Tegye fel kérdését!
0670 424 8985
Chat
A kosár üres
0670 424 8985
Chat

A legfrissebb bejegyzések

2020.11.24.

EverSafe Cipő Csúszásgátlók - Mert talpon maradni öröm

Lassan jönnek a fagyok és a jeges, csúszós utak. A tavalyi évhez hasonlóan idén télen is nagy hasznát vehetjük a cipőre erősíthető csúszásgátlóknak. A nagy népszerűségnek örvendő EverSafe cipőre csúszásgátlóink nagy raktárkészlettel várják a vásárlókat, viszonteladókat egyaránt.

2020.10.26.

BeActive Elektromosan Állítható Asztal

Ha fáj a hátad az irodai ülő munkavégzéstől, vagy szeretnéd megelőzni a háti- és egyéb deréktáji panaszokat, akkor BeActive ergonómikus munkaállomásaink neked találták ki.

2020.10.20.

MÁV Zrt. - Taktillis sáv DEMO

A hetekben elkészült első referencia felületünk, melyet a MÁV Zrt. részére készítettünk T-WALK taktilis vezetősáv burkolati rendszerünkből a KÖKI Terminál 8-as vágányánál.

2020.06.10.

Láthatósági és Biztonsági padlójelölések kivitelezése

Mai napon a császári Zrínyi Ilona Általános Iskola közlekedő és lépcső felületeit láttuk el láthatósági jelölésekkel és csúszásgátló szalagokkal a látássérült gyermekek számára.

2020.06.10.

JKJ Vokális Taktilis Rendszer

Magyarországi kizárólagos forgalmazói lettünk a világ egyik legmagasabb minőségű taktilis, vakvezető útbrukolat rendszereit gyártó olasz cégnek. A termék innovációja, hogy hangjeleket is közvetít.

2020.04.02.

Padlójelölő szalagjaink extra kedvezménnyel

A vírusveszély idejére sárga és sárga-fekete padlójelölő szalagjainkra extra kedvezményt adunk. Azonnal szállítjuk termékeinket.

2020.03.25.

Univerzális otthoni csúszásgátló

A következő postunkban egyik otthoni felhasználását mutatjuk be, de természetesen számos különböző módon alkalmazható ez a termék.

2020.03.24.

Jelöld a biztonsági határt!

Jelöld ki üzleted biztonsági határait, ezzel is csökkentve a fertőzésveszélyt! Csökkentsd a fertőzésveszélyt, padlójelölő szalagjaink, jelölő kereteink, kordonszalagjaink erre kínálnak megoldást számodra.

2020.03.02.

Világító jelölőszalag menekülési útvonal kijelöléséhez

A minap a Hídépítő Zrt. teljes irodaépületét láttuk el után világító jelölőszalagokkal, hiszen a menekülési útvonalak kijelölése a lábazaton kötelező előrás.

2019.10.31.

Parkolóház közlekedőjének csúszásgátlása

GRP Törhetetlen csúszásgátló termékeink extra teherbírással rendelkeznek és bármely felületen alkalmazhatóak lépcsők, közlekedők felületein. A kivitelezés profi csapatunkkal végezzük. Előzd meg a bajt velünk.

2019.10.22.

Pécsi társasház csúszásgátlása

A minap Pécsen egy új építésű társasház lépcsőit és közlekedőit csúszás mentesítettük csúszásgátló szalagokkal és Trusty Step csúszásgátló folyadékunkkal.

2019.12.03.

Csúszásmentesítsd cipőd pillanatok alatt

Havazik Budapesten és országszerte is több helyen. Sokszor írtunk már róla, de nem lehet elégszer kihangsúlyozni, hogy a havas időben fokozott figyelemmel kell lenni, mert megsokszorozódik az elcsúszásból eredő balesetek száma.

2019.12.06.

