Tegye fel kérdését!
0670 424 8985
Chat
A kosár üres
0670 424 8985
Chat

2020.10.20.

MÁV Zrt. - Taktillis sáv DEMO

A hetekben elkészült első referencia felületünk, melyet a MÁV Zrt. részére készítettünk T-WALK taktilis vezetősáv burkolati rendszerünkből a KÖKI Terminál 8-as vágányánál.

Taktilis vezetősáv burkolati rendszerünkből az első referencia felület készült el Magyarországon a KÖKI Terminál 8-as vágánya mellett. A MÁV Zrt. számára készült első referencia felülettől azt várjuk, hogy egyrészt bizonyítsa a T-WALK vakvezető burkolataink terhelhetőségét, másrészt lehetőséget kínál a tervezők, kivitelezők számára, hogy a burkolati rendszerünket terhelés alatt is megismerhesse. 

 

A tesztfelületet három helyen készítettük el. A 8-as peron szélénél 3 különböző színű termékünkből. A piros sáv jelzi a kötelezően kialakítandó elsodrási határt. Az elsodrási sávra kétféle burkolati lapunk is elérhető, mellyel utólagosan is kialakítható hatékonyan a vágányok, villamosok peronjain, közlekedpóőin az elsodrási sáv.

A sárga és az antracit veszélyt jelző T-Walk taktilis burkolati lapok, a magyar szabvány és az MVGYOSZ elvárásainka megfelelően DIAGONÁLIS CSONKAKÚPOS elrendezésű és a megfelelő kontrasztot az is teljesíti.

A T-WALK taktilis vezetősávok szürke színben kerültek leheleyzésre egy körülbelül 3m-es szakaszon, illetve az elsodrási határt jelző másik alternatívából is kialakításra került egy próba verzió:

 

Takilis burkolataink utólagosan is tartósan elhelyezhetőek a legtöbb felületre, akár térkőre vagy aszfalt felületre is. Termékeinkhez a MAPEI ADESILEX G19 kétkomponensű ragasztónkat alkalmazzuk, mellyel biztosítható a T-Walk termékek 5 év garanciaája és hosszú élettartama. A burkolataink R10-es csúszásmentes felülettel rendelkeznek, így kültéri alkalmazása csúszásveszély szempontjából is megfelel a szabvány általi előírásoknak.

A JKJ olasz gyártó referenciái között már akadnak olyan kültéri felületek, ahol a taktilis vezetősáv, vagy veszélyt jelző burkolatok 10 éve teljesítenek biztonsággal. 

A JKJ termékek hazai kizárólagos forgalmazói vagyunk, így viszonteladók jelentkézést várjuk szeretettel.

 

Tekintse meg termékeinket

Kérjen ingyenes mintát vagy árajánlatot

Sikeresen a kosárba helyezte a terméket.

Folytatja a vásárlást, vagy szeretné feladni a megrendelést?