Tegye fel kérdését a Chaten
0670 424 8985
Chat
A kosár üres
0670 424 8985
Chat

Extreme Grade világító csúszásgátló szalag

Csúszásgátló szalagok: Extreme Grade világító csúszásgátló szalag

Csúszásgátló szalagok / Világító/Foszforeszkáló

Világító, nem dörzshatású csúszásgátló szalag DIN és MSZ ISO szabvány szerint.

3 tekercs feletti megrendelés estén kedvezményt biztosítunk.

Kérjen árajánlatot munkatársunktól, vagy hívjon eégeinkenlérhetős.

Tekintse meg a kiegészítő termékeket az élettartam növelése érdekében!

Vásárlás

Kiszerelés
Szín 25mm x15m 50mm x 15m
Fehér
23.500 Ft + ÁFA Raktáron
db
45.000 Ft + ÁFA Raktáron
db

Információ

Műszaki jellemzők:

  • nem dörzshatású (nem csiszoló vászon szerű) gumiszerű PVC
  • -30-tól +80 Celsius fokig hőálló
  • Utánvilágítási értéke: 10 perc után 299 mcd/m2, 60 perc után 40mcd/m2
  • rendelhető méret: 19mm - 1168mm


Leírás:

Új technológiánknak köszönhetően, mely meghosszabbítja az utánvilágítás időtartamát, megszületett az első nem karcos sötétben világító csúszásgátló szalagunk. A EXTREME GRADE világító csúszásgtáló szalagunk erősebb fény kibocsátására képes hosszabb időn keresztül. A EXTREME GRADE a legújabb innovációnk a sötétben világító termékeink között.

A EXTREME GRADE kiváló minőségű utánvilágítós csúszásgátló szalag sokféle felhasználásra alkalmas, különösen beltéri alkalmazásra, úgymint az épületből kifelé vezető lépcsők, vagy folyosók, amelyeket menekülési útvonalként alkalmaznak. Segítségével áramkimaradás, vagy sötét esetén is tisztán látható a kifelé vezető útvonal akár egy magasabb emeletről is.

Termékünk karcmentes anyaga alkalmassá teszi olyan környezetben történő felhasználásra is, ahol mezítlábasan közlekednek, vagy víz van, ezáltal kibővíti a lehetséges alkalmazási területeket, és növeli vásárlónk döntési szabadságát. Ahogyan a többi karcmentes csúszásgátló szalagjainkat, a EXTREME GRADE csúszásmentes szalagot is javasoljuk olyan területekre, ahol magas higiéniai követelményeknek kell eleget tenni, mivel ez a termékünk nem szemcsés, így a baktériumok nem tudnak megtapadni, és nem károsítják a takarító berendezéseket sem.

A EXTREME GRADE sötétben világító szalagunk rendkívül nagy fényerővel rendelkezik, így a jelenleg érvényben levő DIN és MSZ ISO szabvány előírásoknak is megfelel. Az Extreme Grade  fényereje messze meghaladja a szabvány előírásokat biztosítva, hogy ez a szalag messze túlteljesíti a jelenleg érvényben lévő legmagasabb követelményeket, és ez a közeljövőben nem is fog változni. Egy olyan termék, amely alkalmas arra, hogy egy nagy épületben a menekülési útvonalak hatékony megvilágítást kapjanak minden elektromosság nélkül, költséghatékony, tartós megoldást jelent.

Kiváló minőségű sötétben világító csúszásgátló szalagjaink elérhető maximum 1168 mm szélességű tekercsekben, méretre vágva, illetve lapokban. Testreszabott opciókért kérjük, keressenek minket, hogy megállapodjunk egy megoldásban. Rendelési mennyiségtől függően a legtöbb igényt teljesíteni tudjuk.

Sikeresen a kosárba helyezte a terméket.

Folytatja a vásárlást, vagy szeretné feladni a megrendelést?