Tegye fel kérdését a Chaten
0670 424 8985
Chat
A kosár üres
0670 424 8985
Chat

Világító jelölőszalagok, csúszásgátlók

Világító, Foszforeszkáló jelölőszalagjainkról általánosságban:

Az áramkimaradások egy munkahelyen megnövelhetik a biztonsági kockázatot. Ha Ön mindent megtesz, hogy megszüntesse ezt a problémát, azzal rengeteg nehézségtől kímélheti meg magát, és dolgozóit. Cégünk pontosan erre a célra kifejlesztett sötétben világító szalagokat forgalmazza, melyek a legújabb utánvilágító technológiákkal készülnek, hogy ilyen módon biztosítsa a bejáratok, kijáratok, lépcsők és menekülési útvonala kellő megvilágítást kapjanak, és Ön biztonsággal eligazodjon.

Utánvilágító termékeink anyaga nem mérgező, és mentes mindenféle foszforos, vagy radioaktív anyagoktól. Utánvilágító szalagjaink rendkívül rövid idő alatt feltöltődnek mesterséges, vagy természetes fénnyel (kb. két óra alatt), és a fotonok segítségével áramkimaradás esetén erőteljes fényt bocsát ki, mely alkalmas arra, hogy megjelölje a lépcsők élét, ajtók környékét, útvonalakat, lépcsősorokat, szegélyléceket, ki és bejáratokat, vagy bármilyen más olyan területet, ahol szükséges lehet erős, elektromosságmentes megvilágításra.

Különféle utánvilágítós csúszásgátló, vagy jelölőszalagokból rendkívül széles választék elérhető nálunk a 60-120 percestől az 1660 perces utánvilágítási idővel rendelkező szalagokig. Szalagjaink ISO minősítéssel rendelkeznek és számos olyan termékünk van melyek megfelelnek a magyar szabvány által előírt 360 perces utánvilágítási időnek.

Világító jelölőszalagjaink fajtái:

1. Világító Jelölőszalag egyszínű és veszélyre figyelmeztető, 90-120 perc világítási idő

Hagyományos öntapadós műanyag alapjuk egy impregnált filmbevonattal, amely utánvilágítós. Bármilyen természetes, vagy mesterséges fénnyel feltöltődik, és amint a fények kialszanak, a termék jól látható erős fényt bocsát ki. Nappali fényben halványzöld színe van, sötétben pedig fehér fénnyel világít. 60-120 perc utánvilágítási idővel rendelkezik.

Tekinste meg webáruházunkban

2. PermaGrip Világító tartós iapri jelölőszalag, 90-120 perc

A jelölőszalag lejtősített széleinek, valamint a saját fejlesztésű ragasztórétegének köszönhetően magas minőséget garantál. Erősebb, tartósabb és gazdaságosabb más megoldásokkal szemben. Felhelyezése egyszerű és gyors. Érdes felülete nem növeli az elcsúszásból, elesésből eredő balesetek bekövetkezésének valószínűségét. 90-120 perc utánvilágítási idővel rendelkezik.

Tekintse meg webáruházunkban

3. Extreme Grade világító csúszásgátló szalag, DIN 67510 szerint (min 700 perc)

A EXTREME GRADE sötétben világító csúszásgátló szalagunk rendkívül nagy fényerővel rendelkezik, így a jelenleg érvényben levő DIN és MSZ ISO szabvány előírásoknak is megfelel. Az Extreme Grade  fényereje messze meghaladja a szabvány előírásokat biztosítva, hogy ez a szalag messze túlteljesíti a jelenleg érvényben lévő legmagasabb követelményeket, és ez a közeljövőben nem is fog változni. Egy olyan termék, amely alkalmas arra, hogy egy nagy épületben a menekülési útvonalak hatékony megvilágítást kapjanak minden elektromosság nélkül, költséghatékony, tartós megoldást jelent. 

Tekintse meg webáruházunkban

4. Super Grade világító csúszásgátló szalag, DIN 67510 szerint (min 400 perc)

A SUPER GRADE kiváló minőségű utánvilágítós csúszásgátló szalag sokféle felhasználásra alkalmas, különösen beltéri alkalmazásra, úgymint az épületből kifelé vezető lépcsők, vagy folyosók, amelyeket menekülési útvonalként alkalmaznak. Segítségével áramkimaradás, vagy sötét esetén is tisztán látható a kifelé vezető útvonal akár egy magasabb emeletről is.

Tekintse meg webáruházunkban

5. Egyszínű és Veszélyre figyelmeztető világító csúszásgátló szalag, 90-120 perc

Ezen csúszásgátló szalagjaink körülbelül 90-120 perces útánvilágítási idővel rendelkeznek. Sok esetben elegendő ez az érték is, hiszen a legtöbb létesítményre vonatkozó kimenekülési idők rövidebbek, ezáltal a Tűz- és Katasztrófa Védelem elfogadja használatukat.

Tekintse meg webáruházunkban

6. Foszforeszkáló csíkkal ellátott világító csúszásgátló szalag, 90-120 perc

Foszforeszkáló csíkos csúszásgátló termékünk középen egy 1cm széles foszforeszkáló csíkkal van ellátva. 90-120 perc utánvilágítási idővel bír.

Tekintse meg webáruházunkban

Sikeresen a kosárba helyezte a terméket.

Folytatja a vásárlást, vagy szeretné feladni a megrendelést?