Állíthatóasztal.hu - #Álljfelazegészségedért

Elkészült legújabb weboldalunk az Állíthatóasztal.hu, melynek célja, hogy olyan megoldásokat kínáljon számodra, melyekkel egészségesebben és aktívabban töltheted az irodai munkád.

2019.08.21.

Láthatatlan Csúszásgátlás

Ha nagyobb felületet szeretne csúszás mentesíteni, akkor az egyik legjobb megoldásunk a Trusty Step csúszásgátló folyadékunk, melynek használatával láthatatlanul lesz biztonságos a felület és a burkolat megjelenése sem fog megváltozni. A kezelést elegendő egyszer elvégezni és 4-8 évig csúszás mentes lesz burkolata.

2019.08.14.

Uszodai Szőnyegeink nyár végi akcióval

Ultima és Laguna szőnyegeinket szeptember végéig kiemelkedő akcióval a készlet erejéig értékesítjük. Az oldalunkon látható akciós árainkból több tekercs vagy nagyobb megrendelés esetén további engedményeket adunk. Nagy raktárkészletünk van, így akár másnapra kiszállítjuk számodra szőnyegeink.

2019.08.08.

Akadálymentesítés és Jelöléstechnika

Rehabilitációs mérnökök számára is javasoljuk termékeinket, hiszen az akadálymentesítés számára ajánlunk taktilis vezető elemeket, jelöléstechnikai termékeket, jelölőszalagokat, táblákat, csúszásgátló termékeket, élvédelmi profilokat, ujjbecsípődés gátlókat.

2019.08.06.

Csúszásgátló Szalagok bármilyen felületre

Termékeink között számtalan megoldást találhatsz az elcsúszások megakadályozására, de leggyorsabb és legszéleskörűbb felhasználása a csúszásgátló szalagjainknak van. Legyen szó kültéri vagy beltéri helyekről, ipari környezetről, egyedi igényekről mi mindenre tudunk alternatívát adni. Az ország legnagyobb raktár készletével rendelkezünk, gyorsan és szakszerűen adunk javaslatokat a legkülönfélébb igényekre, így bátran állítjuk, hogy a legjobb helyen jársz.

2019.08.02.

Filmes Cégek Figyelem

Széles választékban kínálunk filmkészítéshez kamera, duct tapeket sokféle színben és szélességben, kétoldalas öntapadó átlátszó szalagokat, szőnyegragasztókat, maszkoló szalagokat, kordonszalagokat és elkerítő hálókat, jelöléstechnikai termékeket, alumínium- és alugőzölt szalagokat. Egyedi igényre gyártunk feliratozott kordonszalagokat.

2019.07.31.

Csúszásgátló megoldás élelmiszeripar számára

Cégünkhöz egyre több megkeresés érkezik különféle élelmiszeripari gyártóktól, hiszen ezekben a létesítményekben az elcsúszások veszélye hatványozott. GRP termékeink erre nyújtanak tökéletes megoldást.

2019.06.29.

Medence, terasz, uszoda Csúszásgátlását Bízd Ránk

A nyári időszakban, ha lehetne akkor minden időt a vízparton töltenénk. A víz hatására azonban a legtöbb felület csúszóssá válhat, így nem árt figyelni az elcsúszásos balesetek megelőzésére is, hiszen gipszben senki nem szereti átvészelni a nyarat.

2019.06.19.

Grip Tape Gördeszka Csúszásgátlás

Lecserélnéd a gripet a deszkádon vagy esetleg gyártóként keresel csúszásgátló szalagot? Nálunk a legjobb helyen jársz. Szalagjainkat tetszőleges méretben gyártjuk és igény szerint nyomtatjuk is, hogy teljesen egyedi legyen deszkád felülete.

2019.05.22.

Éttermi Állást Segítő Szőnyegek

Álláskönnyítő vagy fáradás csökkentő szőnyegeink kiváló alternatívát jelentenek éttermi környezetbe is, Szőnyegeink alkalmazhatóak bárpultok mögött, ipari konyhákban, a kassza mögött és minden olyan területen, ahol állva történik a munkavégzés.

