Tegye fel kérdését!
0670 424 8985
Chat
A kosár üres
0670 424 8985
Chat

GYIK

Hogyan helyezzem fel a terméket?

A Felhelyezés menüpontban pár mondatban összefoglaljuk a csúszásgátló- és jelölőszalagjaink felhelyezéséhez szükséges legfontosabb lépéseket, melyek betartása mellett biztosítható termékeink elvárt élettartama. 

Mit csináljak, ha nem vagyok benne biztos, melyik csúszásgátló termékre van szükségem?

A weboldalunkon található elérhetőségeken keresztül lépjen velünk bátran kapcsolatba, és örömmel segítünk Önnek a megfelelő csúszásgátló termék kiválasztásában. Megújult weboldalunkon chaten is írhat nekünk, illetve üzenetet is küldhet.

Kaphatok mintát a termékekből?

Természetesen. Mintaboltunkban, vagy postai úton bármely termékünkből ingyenesen adunk mintát kipróbálásra.

Mennyire tartósak a csúszásgátló szalagok?

Csúszásgátló szalagjaink gyári élettartama 12-24 hónap. A szalagok kitettségének függvényében az élettartam lehet rövidebb és hosszabb is, de kiemelten fontos a felhelyezés lépéseinek pontos betartása. Ezen felül javasoljuk kiegészítő termékeinket (felülettisztító szennyezett padló esetén, szegélyragasztó szabadtéri felhasználáshoz, illetve tapadóhídképző a porózus felületekhez), melyek használatával az élettartam jelentősen meghosszabbítható.

Csak a webáruházon keresztül rendelhetek?

Nem. Rendelését személyesen, telefonon keresztül és e-mailben is leadhatja.

Hány nap a szállítás?

A raktáron lévő termékek szállítási ideje 1-2 munkanap, egyéb esetben 1-2 hét.

Mennyibe kerül a házhozszállítás?

A szállítási díj bruttó 2.200.- Ft, több doboz esetében illetve 30 kg feletti csomag esetében egyéni díjszabás készül a szállítási díjra!

Mikor van nyitva a mintabolt?

Hétköznapokon 9-17 óráig tartunk nyitva. Hétvégén zárva vagyunk.

Miért hasznos, ha bejelentkezem az oldalon?

Az első rendelés alkalmával bejelentkezés nélkül elküldheti megrendelését. A rendelés leadását követően megadhat egy jelszót, így legközelebb a számlázási és szállítási adatokat nem kell újra kitöltenie, hiszen rendszerünk elmenti azt.

Mért jó a Trusty Step® Csúszásgátló folyadék?

A Trusty Step® Csúszásgátló folyadék esztétikus csúszásgátlást biztosít hidegburkolatokon, mivel nem képez bevonatot. A hatása legalább 4 évig érezhető. 

Könnyű a Trusty Step® Csúszásgátló folyadék használata?

Igen. A kezelés előtt figyelmesen olvassa el a használati útmutatót. A lépések betartása mellett nagyobb felületeket is pár órán belül csúszásmentesíthet. Igény szerint a felületkezelést szakszerűen elvégezzük. Kérjen árajánlatot munkatársunktól.

Milyen felületeken alkalmazható a Trusty Step® Csúszásgátló folyadék?

A Trusty Step Csúszásgátló folyadék a következő burkolatokon alkalmazható: kerámia, porcelán és terméskő burkolatokon, márványon, grániton, terrazzo burkolaton, betonon és porcelán kádakban, zuhanyzókban.

 

Sikeresen a kosárba helyezte a terméket.

Folytatja a vásárlást, vagy szeretné feladni a megrendelést?