Tegye fel kérdését!
+3670 424 8985
Chat
A kosár üres
+3670 424 8985
Chat

A legfrissebb bejegyzések

2018.12.07.

5S Módszer Bevezetése

Alakítson ki a létesítményen belül az 5S módszer alapjait és növelje termelése-, dolgozói hatékonyságát alacsony ráfordítással. Termékeink hozzájárulnak az 5S módszer hatékony kialakításához.

2018.11.26.

Több, mint 50.000 méter csúszásmentesített felület

Büszkék vagyunk, hiszen idén több, mint 50.000 méternyi csúszásmentes felületet hoztunk létre csúszásgátló szalagjaink segítségével.

2018.11.16.

Vigyázat Csúszós Lépcsők, Közlekedők

Beköszöntött a tél és az ünnepi készülődések mellett, nem árt figyelni és felkészülni a téli havas, jeges időjárás okozta elcsúszásos balesetek megelőzésére. Sajnos ebben az időszakban az elcsúszásos balesetek száma és ezzel együtt a törések, ficamok száma is hatványozottan megnövekszik. Előzze meg a bajt mielőtt nem késő. Mi segítünk ebben.

2018.11.21.

EverSafe Cipő Csúszásgátlók - Mert talpon maradni öröm

Lassan jönnek a fagyok és a jeges, csúszós utak. A tavalyi évhez hasonlóan idén télen is nagy hasznát vehetjük a cipőre erősíthető csúszásgátlóknak. A nagy népszerűségnek örvendő EverSafe cipőre csúszásgátlóink nagy raktárkészlettel várják a vásárlókat, viszonteladókat egyaránt.

2018.11.20.

Fa Lábrács helyett Rácsos Szőnyeg

Forgácsoló üzemek számára problémát jelent a gépsorok előtt álló munkaállomások megfelelő szőnyegezése a dolgozók számára. Fa lábrácsok helyett javasoljuk extrém teherbíró szőnyegeinket.

2018.11.09.

Társasház közlekedő folyosó csúszásgátlása Trusty Step folyadékkal

Társasház folyosóinak csúszós burkolatainak felületeit kezeltük egyedülálló csúszásgátló folyadékunkkal. A burkolat víz hatására csúszásmentes lesz.

2018.08.09.

Raklapos áru megjelölése nyomtatott ragasztószalaggal

Egyre több partnerünknek készítünk egyedi céges nyomtatott ragasztószalagok a raklapos áruk megjelölésére. A szalagjaink UV állóak és többféle kivitelben, szélességben és hosszban érhetőek el.

2018.08.09.

Használjon Ön is álláskönnyítő szőnyeget.

Szeretném röviden bemutatni cégünk egyik legújabb termékcsaládját az álláskönnyítő szőnyegeket. Gyakorlatilag bármilyen felhasználási területre van megfelelő szőnyegünk különböző színekben és méretekben. Sok esetben kérdezik meg Tőlünk, hogy valójában mik is ezek az álláskönnyítő vagy más néven fáradáscsökkentő szőnyeg? Lássuk.....

2018.06.27.

Legjobb megoldás ha biztonságossá szeretnéd tenni a fürdőszobádat.

Legtöbbször már csak akkor jut eszünkbe csúszásmentesíteni fürdőszobánkat ha már egyszer megtörtént a baj. Itt az idő, hogy ez most másképpen legyen. A Tenura Pöttyök és csíkok tökéletes segítséget nyújtanak a csúszásmentesítésben.

2018.06.18.

70mm x 500m Kordonszalag Extra áron

ProSolve kordonszalagjaink egyedülálló érhetőek el webáruházunkban. Dobozos kiszerelésben adjuk a szalagokat így könnyedén kihúzható és azt követően tárolható a szalag.

2018.05.18.

Ergonómikus Álláskönnyítő Szőnyegeink a Lindabnál

Decplate álláskönnyítő szőnyegeinket már a Lindab Magyarország Kft. is használja biatorbágyi üzemeiben.

2018.05.08.

Warrior Racsnis Hevederek

Warrior racsnis spanifereink a legmagasabb elvárásoknak is megfelelnek. Termékeink között többféle teherbírású és hosszúságú racsnis hevederek találhatóak meg, kiemelkedő áron.

2018.04.18.

Csúszásgátló megoldások felhasználási területek szerint

Nagyon sok visszajelzést kapunk vásárlóinktól, hogy nem olyan könnyű eldönteni a termékeinkről, hogy melyiket pontosan hova is a legcélszerűbb alkalmazni, ezért létrehoztunk egy új menüt a felhasználási területekre bontva is. Reméljük segítségetekre lesz.

2018.04.18.

