Tegye fel kérdését!
0670 424 8985
Chat
A kosár üres
0670 424 8985
Chat

Felhelyezés

Csúszásmentesítő szalagok felhelyezése:

 1. A felületet gondosan meg kell tisztítani a szennyeződésektől, szükség esetén zsírtalanítani kell a megfelelő tapadás érdekében. Makacs szennyeződés esetén javasoljuk a Felülettisztítónkat, amely nem hagy maga után zsíros nyomot, a tisztítószerek nagy részével ellentétben. Alaposan le kell öblíteni, majd kivárni, hogy a felület teljesen megszáradjon. Minimális hőmérséklet a felhelyezéskor: 6-7°C (finom felületű csúszásgátlóknál 10°C). A felületet hőlégfúvóval fel lehet melegíteni. Hidegben a szalagokat a felhelyezés előtt szobahőmérsékleten, vagy dobozban tárolja.

 2. Mivel a szalagok öntapadó felületűek, önmagukban is használhatóak, de kültéren a biztonságosabb, hatékonyabb rögzítés érdekében porózus, érdes vagy sima felület esetén használja az általunk kínált Felszínsimítót, amelyre a szalagot közvetlenül fel lehet ragasztani.

 3. A szalag felhelyezésénél a védőfóliát fokozatosan le kell lehúzni és közben a felületre nyomni. Lépcsőkön a szalagot a lépcső szélétől 20-50mm-re kell elhelyezni, hogy a szegély ne gyűrődjön fel.

 4. A kedvezőbb tapadás érdekében célszerű a festők által alkalmazott gumihengert használni, mellyel a szalagot erősen a felszínhez kell nyomni, hogy ne maradjon levegőbuborék a szalag alatt. A felületre alakítható szalagok esetében gumikalapács használatát javasoljuk, mellyel a szalag még inkább a felület egyenetlenségeihez igazítható.

 5. A szalagok éleinek külső hatások elleni védelmére, víz elleni szigetelésére a Szegélyragasztó használata javasolt. A szegélyragasztó segít megelőzni a csúszásgátló szalag éleinek megemelkedését a magas forgalmú területeken, valamint megvédi és meghosszabbítja a szalagok élettartamát.                   


Megjegyzés: VIGYÁZZON a szegélyragasztó használatakor, hogy ne nyomjon sok ragasztót az élek mentén, csak vékonyan egy keveset!!! Ne a szalag alá nyomja be a Szegélyragasztót, hanem a Csúszásgátló élei mentén használja!!!

A beltéri csúszásgátló szalag felhelyezését ismertető videó:

A kültéri csúszásgátló szalag felhelyezését ismertető videó (porózus felületre):

Felületre alakítható csúszásgátló szalagjaink felhelyezését ismertető videó:

Csúszásgátló szalagok karbantartása:

 1. Csúszásgátló szalagok karbantartása:
  1. Takarítsa a csúszásgátló szalagot rendszeresen sörtés kefével, hogy ne maradjon a felületen olyan szennyeződés, amely eltömíti a csúszásgátló szemcsék közötti rést.

 2. Időközönként mossa le a szalagok felületét tisztítószerrel, majd vízzel öblítse le, hogy ne legyen sem a szalagon, sem körülötte lerakódott zsiradék vagy szennyeződés.

 

Trusty Step Csúszásgátló Folyadék Használata

Tartsa be az alábbi lépéseket:

 1. Tisztítsa meg alaposan a felületet. A legjobb eredmény érdekében a csupasz burkolatra vigye fel a terméket.

 2. A javasolt felmosó segítségével vigyen fel egyenletesen körülbelül 2,5 dl Trusty Step Folyadékot egész felületre. Ezt követően a felmosóval folyamatosan kenje szét a padlón a folyadékot. Folytassa a felület kezelését 30-60 percen keresztül. Időközönként öntsön a felületre a folyadékból, ügyelve arra, hogy a kezelés alatt a felületet folyamatosan nedvesen tartsa (a folyadék felhabosodik a felülettel érintkezve).

 3. Az első 15 perc kezelés után, öntsön fel egy 0.5 négyzetméteres felületet vízzel. Nyomja a felöntött felületre a cipőjét, hogy tesztelje a felület csúszásmentességét. Ha kielégítőnek találja, akkor mossa fel a padlót tiszta vízzel. Folytassa a felmosást mindaddig, amíg teljesen eltávolította a Trusty Step Csúszásgátló Folyadék nyomait. Amennyiben nem találta kielégítőnek a csúszásmentességet, akkor a felöntött vizet mossa fel és folytassa a Trusty Step Csúszásgátló Folyadékkal való kezelést további 15 percig, majd ismét ellenőrizze a csúszásmentességet és a csempe megjelenését. (A kezelési idő maximum 15-60 perc. Az átlagos kezelési idő 30 perc).

 4. A kezelési idő végeztével öntse fel tiszta vízzel a felületet és távolítsa el a felhabosodott Trusty Step folyadékot a padlóról. Használjon nedves porszívót vagy felmosót, ha nincs elfolyó. Ügyeljen arra, hogy az összes Trusty Step csúszásgátló folyadék el legyen távolítva a felületről.

 5. A padló ezek után járható és legalább 4 évig csúszásmentes.

MEGJEGYZÉS: Bizonyos esetekben a kezelés csökkentheti a csempe fényességét, megváltoztathatja a színét, a felületet halványabbá vagy sötétebbé teheti vagy foltok jelenhetnek meg a kezelt felületen. Cégünk a felsorolt körülményekért nem felelős abban az esetben sem, ha korábban minta csempe került kezelésre.

MINDIG teszteljen egy kevésbé feltűnő területet, hogy megállapítsa a szükséges kezelési időt, a fényesség esetleges veszteségét vagy a külső megjelenésbeli változásokat. Az alkalmazás után a természetes kövek, mint a Márvány és Gránit jellegüknél fogva halványabbak és/vagy sötétebbek lehetnek bizonyos területeken.

 

Trusty Step Mélytisztító és Zsírtalanító Használata

 1. Söpörje tisztára a felületet.

 2. Padlók, falak, pultok, vagy más kemény felületek rendszeres takarítása alkalmával adjon 2,5 dl tisztítószert 4 liter meleg vagy hideg vízhez (kb. 55 négyzetméterre elegendő).

 3. A higított oldatot használhatja automata felmosó berendezéssel, vagy kézi felmosóval. Vigye fel a habszerű anyagot és 5 percen keresztül terítse szét a felületen.

 4. Ezt követően öntsön tiszta vizet a felületre és gumis padlólehúzóval vagy nedves porszívóval távolítsa el maradéktalanul a tisztítószert.

A hígítási arány a szennyeződés mértékétől függően változhat 1:20 és 1:10 között.


A termék ”SOKKOLÁSOS” kezelésként is alkalmazható erősen szennyezett területeken. Ebben az esetben a hígítási arány 1:3. Egy egység tisztítóhoz 3 egységnyi vizet adjon.

 

Gyermekbiztonsági termékeink felhelyezése

Finger Alert 110 ujjbecsípődés gátló profil

<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/Zp9uOb6ENgI" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 

Finger Alert 170-180 Pro ujjbecsípődés gátló profil

<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/Eb1fTozw48U" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Sikeresen a kosárba helyezte a terméket.

Folytatja a vásárlást, vagy szeretné feladni a megrendelést?