Tegye fel kérdését a Chaten
0670 424 8985
Chat
A kosár üres
0670 424 8985
Chat

Ujjbecsípődés elleni védelem

Gyermekbiztonsági termékek a balesetmentes mindennapokért és egy biztonságosabb környezetért

Önnek is fontos, hogy gyermeke biztonságos környezetben nevelkedjen fel? Előfordult már, hogy gyermeke csúnyán becsípte az ujját, vagy nekiesett az éles falsaroknak és beütötte a fejét? 

Minden szülő szeretné gyermekét a lehető legnagyobb biztonságban felnevelni és megóvni miden bajtól, azonban a csecsemőkortól a kamaszkorig számos olyan baleset történik, amit a szülő egyedül képtelen megelőzni. Az otthonainkban, játszótereken, bölcsődékben, óvodákban bármikor bekövetkezhet baj, ami sok esetben súlyos sérülésekkel járhat.  

Ön tudta?

  •  A gyermekbalesetek 70%-a az ajtók környezetében fordul elő
  • Ezen balesetek több, mint 5%-a műtéti beavatkozást igényel
  • Az ujjbecsípődés számos esetben az ujj elvesztéséhez vezet

Kíváncsi arra, hogyan kerülhetőek el el a hasonló balesetek?

Innovatív ujjbecsípődés gátló és élvédelmi termékcsaládunk használatával a leggyakrabban bekövetkező  gyermekkori balesetek elkerülhetőek. Tekintse meg termékeinket weboldalunkon és forduljon hozzánk bizalommal, ha bármilyen kérdése adódna.

Tegyen azért, hogy gyermeke önfeledten és biztonságban játszhasson környezetében.

Ujjbecsípődés gátló termékeink:

Happy Fingers

A HAPPY FINGERS® innovatív öntapadós ajtó blokkoló egyszerű megoldást nyújt annak érdekében, hogy megakadályozza a kisgyermek, valamint játszótársai ujjainak becsípődését, valamint elkerülhető, hogy a gyermek véletlen magára zárja az ajtót.

Erős öntapadó rétegének köszönhetően pillanatok alatt rögzíthető az ajtóra és nem kell mindig eltávolítania, ha az ajtót be szeretné zárni.  Ha vízszintes pozícióba állítjuk, akkor megakadályozza, hogy az ajtó becsapódjon. Függőleges pozícióba forgatva az ajtót újra be lehet zárni.

 

Finger Alert 110 ujjbecsípődés gátló profil

Az ajtók környezete mindig is kiemelt veszélyforrást jelent saját magunk, illetve gyermekeink számára, akik gyanútlanul helyezik be kezüket az ajtónyílásba, nem számolva a baleset bekövetkezésének lehetőségével.

Erre nyújt egyedi megoldást a FINGER ALERT 110® speciális öntapadó ujjbecsípődés gátló rendszer, mely szinte minden - maximálisan 110 fokig nyíló – ajtótípussal kompatibilis. A termék egy szélesebb és egy keskenyebb profilból áll. Utóbbit az ajtó külső felére, míg az előbbit a belső felére kell felhelyezni.

A termék TÜV tanúsítvánnyal rendelkezik és több,  mint 250.000 nyitás-zárásra van méretezve. Öntapadó rétegének segítségével gyorsan felragasztható, de csavarral is rögzíthető az ajtóhoz. 

 

Tekintse meg termékünket webáruházunkban.

Finger Alert 170-180 Pro ujjbecsípődés gátló profil

A FINGER ALERT 170-180 Professional® ujjbecsípődés gátló rendszer az ajtó belső és külső felére felhelyezhető profilokból, valamint két darab kapcsos elemből tevődik össze. A profil a zseniális V-alakú kialakítása miatt ellenáll a becsapódásoknak. Felhelyezése nagyon egyszerű és a termék használatával jelentős pénzt takaríthat meg, melyek a balesetek bekövetkezéséből ered. A kapcsos rögzítésnek köszönhetően gyorsan el lehet távolítani karbantartás vagy felújítás esetén. A termék minden – maximálisan 180 fokig nyíló – ajtótípussal kompatibilis.

A termék TÜV tanúsítvánnyal rendelkezik és több,  mint 250.000 nyitás-zárásra van méretezve. Öntapadó rétegének segítségével gyorsan felragasztható, de csavarral is rögzíthető az ajtóhoz. Többféle színben rendelhető.

 

Gyermekbiztonsági termékeink bemutató videója:

Sikeresen a kosárba helyezte a terméket.

Folytatja a vásárlást, vagy szeretné feladni a megrendelést?