2019.05.16.

Vakvezető sáv közintézményekbe

Közintézmények felújításakor kötelező előírás, hogy a vakok és gyengén látók számára vezetősávot, más néven taktilis sávokat alakítsunk ki. Csúszásgátló szalagjainkkal megvalósíthatóak ezek a sávok és elfogadottak a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége által.

2020.04.06.

Legyen Hajód is Biztonságos

Indul a vitorlás szezon és a versenyek. A hajók fedélzete nagyon sokszor csúszóssá tud válni, de a versenyek alkalmával szinte biztos, hogy adódik olyan alkalom, amikor a nem megfelelően csúszásmentesített fedélzet veszélyessé válik.

2019.04.18.

Elektromosan Állítható Irodai Asztal

Ergonomikus irodai környezetet valósítunk meg számodra, álláskönnyítő termékeink és elektromos állítható irodai asztalaink segítségével. Mondj búcsút a háti panaszoknak és légy aktívabb az irodai munkád során.

2018.12.11.

Ajándékozz Karácsonyra Hasznosat

Ha szeretnél olyan dolgot vásárolni karácsonyra ami praktikus és egyben hasznos is, akkor keresd Tenura szilikonos termékeinket és biztosan sikered lesz vele.

2018.12.07.

5S Módszer Bevezetése

Alakítson ki a létesítményen belül az 5S módszer alapjait és növelje termelése-, dolgozói hatékonyságát alacsony ráfordítással. Termékeink hozzájárulnak az 5S módszer hatékony kialakításához.

2018.11.26.

Több, mint 50.000 méter csúszásmentesített felület

Büszkék vagyunk, hiszen idén több, mint 50.000 méternyi csúszásmentes felületet hoztunk létre csúszásgátló szalagjaink segítségével.

2018.11.16.

Vigyázat Csúszós Lépcsők, Közlekedők

Beköszöntött a tél és az ünnepi készülődések mellett, nem árt figyelni és felkészülni a téli havas, jeges időjárás okozta elcsúszásos balesetek megelőzésére. Sajnos ebben az időszakban az elcsúszásos balesetek száma és ezzel együtt a törések, ficamok száma is hatványozottan megnövekszik. Előzze meg a bajt mielőtt nem késő. Mi segítünk ebben.

2018.11.20.

Fa Lábrács helyett Rácsos Szőnyeg

Forgácsoló üzemek számára problémát jelent a gépsorok előtt álló munkaállomások megfelelő szőnyegezése a dolgozók számára. Fa lábrácsok helyett javasoljuk extrém teherbíró szőnyegeinket.

2018.11.09.

Társasház közlekedő folyosó csúszásgátlása Trusty Step folyadékkal

Társasház folyosóinak csúszós burkolatainak felületeit kezeltük egyedülálló csúszásgátló folyadékunkkal. A burkolat víz hatására csúszásmentes lesz.

2018.08.09.

Raklapos áru megjelölése nyomtatott ragasztószalaggal

Egyre több partnerünknek készítünk egyedi céges nyomtatott ragasztószalagok a raklapos áruk megjelölésére. A szalagjaink UV állóak és többféle kivitelben, szélességben és hosszban érhetőek el.

2018.08.09.

Használjon Ön is álláskönnyítő szőnyeget.

Szeretném röviden bemutatni cégünk egyik legújabb termékcsaládját az álláskönnyítő szőnyegeket. Gyakorlatilag bármilyen felhasználási területre van megfelelő szőnyegünk különböző színekben és méretekben. Sok esetben kérdezik meg Tőlünk, hogy valójában mik is ezek az álláskönnyítő vagy más néven fáradáscsökkentő szőnyeg? Lássuk.....

2018.06.27.

Legjobb megoldás ha biztonságossá szeretnéd tenni a fürdőszobádat.