Baleset megelőző csúszásgátló szalagok felhasználási lehetőségei

Előzze meg az elcsúszásos baleseteket mielőtt nem késő. Csúszásgátlás tekintetében megoldásaink egyedülállóak az országban, mivel kiemelkedő minőségű termékeket kínálunk, megfelelő szakértelemmel és tanácsadással, raktárkészletünkről elérhető a legtöbb termékünk 24-48 órás kiszállítással.

2018.04.12.

Hogyan tűnjünk ki a tömegből? Mi tudjuk!És el is mondjuk!

Mi is lehetne fontosabb egy üzleti vállalkozásnak mint, hogy kitűnjön versenytársai közül. Erre kínálunk egy kiváló megoldást. Ez nem más mint az egyedi gyártású céges logóval ellátott nyomtatott ragasztószalag.

2018.03.27.

Elérkezett az idő, hogy kültérben is neki álljunk a csúszásmentesítésnek.

Úgy tűnik végre elérkezett a várva várt jó idő. Elkezdhetünk munkálkodni a kertekben, teraszokon vagy a télen hideg lépcsőházakban.

2018.02.26.

Itt a tavasz, de nagyon vigyázz!

Folytatódik a januári tavasz. Előkerültek a bőrkabátok futócipők, bringák és gördeszkák. Sokan az új évi fogadalmat betartva beiratkoztak edzeni is. Ami biztosan kimaradt a felsorolásból, az elővigyázatosság, hisz bármikor elődughatja fejét a tél. Mire figyeljünk ebben az esetben?

2018.02.20.

Vigyázat, Havazás az egész ország területén

Felhívjuk minden kedves érdeklődőnk figyelmét, hogy másfél héten keresztül havazás várható az országban. Mi segítünk az elcsúszásos balesetek megakadályozásában.

2018.02.15.

A legtöbb uszodában gondot jelentenek a csúszós felületek és az ebből adódó elcsúszásos balesetek. Mi már tudjuk mi a megoldás. Most el is áruljuk:-)

Aki járt már uszodában biztosan találkozott már azzal, hogy megcsúszott vagy elesett a síkos burkolaton. A legtöbb létesítményben azt gondolják elég annyi megoldásként, hogy kiteszik a vigyázat csúszik táblát. Szerintünk ennél azért jóval többre lenne szükség. Lássuk is, hogy mire gondolok.

2018.02.14.

Nincs fontosabb az életben mint gyermekeink biztonsága.

A szülőknek és a pedagógusoknak az egyik legfontosabb kellene legyen a gyermekek biztonsága!Tudta Ön, hogy a gyermek balesetek nagy százalékát a becsapódó ajtók illetve ablakok okozzák?

2018.11.26.

Tenura Univerzális Csúszásgátló Háló

Egy szövet háló, ami Önnek lett kitalálva. Univerzálisan alkalmazhatja szőnyeg alá, polcon, fiókban, csomagtartóban, asztalon és számos helyen. Könnyedén vágható a háló ollóval.

2018.02.07.

Társasház csúszásgátlása GRP csíkokkal, élvédőkkel

Társasház lépcsőinek csúszásgátlását készítettül el Dunakeszin. A csúszásgátló szalagok helyett a megrendelőnk a GRP üvegszálerősített poliészter csíkjaink mellett döntött.

2018.02.14.

Csúszásgátlás tudatos odafigyeléssel

Tegyen környezete csúszásmentességéért és előzze meg a bajt mielőtt nem késő!

2017.11.24.

Black Friday 20% kedvezmény

November 24-26. között cégünk is részt vesz Black Friday hétvégén. Minden termékünkre 20 % kedvezményt biztosítunk a csomagolóanyagok kivételével.

2017.11.23.

Legyen Ön is 5S!

Ha szeretne könnyen átlátható munkakörnyezetet kialakítani létesítményén belül, gyorsan, tartósan, minőségi padlójelölő rendszerekkel, akkor nálunk mindent megtalál.

2017.11.23.

Csúszásgátlás a fürdőben

Hamarosan el kell kezdeni azon gondolkodni, mit adjunk karácsonyra a családnak, barátoknak. A sok munka miatt a legtöbbször az utolsó napokra marad az ajándékvásárlás. Vegyünk időben, hasznosat! Itt az új termékünk a Tenura Csúszásgátló csíkok vagy pötty fürdőkádba, zuhanytálcára egyaránt felrakható.

2017.11.02.

Családi ház kültéri lépcsőinek csúszásgátlása

Mai napon egy családi ház lépcsőinek csúszásgátlását készítjük. Mivel a burkolat nagyon csúszós, ezért két csíkban javasolt felragasztani a lépcsőre, hogy lehető legbiztonságosabb legyen.

