Tegye fel kérdését!
0670 424 8985
Chat
A kosár üres
0670 424 8985
Chat

Tartós Ipari Jelölőrendszerek

PermaGrip és PermaLine tartós ipari jelölőrendszerek

PermaGrip és PermaLine ipari padlójelölő rendszereink a világ egyik leghatékonyabb és legerősebb jelöléstechnikai rendszerei. Termékeink egyedülállóak, könnyedén alkalmazhatóak, tartósan ellenállnak a magas járműforgalom okozta igénybevételnek és rendeltetésszerű használat mellett 2 év garanciával rendelkeznek. Jelölő rendszereink túlmutatnak a hagyományos padlójelölő szalagokon. Sokoldalú termékeink alkalmazásával egyértelmű vizuális jelöléseket hozhat létre a létesítményen belül, ezáltal a munkafolyamatok hatékonyabbak, átláthatóbbak, rendszerezettebbek és kontrolálhatóbbak lesznek. Ez a modern alternatíva a festett és műgyantás jelölések helyett, amely segíti a vállalatokat az 5S módszer megvalósításában. Nincs szükség különösebb előkészületre a festékekkel, vagy műgyantákkal ellentétben és a felhelyezést követően azonnal terhelhetőek a szalagok. A szalagokon kívül nagy választékunk van különböző formákból: alakzatok, számok, betűk, nyilak, korongok, lábnyomok, kapcsolati elemek, stb..

PermaGrip padlójelölő rendszer

A PermaGrip az egyik legerősebb ipari padlójelölő rendszer a világon. PermaGrip padlójelölő szalagjaink kiemelkedően tartós 1mm vastag ipari PVC-ből készülnek. A szalagok szélei lejtősítettek, ezáltal megkönnyíti a targoncák áthalaldását. A PermGrip szalagok anyaga rendkívül erős, így eltávolítás közben nem fog elszakadni, megsérülni, ezáltal sokkal könnyebb a munkaterületet átalakítani, mint a festett, vagy műgyantás jelölések esetében. PermaGrip szalagjaink erős öntapadó réteggel bírnak, a szalag felülete enyhén csúszásmentesített.

A PermaGrip termékeinkre a megvásárlástól számítva 2 év garanciát vállalunk rendeltetésszerű használat mellett.  A PermGrip szalagok 30m-es tekercsekben kaphatóak és 50, 75, 100mm szélességben érhetőek el. A szalagokhoz rendelkezésre állnak különféle kapcsolati elemek a nyomvonal vezetésének megfelelően, de nagy választékunk van különféle alakzatokból, raklapjelölésekből is.

Miben tér el a PermaGrip a többi jelölőszalagtól?

 1. Erősebb, tartósabb más megoldásoknál (saját fejlesztésű ragasztóréteggel)
 2. Érdes felülete nem növeli az elcsúszások okozta balesetek bekövetkezésének veszélyét
 3. Használata praktikus, kényelmes és gazdaságos
 4. Lejtősített széle könnyíti a targoncák áthaladását és megakadályozza a szalag talajtól való leválását
 5. Felhelyezése egyszerű (igény esetén applikátort kínálunk): nem kell nagy előkészület, elegendő a tiszta felület
 6. Extrém szilárdságának, tartósságának köszönhetően átalakításkor könnyen, szakadásmentesen felszedhető

Töltse le PermaGrip katalógusunkat

Keresse PermaGrip termékeinket webáruházunkban

 

PermaLine padlójelölő rendszer

A PermaLine egy komplett raktár, és üzem padlójelölő rendszer, mely lehetővé teszi, hogy útvonalakat jelöljön ki egységes jelrendszerrel. Egy rendszer, amely segít abban, hogy az üzem elérhesse a maximális teljesítményt azáltal, hogy biztosít egy áramvonalas, jól szervezett, rendezett és biztonságos munkaterületet. 

A PermaLine egy teljes padlójelölő rendszer. Kifejlesztettünk egy olyan széles kínálatot, amely magában foglal annyiféle padlójelölést, amennyi csak lehetséges raktárakba, üzemekbe, munkaterületekre és sok más felhasználásra. A PermaLine-nal egyszerű vonalaknál jóval többféle jelzést alkalmazhat, egész sor szemléltető ábrát helyezhet el a területen, hogy ezekkel biztosítsa a munkaterület tiszta, hatékony és optimalizált működését.

Mit kínál a PermaLine?

 1. Egy laminált felületet, amely lehetővé teszi, hogy a tiszta, élénk színek ne kopjanak le
 2. Könnyű felhelyezni, nagyon kevés, vagy semennyi leállási időt nem igényel
 3. Nem bocsát ki semmilyen anyagot magából, így kiválóan alkalmas szigorú higiéniai követelményekkel rendelkező területekre
 4. 700mu vastagsága áll egy öntapadós hordozófelületből, illetve egy rendkívül ellenálló laminált felületből, amely védi a szalagot.
 5. RAL, Pantonés NCS színskála alapján egyedi rendelés

Töltse le PermaLine katalógusunkat

Keresse PermaLine termékeinket webáruházunkban

 

Teljes körű szolgáltatást nyújtunk

Cégünk nem pusztán a termékeket kínálja Önnek, hanem egy teljes körű szolgáltatást, amely magában foglalja a szaktanácsadást, helyszíni szemlét, valamint a jelölő rendszer szakszerű telepítését is. Az elmúlt évek során számos nagy hazai és külföldi cég gyártó üzemeibe kerültek felhelyezésre termékeink, így jelentős tapasztalattal és sok referenciával rendelkezünk. Forduljon hozzánk bizalommal és igyekszünk megtalálni az Ön cégének legmegfelelőbb megoldást. 

Kérjen ingyenes mintát termékeinkből

Sikeresen a kosárba helyezte a terméket.

Folytatja a vásárlást, vagy szeretné feladni a megrendelést?