Legtöbbször már csak akkor jut eszünkbe csúszásmentesíteni fürdőszobánkat ha már egyszer megtörtént a baj. Itt az idő, hogy ez most másképpen legyen. A Tenura Pöttyök és csíkok tökéletes segítséget nyújtanak a csúszásmentesítésben.

2018.06.18.

70mm x 500m Kordonszalag Extra áron

ProSolve kordonszalagjaink egyedülálló érhetőek el webáruházunkban. Dobozos kiszerelésben adjuk a szalagokat így könnyedén kihúzható és azt követően tárolható a szalag.

2018.05.18.

Ergonómikus Álláskönnyítő Szőnyegeink a Lindabnál

Decplate álláskönnyítő szőnyegeinket már a Lindab Magyarország Kft. is használja biatorbágyi üzemeiben.

2018.05.08.

Warrior Racsnis Hevederek

Warrior racsnis spanifereink a legmagasabb elvárásoknak is megfelelnek. Termékeink között többféle teherbírású és hosszúságú racsnis hevederek találhatóak meg, kiemelkedő áron.

2018.04.18.

Csúszásgátló megoldások felhasználási területek szerint

Nagyon sok visszajelzést kapunk vásárlóinktól, hogy nem olyan könnyű eldönteni a termékeinkről, hogy melyiket pontosan hova is a legcélszerűbb alkalmazni, ezért létrehoztunk egy új menüt a felhasználási területekre bontva is. Reméljük segítségetekre lesz.

2018.04.18.

Baleset megelőző csúszásgátló szalagok felhasználási lehetőségei

Előzze meg az elcsúszásos baleseteket mielőtt nem késő. Csúszásgátlás tekintetében megoldásaink egyedülállóak az országban, mivel kiemelkedő minőségű termékeket kínálunk, megfelelő szakértelemmel és tanácsadással, raktárkészletünkről elérhető a legtöbb termékünk 24-48 órás kiszállítással.

2018.04.12.

Hogyan tűnjünk ki a tömegből? Mi tudjuk!És el is mondjuk!

Mi is lehetne fontosabb egy üzleti vállalkozásnak mint, hogy kitűnjön versenytársai közül. Erre kínálunk egy kiváló megoldást. Ez nem más mint az egyedi gyártású céges logóval ellátott nyomtatott ragasztószalag.

2018.03.27.

Elérkezett az idő, hogy kültérben is neki álljunk a csúszásmentesítésnek.

Úgy tűnik végre elérkezett a várva várt jó idő. Elkezdhetünk munkálkodni a kertekben, teraszokon vagy a télen hideg lépcsőházakban.

2018.02.26.

Itt a tavasz, de nagyon vigyázz!

Folytatódik a januári tavasz. Előkerültek a bőrkabátok futócipők, bringák és gördeszkák. Sokan az új évi fogadalmat betartva beiratkoztak edzeni is. Ami biztosan kimaradt a felsorolásból, az elővigyázatosság, hisz bármikor elődughatja fejét a tél. Mire figyeljünk ebben az esetben?

2018.02.20.

Vigyázat, Havazás az egész ország területén

Felhívjuk minden kedves érdeklődőnk figyelmét, hogy másfél héten keresztül havazás várható az országban. Mi segítünk az elcsúszásos balesetek megakadályozásában.

2018.02.15.

A legtöbb uszodában gondot jelentenek a csúszós felületek és az ebből adódó elcsúszásos balesetek. Mi már tudjuk mi a megoldás. Most el is áruljuk:-)

Aki járt már uszodában biztosan találkozott már azzal, hogy megcsúszott vagy elesett a síkos burkolaton. A legtöbb létesítményben azt gondolják elég annyi megoldásként, hogy kiteszik a vigyázat csúszik táblát. Szerintünk ennél azért jóval többre lenne szükség. Lássuk is, hogy mire gondolok.

2018.02.14.

Nincs fontosabb az életben mint gyermekeink biztonsága.