2017.08.24.

Társasház lépcső csúszásmentesítése

Legutóbbi munkánk során a Marek József u. 17 szám alatti társasház lépcsőit csúszásmentesítettük. A legtöbb régi társasházban megoldatlan a kopott műkőlépcsők csúszásgátlása, ezért kiemelten fontosnak érezzük felhívni a Társaházkezelők figyelmét.

2017.07.24.

Csúszásmentes GRP lépcső élvédők

Üvegszál erősített poliészter lemezeink a legmagasabb elvárásoknak is eleget tesz, bármilyen felhasználási területről is legyen szó. Egyik kedves partnerünknek a mai napon szállítottunk ki egy szállítmányt és legutóbb az Egis gyógyszergyárban kerültek felhasználásra termékeink.

2017.09.20.

Legyen egyedi, Nyomtatott céges csomagolószalaggal

Forduljon hozzánk bizalommal és elkészítjük Önnek egyedi csomagolószalagját, kiváló minőségben, rugalmas gyártási idővel, kedvező áron.

2017.08.01.

Vizes helyiségekbe való csúszásmentes szőnyegek

Laguna, Ultima és Modena antibakteriális szőnyegeink tökéletes megoldást biztosítanak a csúszós felületek ellen. Mai napon a Grandhitel Galya Hunguest Hotel számára küldtünk Ultima szőnyeget. Próbálja ki Ön is, nem fog csalódni. Első a biztonság.

2017.08.18.

Szobafestőt keres, de nem talál?

Forduljon hozzánk bizalommal. Gyors kezdéssel, kedvező áron és garantált minőségben látjuk el a festési és mázolási munkákat, 0620-464-2672.

2017.08.28.

Megoldás a veszélyes csúszós küszöbre

Sajnos az emberek többsége csak akkor kezd el gondolkodni a csúszásgátlásban, mikor már bekövetkezett a probléma. Azonban érdemes időt szánni rá, még mielőtt baj történik.

2017.08.30.

Zárd biztonsági ragasztószalaggal csomagjaid!

A biztonsági ragasztószalag kevés költséggel jár, azonban meggátolhatjuk a szállítás közben történő lopást. Nem távolítható el nyom mentesen és nem lecserélhető.

2017.09.08.

Gyerünk lányok bátran deszkára!

A gördeszkázás a legkreatívabb extrém sport, mégis szerencsére sok fiatal lányt látni a pályákon, számtalan trükköt és variációkat bemutatva a nézőközönségnek. A Fal 2001 Kft. termékeivel biztonságosan használhatóvá válnak a deszkák fiúk, lányok részére egyaránt, ami segíti a fiatalok könnyed játékát.

2017.09.13.

Csúszásgátlás GRP lemezekkel

A 11. kerületben egy családi ház külső teraszának csúszásgátlását valósítottuk meg GRP csúszásgátló lemezeinkkel. A terasz burkolata életveszélyesen csúszós és a téli időszak előtt még pont időben fordult hozzánk a kedves megrendelő.

2017.08.25.

Itt a nyár, itt a buli és a fesztiválok ideje

Itt a nyár, itt a fesztiválok időszaka. Lehet akár kicsi, lehet hatalmas a rendezvény, a Fal 2001 Kft. csapata segít egyedi kordonokkal, hogy igazán emlékezetes eseményben legyen része a fesztiválozóknak, szülinapozóknak.

2017.09.27.

Biztonság és élvédelem az óvodákban

Az óvodában előforduló balesetek megelőzése pedagógusoknak és szülőknek közös felelőssége. Fontos, hogy az óvodai használatban lévő bútorok megfelelő méretűek és állapotúak legyenek, éles, hegyes részek ne veszélyeztessék a gyerekeket. Ebben nyújt segítséget a Corner Guard és Finger Alert termékcsaládunk.

2017.07.19.

6S Módszer bevezetése

A 6S módszer az 5S rendszer tovább gondolt változata, ahol a biztonsági tényező is előtérbe kerül a munkakörnyezet helyes kialakításánál. Jelölő termékeink segítségével könnyen kialakítható egy átlátható, hatékony munkakörnyezet.

2017.07.17.

PermaLine Cover A5 és A4 keret

A gyors, hatékony, terhelhető és tetszőleges padlójelölés kialakításához az egyik legjobb megoldás a többféle színben elérhető kereteink.

2016.11.23.

Legyen biztonságosabb otthona

Kevesen gondolnak rá, pedig az otthonainkban történő elcsúszásos balesetek száma megdöbbentő számokat mutat a statisztikák szerint. Mi segítünk Önnek megtalálni a legjobb megoldást.

2017.03.24.

