Tegye fel kérdését a Chaten
0670 424 8985
Chat
A kosár üres
0670 424 8985
Chat

Trusty Step Csúszásgátló folyadék

Trusty Step Csúszásgátló folyadékról általánosságban:

A Trusty Step csúszásmentes felületet képző kémiai kezelő rendszer nedvesség hatására csúszásmentessé alakítja padlóját, mint például a kerámia, porcelán, terméskő, márvány, gránit, terazzo és beton padlókat. A Trusty Step Csúszásgátló folyadék kültéri és beltéri felhasználásra egyaránt alkalmas. A termék megfelel a nemzetközi ASTM szabványnak, az UL nemzetközi biztonsági szabványnak és az Amerikai Fogyatékkal Élők biztonsági követelményeinek.

A Trusty Step garantálja, hogy a kezeléssel - a használati utasítások betartása mellett – a felület szabvány által előírt súrlódási együtthatóját 0.6-nál magasabbra változtatja. Fontos szempont a mindennapos takarítás során a felületen lévő zsír, olaj és más egyéb szennyeződések gondos eltávolítása.

A Trusty Step Csúszásgátló Folyadék használatával egy biztonságos felületet hozhat létre, mely megoldja az elcsúszások okozta problémákat. A Trusty Step Csúszásgátló Folyadék egy láthatatlan kezelést nyújt Önnek. Egyetlen kezeléssel minimum 4 évig csúszásmentes felületet fog eredményezni kültéren és beltérben egyaránt, amikor a felületet víz éri.

Cégünk nem csak a terméket kínálja, hanem egy teljes szolgáltatást, melynek keretein belül vállaljuk a szaktanácsadást, helyszíni szemlét, valamint a kivitelezést is. Érdeklődjön elérhetőségeinken.

Trusty Step Csúszásmentesítő folyadék jellemzői:

  • Szabad szemmel nem látható módon kitágítja a kezelt felület pórusait. Nem képez bevonatot, hanem magát a burkolatot kezeli.
  • Egy kezeléssel a padló minimum 4 évig csúszásmentes lesz.
  • Használható: kerámia, porcelán és terméskő burkolatokon, márványon, grániton, Terrazon, Betonon és Porcelán kádakban, zuhanyzókban.
  • Kültéri és Beltéri felhasználásra egyaránt alkalmazható.
  • Felhasználási terület:  zuhanyzók, fürdők, szaunák környéke, uszodák, szállodák, kórházak, éttermek, élelmiszerhigiéniás területek, középületek,  teraszok.

Trusty Step Csúszásmentesítő folyadék kiszerelései:

  • 0.5 L   -   4-6 m2
  • 1 L      -  10 - 12 m
  • 3.79L -   35 - 37 m2

Sikeresen a kosárba helyezte a terméket.

Folytatja a vásárlást, vagy szeretné feladni a megrendelést?