A szülőknek és a pedagógusoknak az egyik legfontosabb kellene legyen a gyermekek biztonsága!Tudta Ön, hogy a gyermek balesetek nagy százalékát a becsapódó ajtók illetve ablakok okozzák?

2018.11.26.

Tenura Univerzális Csúszásgátló Háló

Egy szövet háló, ami Önnek lett kitalálva. Univerzálisan alkalmazhatja szőnyeg alá, polcon, fiókban, csomagtartóban, asztalon és számos helyen. Könnyedén vágható a háló ollóval.

2018.02.07.

Társasház csúszásgátlása GRP csíkokkal, élvédőkkel

Társasház lépcsőinek csúszásgátlását készítettül el Dunakeszin. A csúszásgátló szalagok helyett a megrendelőnk a GRP üvegszálerősített poliészter csíkjaink mellett döntött.

2018.02.14.

Csúszásgátlás tudatos odafigyeléssel

Tegyen környezete csúszásmentességéért és előzze meg a bajt mielőtt nem késő!

2017.11.24.

Black Friday 20% kedvezmény

November 24-26. között cégünk is részt vesz Black Friday hétvégén. Minden termékünkre 20 % kedvezményt biztosítunk a csomagolóanyagok kivételével.

2017.11.23.

Legyen Ön is 5S!

Ha szeretne könnyen átlátható munkakörnyezetet kialakítani létesítményén belül, gyorsan, tartósan, minőségi padlójelölő rendszerekkel, akkor nálunk mindent megtalál.

2017.11.23.

Csúszásgátlás a fürdőben

Hamarosan el kell kezdeni azon gondolkodni, mit adjunk karácsonyra a családnak, barátoknak. A sok munka miatt a legtöbbször az utolsó napokra marad az ajándékvásárlás. Vegyünk időben, hasznosat! Itt az új termékünk a Tenura Csúszásgátló csíkok vagy pötty fürdőkádba, zuhanytálcára egyaránt felrakható.

2017.11.02.

Családi ház kültéri lépcsőinek csúszásgátlása

Mai napon egy családi ház lépcsőinek csúszásgátlását készítjük. Mivel a burkolat nagyon csúszós, ezért két csíkban javasolt felragasztani a lépcsőre, hogy lehető legbiztonságosabb legyen.

2017.08.24.

Társasház lépcső csúszásmentesítése

Legutóbbi munkánk során a Marek József u. 17 szám alatti társasház lépcsőit csúszásmentesítettük. A legtöbb régi társasházban megoldatlan a kopott műkőlépcsők csúszásgátlása, ezért kiemelten fontosnak érezzük felhívni a Társaházkezelők figyelmét.

2017.07.24.

Csúszásmentes GRP lépcső élvédők

Üvegszál erősített poliészter lemezeink a legmagasabb elvárásoknak is eleget tesz, bármilyen felhasználási területről is legyen szó. Egyik kedves partnerünknek a mai napon szállítottunk ki egy szállítmányt és legutóbb az Egis gyógyszergyárban kerültek felhasználásra termékeink.

2017.09.20.

Legyen egyedi, Nyomtatott céges csomagolószalaggal

Forduljon hozzánk bizalommal és elkészítjük Önnek egyedi csomagolószalagját, kiváló minőségben, rugalmas gyártási idővel, kedvező áron.

2017.08.01.

Vizes helyiségekbe való csúszásmentes szőnyegek

Laguna, Ultima és Modena antibakteriális szőnyegeink tökéletes megoldást biztosítanak a csúszós felületek ellen. Mai napon a Grandhitel Galya Hunguest Hotel számára küldtünk Ultima szőnyeget. Próbálja ki Ön is, nem fog csalódni. Első a biztonság.

2017.08.18.

Szobafestőt keres, de nem talál?

Forduljon hozzánk bizalommal. Gyors kezdéssel, kedvező áron és garantált minőségben látjuk el a festési és mázolási munkákat, 0620-464-2672.