Egyszerűbben, könnyebben és biztonságosan a hétköznapokban

Nem is gondolnánk, hogy mekkora problémát okoz idős és mozgáskorlátozott emberek számára, például egy szimpla befőttes üveg tetejének lecsavarása. Sok egyéb hasznos tulajdonság mellett a Tenura termékcsalád egyik darabja, ebben nyújt nagy segítséget. Büszkék vagyunk rá, hogy már megvásárolhatóak új TENURA biztonsági termékeink!

2017.03.24.

Megoldás biztonságunk és értékeink védelmére

Napjainkban értékeink és biztonságunk védelmére sajnos fokozottan oda kell figyelnünk. Cégünk megoldást nyújt, hogy nyugodt szívvel biztonságban tudjuk életünket, szeretteinket, értékeinket, illetve megóvjuk üzletünket, otthonunkat a rablások okozta károktól.

2017.04.12.

Az Ariadné vakvezető rendszer működik

Az Óbudai Egyetemen kifejlesztették a világviszonylatban is új vakvezető rendszert. Az Ariadnét április 4-én mutatták be a Bécsi úti épületben. A látássérültek akadálymentes közlekedésére egy elektromos érzékelővel ellátott vakbotot fejlesztettek ki, amely egy speciális vezetőcsíkot követve hangjelzéssel, vagy rezgéssel jelez használójának. A rendszer a sikeres tesztelés után, jelenleg szabadalmaztatási eljárás alatt áll.

2017.07.21.

Hatékony csúszásgátlás az uszodákban

Folyamatos problémát és fejtörést okoz az uszodák csúszásmentesítése. Erre talált megoldást a Fal 2001 Kft. csapata. A BVSC uszodában tesztelésre került Trusty Step csúszásgátló folyadék sikeres eredményt hozott.

2016.10.20.

Vadászkastély bejáratának csúszásmentesítése

GRP csúszásgátló csíkokkal történő csúszásgátlás vadászkastély bejáratánál.

2016.07.13.

Otthoni balesetek megelőzése

Blogbejegyzésünkben az otthoni balesetekről osztunk meg pár fontos gondolatot.

2016.01.06.

Amit érdemes megelőzni

A képen látható hölgy nagyjából 0,4 mp múlva földet ér. Valószínűleg eltörik a csuklója, vagy az alkarja.

2015.12.10.

Valódi felelősségvállalás

Ön szerint az alábbi fotón megoldották a csúszós padló problémáját?

2016.01.07.

Csúszásgátlás lemezeinkkel

Csúszásmentesítsen egyszerűen a fagyban is!

2016.05.12.

Elkészült Weboldalunk új bemutatkozó felülete

2016.05.12.

Gyermekbiztonsági termékek a kizárólagos forgalmazótól

A balesetmentes mindennapokért és egy biztonságosabb környezetért.

2015.12.14.

EverSafe Ice Gripper cipőre csúszásgátlók

Mert talpon maradni öröm!

2015.12.09.

EverSafe csúszásgátló bevonat

2015.12.18.

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Sikerekben Gazdag Boldog Újévet kívánunk!

2015.11.16.

Jön a tél!

Ez sok mindent jelent az életünkben: Rövidülő napokat, és hideget, de sok szépséget is:forró csokit tejszínhabbal, ünnepeket, nagykabátot, kandallóban ropogó fahasábokat, síelést, szánkózást, hógolyózást… És még valamit, ami ellen cégünk évek óta veszi fel sikerrel a harcot: csúszásveszélyt!

2015.11.02.

EverSafe csúszásgátló bevonat

Közeledik a tél, és a hideg, csapadékos idő… egyre nagyobb gondot okoznak a csúszós burkolatok. Ön gondolkodott már rajta, hogy a tél beállta előtt hogyan orvosolhatná ezt a problémát?

2015.10.13.

Trusty Step

Mi a különbség a két padlóburkolat között?

2015.11.02.

Gyermekbiztonsági termékeink

Bemutatom Bencét! Bence egy éves kisfiú, járni tanul, és nagyon szeret az üveg konyhaajtóval játszani, mert amikor becsapja, az jó hangos, és ez valami hihetetlenül izgalmas. Megtörtént a baj, rácsapta az ujjacskájára, és most vigasztalhatatlan…

2015.09.15.

Üzemi balesetek

2015.04.16.

LEGYÉL JÓL LÁTHATÓ KERÉKPÁROS FÉNYVISSZAVERŐ SZALAGJAINKKAL!

2015.04.16.

Csúszásgátló lemezek hazai gyártása

2015.03.16.

Elindítottuk új weboldalunkat

Sikeresen a kosárba helyezte a terméket.

Folytatja a vásárlást, vagy szeretné feladni a megrendelést?