Tegye fel kérdését a Chaten
0670 424 8985
Chat
A kosár üres
0670 424 8985
Chat

Padló és Fényvisszaverő jelölőszalagok

Padlójelölő és Fényvisszaverő szalagjainkról általánosságban:

Padlójelölő szalagjaink veszélyes területek, különböző közlekedési útvonalak, területhatárok, illetve menekülési útvonalak kijelölésére, jelzésére alkalmazhatóak, melyek hatékony segítséget nyújtanak az 5S módszer megvalósításában. Az 5S megteremti azt a vállalati kultúrát és tevékenység rendszert, amelyben az emberek odafigyelnek a munkakörnyezetükre és tudatosan rendben tartják és fejlesztik azt. Egy 5S-t alkalmazó vállalatnál kevesebb a baleset, kevesebb a selejt és a gépleállás. Jelölő szalagjaink széles körben alkalmazhatóak gyárakban, raktárakban, munkaterületeken, logisztikai egységekben, valamint higiéniás területeken egyaránt. Sokoldalú termékeink alkalmazásával egyértelmű vizuális jelöléseket hozhat létre, ezáltal a a munkafolyamatok átláthatóbbak, hatékonyabbak és kontrolálhatóbbak lesznek. 

Cégünk termékkínálatában megtalálhatóak tartós ipari padlójelölő szalagok, melyek a világ egyik leghatékonyabb és legtartósabb padlójelölő rendszerei. PermaLine és PermaGrip termékcsaládunk jelentik a modern alternatívát a festett és műgyantás jelölések helyett, amely segíti a vállalatokat az 5S módszer megvalósításában. Tartós ipari jelölőszalagjainkon kívül értékesítünk alacsonyabb igénybevételnek kitett területekre javasolt jelölő szalagokat is, melyek többnyire vékonyabb anyagvastagsággal bírnak, ezáltal a járműforgalom okozta erőhatások következtében hamarabb megsérülnek és felválnak a felületről. 

Reflektív/fényvisszaverő PVC szalagjaink öntapadóak és sima felülettel rendelkeznek. Az öntapadást biztosító ragasztó anyag nagyon tartós, hosszú idejű tapadást eredményez-. A ragasztó nem vízbázisú, ezért a szokásos környezeti feltételek mellett nem fog felválni a felületről. Bármilyen környezetben hatékonyan felhasználható, szó szerint pillanatokba kerül felhelyezni.

Cégünk nem pusztán a termékeket kínálja Önnek, hanem egy teljes körű szolgáltatást, amely magában foglalja a szaktanácsadást, helyszíni szemlét, valamint a jelölő rendszer szakszerű telepítését is. Az elmúlt évek során számos nagy hazai és külföldi cég gyártó üzemeibe kerültek felhelyezésre termékeink, így jelentős tapasztalattal és sok referenciával rendelkezünk. Forduljon hozzánk bizalommal és igyekszünk megtalálni az Ön cégének legmegfelelőbb megoldást.

Padlójelölő szalagjaink fajtái:

1. PermaLine tartós ipari padlójelölő rendszer

A PermaLine egy komplett raktár, és üzem padlójelölő rendszer, mely lehetővé teszi, hogy útvonalakat jelöljön ki egységes jelrendszerrel. A PermaLine 700mu vastagsága áll egy öntapadós hordozófelületből, illetve egy rendkívül ellenálló laminált felületből, amely védi a szalagot. Rendeltetésszerű használat mellett PermaLine szalagjainkra 2 év garanciát vállalunk.

Töltse le PermaLine katalógusunkat

Tekintse meg PermaLine termékeinket webáruházunkban

2. PermaGrip tartós ipari padlójelölő rendszer

PermaGrip padlójelölő szalagjaink kiemelkedően tartós 1mm vastag ipari PVC-ból készülnek. A szalagok szélei lejtősítettek, ezáltal megkönnyíti a targoncák áthataldását. A PermGrip szalagok anyaga rendkívül erős, így eltávolítás közben nem fog elszakadni, megsérülni, ezáltal sokkal könnyebb a munkaterületet átalakítani, mint a festett, vagy műgyantás jelölések esetében. PermaGrip szalagjaink erős öntapadó réteggel bírnak, a szalag felülete enyhén csúszásmentesített.

Töltse le PermaGrip katalógusunkat

Tekintse meg PermaGrip termékeinket webáruházunkban

3. TapeLine padlójelölő szalag

A TapeLine jelölőszalagok tökéletesen alkalmazhatóak bármely felület jelölésére, alacsonyabb igénybevétel esetén. A hasonló minőségben elérhető jelölőszalagokhoz képest rendelkezik egy kedvező tulajdonsággal, mégpedig, hogy a szalagnak van egy hátsó fóliája, amit a felhelyezés előtt el kell távolítani a szalagról. Ez nagy előny jelent a többi gyengébb minőségű jelölőszalagokhoz képest, hiszen erősebb tapadást kölcsönöz a terméknek. 

Tekinste meg TapeLine jelölőszalagjainkat webáruházunkban

4. Padlójelölő szalagok ideiglenes jelölésre

Ezen jelölő szalagjaink vékony anyagvastagsággal bírnak, ezáltal tartós jelölésre nem alkalmasak csak olyan területeken, ahol az igénybevétel nagyon minimális. Ideiglenes felhasználásra javasolt padlójelölő szalagjaink közlekedő utak, különböző funkciójú területek, sportpályák kijelölésére használható. 

Tekinste meg webáruházunkban

 

Fényvisszaverő szalagjaink:

Reflektív/fényvisszaverő PVC szalagjaink öntapadóak és sima felülettel rendelkeznek. Az öntapadást biztosító ragasztó anyag nagyon tartós, hosszú idejű tapadást eredményez-. A ragasztó nem vízbázisú, ezért a szokásos környezeti feltételek mellett nem fog felválni a felületről. Bármilyen környezetben hatékonyan felhasználható, szó szerint pillanatokba kerül felhelyezni. 

Fényvisszaverő jelölőszalagjaink 15mm-től 1220mm-ig bármilyen szélességű tekercs kapható maximum 10m hosszúságban, de mint mindig, megrendelési mennyiségtől függően örömmel teljesítjük különleges kéréseit is. A fönt említett színek nagy mennyiségben raktárról elérhetőek, megrendelés esetén azonnal tudjuk szállítani. Igény esetén ingyenes mintát adunk. 

Tekinste meg webáruházunkban

Sikeresen a kosárba helyezte a terméket.

Folytatja a vásárlást, vagy szeretné feladni a megrendelést?