Tegye fel kérdését a Chaten
0670 424 8985
Chat
A kosár üres
0670 424 8985
Chat

Ipari ragasztószalagok

Cégünk 2015-től kiváló minőségű ipari ragasztószalagok kereskedelmével is foglalkozik. Termékeink között megtalálhatóak különféle kétoldalas szalagok, Duct tape szövetszalagok, Kamera tape, csomagoló szalagok, szigetelőszalagok, papír maszkoló szalagok, öntapadó butil és alubutil szalagok, alu- és alugőzölt szalagok, párazáró és páraáteresztő szalagok, öntapadó tömítő habok és speciális szalagok.

Nagy raktárkészlettel rendelkezünk és kedvező árakkal, rugalmas és gyors szállítással igyekszünk kielégíteni partnereink igényeit. Az oldalunkon lévő termékeinken kívül számos egyéb műszaki feladatra, problémára is van megoldásunk. Forduljon hozzánk bizalommal és mi igyekszünk megtalálni a legoptimálisabb megoldást az adott feladatra. Az álatlunk forgalmazott termékek világszínvonalú gyártóktól származnak, melyhez korszerű műszaki szaktanácsadói háttér is párosul.

Termékeinkből igény esetén ingyenes mintát kérhet egyedi Mintaboltunban a 1083. Budapest Baross utca 114-116 szám alatt.

Felhívjuk partnereink figyelmét, hogy mivel a webáruházunkban egység árakkal szerepelnek a termékek. Amennyiben nagyobb mennyiségre lenne szükségük, kérjük forduljanak hozzánk elérhetőségeinken és megadjuk egyedi árajánlatunkat. A kedvezmény mértéke bizonyos szalagok esetében akár 20-30% kedvezményt tudunk biztosítani.

Ipari ragasztószalagjaink:

Szövetszalagok

Szövetszalagjaink között megtalálhatóak a Duct/Power tape fényes felületű szövetbetéstes szalagok, valamint a Kamera vagy más néven Gaffer tape szalagok. Ezen szalagok nagy előnye, hogy könnyen alakíthatóak, szívósak és nagy szakítószilárdságuk van.

Felhasználásukat tekintve univerzálisnak mondhatóak, hiszen alkalmazhatóak padló jelölésére, kábelek rögzítésére, végtelenítésére, felületvédelemre, különféle tárgyak ragasztására, a film-, szórakoztató- és film iparban.

Ezen felül használják az építőiparban, járműiparban, ipari összeszerelésben, sportszergyártásban.

Felhívjuk partnereink figyelmét, hogy a webáruházas felületünk miatt az oldalunkon szereplő árak egységárra vonatkoznak. Nagyobb megrendelés esetén akár 20-30% kedvezményt is tudunk biztosítani. Kérjen tőlünk egyedi árajánlatot.

 

Kétoldalas szalagok, akril habok

Kétoldalas ragasztószalagjaink három főcsoportba sorolhatóak:

1. Kétoldalas ragasztószalagok

A mindkét oldalon öntapadó flíz, polipropilén, pvc, poliészter, szövetháló hordozójú ragasztószalagok csoportja. 

2. Kétoldalas habszalagok

Mindkét oldalán ragasztóréteggel ellátott polietilén (PE) és PVC hordozós habszalagok tartoznak.

3. Akrilhabok (AFT, VHB)

Ezeknél a ragasztószalagoknál a ragasztóanyagnak nincs "hordozója" pl: polietilén vagy habosított pvc. A hordozó maga a teljes keresztmetszetben tapadó habosított ragasztóanyag, amit akrilhabnak nevezünk.

 

Alu és alugőzölt szalagok

Egyoldalon öntapadó alufóliák védőpapírral. Felhasználhatóak hőszigetelő anyagok hő hídmentes végtelenítésére, Pur hőszigetelésű (P3, ALP) légcsatorna élek ragasztására, hő- és fényvisszaverő felületek kialakítására, maszkolásra festék maratásnál.

 

Csomagoló szalagok

Csomagoláshoz szükséges ragasztószalagok széles választékban és kivitelben. Kiváló minőségben és versenyképes árakon.

Csomagoló szalagjaink az alábbi kivitelben érhetőek el:

  1. Normálcsomagoló szalag barna,átlátszó színben
  2. Low-Noise, Csendes csomagoló szalag barna, átlátszó színben
  3. Szálerősített ragasztószalag
  4. Ragasztószalag 990fm hosszban kék, átlátszó színben
  5. GoldSec Biztonsági ragasztószalag
  6. "Törékeny" és "Akciós" feliarattal ellátott ragasztószalag
  7. Egyedileg elkészített nyomtatott ragasztószalag

 

Maszkoló szalagok

Festéshez és egyéb tevékenységekhez alkalmazható maszkoló szalag. Könnyedén eltávolítható bármely felületről és nem hagy maga után nyomot, valamint megakadályozza, hogy a nem kívánt felületek festékesek legyenek.

A papír maszkoló, kreppszalag, takarószalag néven ismert termékek felhasználható felületvédelemre szobafestésnél, gépjárműfényezésnél, porszórásnál; átmeneti rögzítésre, ipari összeszerelésnél; feliratok, jelölések készítésére.

 

Szigetelőszalagok

Lágy PVC fólia többféle színben. Kiváló műszaki tulajdonságokkal rendelkező prémium minőségű szigetelőszalag. Önkioltó. Fő felhasználási területe az elektromos szigetelés. Alkalmazható színjelölésre, kábelkötegek készítésére, rögzítésre.

 

Sikeresen a kosárba helyezte a terméket.

Folytatja a vásárlást, vagy szeretné feladni a megrendelést?