Tegye fel kérdését a Chaten
0670 424 8985
Chat
A kosár üres
0670 424 8985
Chat

További csúszásgátló termékek

Antibakteriális uszodai csúszásgátló szőnyegek

Antibakteriális uszodai csúszásgátló szőnyegeink kiválóan alkalmazhatóak uszodákba, wellnessekbe, szaunákba és öltözőkbe.  A szőnyegek telepíthetőek kültéren és beltérben egyaránt. A szőnyegek felületi kialakítása miatt könnyedén elvezeti a vizet, ezáltal biztosít csúszásmentes felületet, valamint mezítláb történő közlekedés esetén is kényelmes járást eredményez. Termékeinkre 2 év garanciát vállalunk rendeltetésszerű használat mellett.

Uszodai csúszásgátló szőnyegeink az alábbi kivitelben érhetőek el:

1. Laguna uszodai csúszásmentes szőnyeg:

A Laguna biztonsági szőnyegek ideálisan alkalmazhatóak medencék körül, zuhanyzókban, wellnessekben és az öltöző helyiségekben. Egyedi formatervezésének köszönhetően könnyedén elvezeti a vizet, ezáltal egy csúszásmentes, biztonságos és száraz felületet biztosít. A Laguna uszodai szőnyegek meleg hatásúak és kényelmes járást biztosítanak mezítlábas közlekedés esetén is.

Tekintse meg termékünket webáruházunkban.

2. Ultima uszodai csúszásmentes szőnyeg:

Az Ultima szőnyegekkel könnyedén és gazdaságosan lefedhető bármely felület. Beépített csatlakozó rendszerének köszönhetően hosszirányban gyorsan illeszthető. A szőnyegek 58cm széles tekercsekben kaphatóak. A tekercseket külön kapcsolati elemekkel lehet egymáshoz rögzíteni széltében.

Tekintse meg termékünket webáruházunkban. 

3. Modena uszodai csúszásmentes szőnyeg:

A Modena szőnyegek kivételes vízelvezetést és kényelmet biztosítanak. Ívelt felületi tervezésének köszönhetően azonnal elvezeti a vizet, így száraz és biztonságos felület képezhető. A szőnyegek felülete puha és csúszásmentesített, ezáltal kényelmesen lehet rajta mezítláb is közlekedni. A modena szőnyegek könnyedén és olcsón takaríthatóak. Kialakításának köszönhetően a kosz nem marad meg a szőnyeg felületén. A szőnyeg alatti piszok, gyorsan feltakarítható a szőnyeg alól.

Tekintse meg termékünket webáruházunkban.

 

EverSafe Cipőre Csúszásgátló

Az EverSafe Ice Gripper cipőre húzható csúszásgátlók biztonságosság teszik a gyalogos közlekedést a havas, jeges felületeken, valamint kifejezetten alkalmas túrázásra, homokos talajon és nedves füvön is.

Cipőre húzható csúszásgátlóink kétféle kivitelben kaphatóak webáruházunkban:

1. EverSafe Ice Gripper

Az EverSafe Ice Gripper egy univerzális cipőre húzható csúszásgátló. Biztonságossá teszi a gyalogos közlekedést a havas, jeges felületeken, valamint kifejezetten alkalmas túrázásra, homokos talajon és nedves füvön is. Az AntiSlip Ice Gripper csúszásgátló erős gumiból készül és a csúszásgátlást a gumi alján elhelyezett 5 fémtüske biztosítja. Használata nagyon egyszerű, hiszen csak a cipő, ill. bakancs orrára kell ráhúzni.

Tekintse meg termékünket webáruházunkban.

2. EverSafe Ice Gripper Corase

Az EverSafe Ice Gripper Coarse egy univerzális cipőre húzható gumi anyagú, tépőzáras, extra érdes fémtüskékkel ellátott csúszásgátló. Használata nagyon egyszerű, hiszen csak a cipő, ill. bakancs orrára kell felhelyezni, majd a tépőzárral jó erősen meghúzni. Az EverSafe Ice Gripper Coarse használata biztonságossá teszi a járást az extrém havas, jeges felületeken, valamint kifejezetten alkalmas túrázásra, homokos talajon és nedves füvön is. 

Tekintse meg termékünket webáruházunkban.

Sikeresen a kosárba helyezte a terméket.

Folytatja a vásárlást, vagy szeretné feladni a megrendelést?