Tegye fel kérdését a Chaten
0670 424 8985
Chat
A kosár üres
0670 424 8985
Chat

Padló- és Raklapjelölések

Padló- és Raklapjelöléseinkről általánosságban:

Cégünk a világ egyik leghatékonyabb és legtartósabb jelölőrendszerét kínálja Önnek.

PVC alapú padlójelöléseink, rétegelt felülettel rendelkeznek, mely megakadályozza a nyomtatott feliratok kopását, ezáltal még tartósabbá téve őket. Öntapadóak, ragasztórétege erős kötést nyújt, de szükség esetén  nem okoz nehézséget az eltávolítása.

Számos világító padlójelölést kínálunk, melyek sötétben kiválóan mutatják a helyes irányt, segítenek a tájékozódásban. Természetes vagy mesterséges fénytől töltődik fel (megközelítőleg 2 óra), majd az elnyelt fényenergiát a sötétben egyenletesen bocsátja ki.

Raktárak, csarnokok, gyárak, áruházak területén használt raklapok jelölésére alkalmazható. Használatával megvalósítható a hatékonyság szempontjából egyre nagyobb szerepet kapó 5S módszer. Az 5S megteremti azt a vállalati kultúrát és tevékenység rendszert, amelyben az emberek odafigyelnek a munkakörnyezetükre és tudatosan rendben tartják és fejlesztik azt. Egy 5S-t alkalmazó vállalatnál kevesebb a baleset, kevesebb a selejt és a gépleállás.

Padlójelölések:

Gyárakban használatos padló jelölő termékeinkkel gyakorlatilag az összes igénynek eleget tudunk tenni.  Padlójelöléseink között megtalálhatóak különféle piktogramok, kör alakú biztonsági jelölések, utánvilágító alakzatok és vészkijárat jelölések, valamint padozatra ragasztható A4 és A5 méretű keretek, meyek alá elhelyeztheti saját felirattal ellátott jelöléseit.

Webáruházunkban a rendelkezésre álló jelölések közül csak néhány került fel. Bővebb információért forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken.

Tekintse meg padlójelölő termékeinket webáruházunkban.

 

 

Raklapjelölések:

Széles választékunk van különböző formájú alakzatokból, melyek segítségével útelűgazásokat hozhat létre, vagy speciális munkaterületeket, raklapokat. Az elérhető méreteket megtalálja webáruházunkban, vagy katalógusunk hátoldalán. Raklapjelöléseink a magas igénybevételnek is tartósan ellenállnak, ezért a felfestések teljes mértékben kiváltahatóak termékeinkkel.

Bővebb információért forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken.

Tekintse meg raklapjelölő termékeinket webáruházunkban.

 

 

Sikeresen a kosárba helyezte a terméket.

Folytatja a vásárlást, vagy szeretné feladni a megrendelést?