Tegye fel kérdését!
0670 424 8985
Chat
A kosár üres
0670 424 8985
Chat

Premium Grade világító csúszásgátló szalag, 1880 perc

Csúszásgátló szalagok: Premium Grade világító csúszásgátló szalag, 1880 perc

Csúszásgátló szalagok / Világító/Foszforeszkáló

Világító, nem dörzshatású csúszásgátló szalag DIN és MSZ ISO szabvány szerint.

MAGYAR SZABVÁNY szerinti kialvási időt biztosítja.

1880 perc kialvási idővel bír.

Kérjen árajánlatot munkatársunktól, vagy hívjon elérhetőségeinken.

Tekintse meg a kiegészítő termékeket az élettartam növelése érdekében!

Vásárlás

Kiszerelés
Szín 25mm x15m 50mm x 15m
Fehér
26.500 Ft + ÁFA Raktáron
db
46.000 Ft + ÁFA Raktáron
db

Információ

Műszaki jellemzők:

  • nem dörzshatású (nem csiszoló vászon szerű) gumiszerű PVC
  • -30-tól +80 Celsius fokig hőálló
  • Utánvilágítási értéke: 10 perc után 299 mcd/m2, 60 perc után 40mcd/m2
  • rendelhető méret: 19mm - 1168mm
  • 1880 perc kialvási idő


Leírás:

Új technológiánknak köszönhetően, mely meghosszabbítja az utánvilágítás időtartamát, megszületett az első nem karcos sötétben világító csúszásgátló szalagunk. A PREMIUM GRADE világító csúszásgtáló szalagunk erősebb fény kibocsátására képes hosszabb időn keresztül. A PREMIUM GRADE a legújabb innovációnk a sötétben világító termékeink között.

A PREMIUM GRADE kiváló minőségű utánvilágítós csúszásgátló szalag sokféle felhasználásra alkalmas, különösen beltéri alkalmazásra, úgymint az épületből kifelé vezető lépcsők, vagy folyosók, amelyeket menekülési útvonalként alkalmaznak. Segítségével áramkimaradás, vagy sötét esetén is tisztán látható a kifelé vezető útvonal akár egy magasabb emeletről is.

Termékünk karcmentes anyaga alkalmassá teszi olyan környezetben történő felhasználásra is, ahol mezítlábasan közlekednek, vagy víz van, ezáltal kibővíti a lehetséges alkalmazási területeket, és növeli vásárlónk döntési szabadságát. Ahogyan a többi karcmentes csúszásgátló szalagjainkat, a PREMIUM GRADE csúszásmentes szalagot is javasoljuk olyan területekre, ahol magas higiéniai követelményeknek kell eleget tenni, mivel ez a termékünk nem szemcsés, így a baktériumok nem tudnak megtapadni, és nem károsítják a takarító berendezéseket sem.

A PREMIUM GRADE sötétben világító szalagunk rendkívül nagy fényerővel rendelkezik, így a jelenleg érvényben levő DIN és MSZ ISO szabvány előírásoknak is megfelel. Az PREMIUM Grade  fényereje messze meghaladja a szabvány előírásokat biztosítva, hogy ez a szalag messze túlteljesíti a jelenleg érvényben lévő legmagasabb követelményeket, és ez a közeljövőben nem is fog változni. Egy olyan termék, amely alkalmas arra, hogy egy nagy épületben a menekülési útvonalak hatékony megvilágítást kapjanak minden elektromosság nélkül, költséghatékony, tartós megoldást jelent.

Kiváló minőségű sötétben világító csúszásgátló szalagjaink elérhető maximum 1168 mm szélességű tekercsekben, méretre vágva, illetve lapokban. Testreszabott opciókért kérjük, keressenek minket, hogy megállapodjunk egy megoldásban. Rendelési mennyiségtől függően a legtöbb igényt teljesíteni tudjuk.

Premium Grade gumiszerű csúszásgátló szalagunk a MAGYAR SZABVÁNY szerinti kialvási időt biztosítja.

 

 

Tekintse meg világító jelölőszalagjaink

Sikeresen a kosárba helyezte a terméket.

Folytatja a vásárlást, vagy szeretné feladni a megrendelést?