2017.08.28.

Megoldás a veszélyes csúszós küszöbre

Sajnos az emberek többsége csak akkor kezd el gondolkodni a csúszásgátlásban, mikor már bekövetkezett a probléma. Azonban érdemes időt szánni rá, még mielőtt baj történik.

2017.08.30.

Zárd biztonsági ragasztószalaggal csomagjaid!

A biztonsági ragasztószalag kevés költséggel jár, azonban meggátolhatjuk a szállítás közben történő lopást. Nem távolítható el nyom mentesen és nem lecserélhető.

2017.09.08.

Gyerünk lányok bátran deszkára!

A gördeszkázás a legkreatívabb extrém sport, mégis szerencsére sok fiatal lányt látni a pályákon, számtalan trükköt és variációkat bemutatva a nézőközönségnek. A Fal 2001 Kft. termékeivel biztonságosan használhatóvá válnak a deszkák fiúk, lányok részére egyaránt, ami segíti a fiatalok könnyed játékát.

2017.09.13.

Csúszásgátlás GRP lemezekkel

A 11. kerületben egy családi ház külső teraszának csúszásgátlását valósítottuk meg GRP csúszásgátló lemezeinkkel. A terasz burkolata életveszélyesen csúszós és a téli időszak előtt még pont időben fordult hozzánk a kedves megrendelő.

2017.08.25.

Itt a nyár, itt a buli és a fesztiválok ideje

Itt a nyár, itt a fesztiválok időszaka. Lehet akár kicsi, lehet hatalmas a rendezvény, a Fal 2001 Kft. csapata segít egyedi kordonokkal, hogy igazán emlékezetes eseményben legyen része a fesztiválozóknak, szülinapozóknak.

2017.09.27.

Biztonság és élvédelem az óvodákban

Az óvodában előforduló balesetek megelőzése pedagógusoknak és szülőknek közös felelőssége. Fontos, hogy az óvodai használatban lévő bútorok megfelelő méretűek és állapotúak legyenek, éles, hegyes részek ne veszélyeztessék a gyerekeket. Ebben nyújt segítséget a Corner Guard és Finger Alert termékcsaládunk.

2017.07.19.

6S Módszer bevezetése

A 6S módszer az 5S rendszer tovább gondolt változata, ahol a biztonsági tényező is előtérbe kerül a munkakörnyezet helyes kialakításánál. Jelölő termékeink segítségével könnyen kialakítható egy átlátható, hatékony munkakörnyezet.

2017.07.17.

PermaLine Cover A5 és A4 keret

A gyors, hatékony, terhelhető és tetszőleges padlójelölés kialakításához az egyik legjobb megoldás a többféle színben elérhető kereteink.

2016.11.23.

Legyen biztonságosabb otthona

Kevesen gondolnak rá, pedig az otthonainkban történő elcsúszásos balesetek száma megdöbbentő számokat mutat a statisztikák szerint. Mi segítünk Önnek megtalálni a legjobb megoldást.

2017.03.24.

Egyszerűbben, könnyebben és biztonságosan a hétköznapokban

Nem is gondolnánk, hogy mekkora problémát okoz idős és mozgáskorlátozott emberek számára, például egy szimpla befőttes üveg tetejének lecsavarása. Sok egyéb hasznos tulajdonság mellett a Tenura termékcsalád egyik darabja, ebben nyújt nagy segítséget. Büszkék vagyunk rá, hogy már megvásárolhatóak új TENURA biztonsági termékeink!

2017.03.24.

Megoldás biztonságunk és értékeink védelmére

Napjainkban értékeink és biztonságunk védelmére sajnos fokozottan oda kell figyelnünk. Cégünk megoldást nyújt, hogy nyugodt szívvel biztonságban tudjuk életünket, szeretteinket, értékeinket, illetve megóvjuk üzletünket, otthonunkat a rablások okozta károktól.

2017.04.12.

Az Ariadné vakvezető rendszer működik

Az Óbudai Egyetemen kifejlesztették a világviszonylatban is új vakvezető rendszert. Az Ariadnét április 4-én mutatták be a Bécsi úti épületben. A látássérültek akadálymentes közlekedésére egy elektromos érzékelővel ellátott vakbotot fejlesztettek ki, amely egy speciális vezetőcsíkot követve hangjelzéssel, vagy rezgéssel jelez használójának. A rendszer a sikeres tesztelés után, jelenleg szabadalmaztatási eljárás alatt áll.

2017.07.21.

Hatékony csúszásgátlás az uszodákban

Folyamatos problémát és fejtörést okoz az uszodák csúszásmentesítése. Erre talált megoldást a Fal 2001 Kft. csapata. A BVSC uszodában tesztelésre került Trusty Step csúszásgátló folyadék sikeres eredményt hozott.

2016.10.20.

Vadászkastély bejáratának csúszásmentesítése

GRP csúszásgátló csíkokkal történő csúszásgátlás vadászkastély bejáratánál.

2016.07.13.

Otthoni balesetek megelőzése

Blogbejegyzésünkben az otthoni balesetekről osztunk meg pár fontos gondolatot.

2016.01.06.

Amit érdemes megelőzni

A képen látható hölgy nagyjából 0,4 mp múlva földet ér. Valószínűleg eltörik a csuklója, vagy az alkarja.

2015.12.10.

Valódi felelősségvállalás

Ön szerint az alábbi fotón megoldották a csúszós padló problémáját?

2016.01.07.

Csúszásgátlás lemezeinkkel

Csúszásmentesítsen egyszerűen a fagyban is!

2016.05.12.

Elkészült Weboldalunk új bemutatkozó felülete

2016.05.12.

Gyermekbiztonsági termékek a kizárólagos forgalmazótól

A balesetmentes mindennapokért és egy biztonságosabb környezetért.

2015.12.14.

EverSafe Ice Gripper cipőre csúszásgátlók

Mert talpon maradni öröm!

2015.12.09.

EverSafe csúszásgátló bevonat

2015.12.18.

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Sikerekben Gazdag Boldog Újévet kívánunk!

2015.11.16.

Jön a tél!

Ez sok mindent jelent az életünkben: Rövidülő napokat, és hideget, de sok szépséget is:forró csokit tejszínhabbal, ünnepeket, nagykabátot, kandallóban ropogó fahasábokat, síelést, szánkózást, hógolyózást… És még valamit, ami ellen cégünk évek óta veszi fel sikerrel a harcot: csúszásveszélyt!

2015.11.02.

EverSafe csúszásgátló bevonat

Közeledik a tél, és a hideg, csapadékos idő… egyre nagyobb gondot okoznak a csúszós burkolatok. Ön gondolkodott már rajta, hogy a tél beállta előtt hogyan orvosolhatná ezt a problémát?

2015.10.13.

Trusty Step

Mi a különbség a két padlóburkolat között?

2015.11.02.

Gyermekbiztonsági termékeink

Bemutatom Bencét! Bence egy éves kisfiú, járni tanul, és nagyon szeret az üveg konyhaajtóval játszani, mert amikor becsapja, az jó hangos, és ez valami hihetetlenül izgalmas. Megtörtént a baj, rácsapta az ujjacskájára, és most vigasztalhatatlan…

2015.09.15.

Üzemi balesetek

2015.04.16.

LEGYÉL JÓL LÁTHATÓ KERÉKPÁROS FÉNYVISSZAVERŐ SZALAGJAINKKAL!

2015.04.16.

Csúszásgátló lemezek hazai gyártása

2015.03.16.

Elindítottuk új weboldalunkat

Sikeresen a kosárba helyezte a terméket.

Folytatja a vásárlást, vagy szeretné feladni a megrendelést?