Tegye fel kérdését!
0670 424 8985
Chat
A kosár üres
0670 424 8985
Chat

ProSolve termékek

Cégünk a ProSolve termékek kizárólagos forgalmazója. A ProSolve 1982 óta szolgálja ki az angol ipart a legkiválóbb építési és ipari termékeiből. Termékeink között megtalálhatóak a különféle padló jelölő festékek, építési kordonhálók, porfogók, kéz- és szerszámtörlő kendők, gélek, különféle kenő anyagok, racsnis hevederek, ipari ragsztószalagok. 

Termékeink széles körben használhatóak a legtöbb iparágban úgymint mezőgazdaság, építőipar, autóipar stb. . Kérjen ajánlatot tőlünk és legyen viszonteladónk. 

Kulcsszavak: jelölő festék, festék, padló jelölő, jelöléstechnika, pontjelölő festék, útburkolat jelölő festék, útburkolat jelölő

Jelölő festékek

  • Termékek
  • Információ

Cégünk a ProSolve termékek kizárólagos forgalmazója. A ProSolve 1982 óta szolgálja ki az angol ipart a legkiválóbb építési és ipari termékeiből. 

Jelölő festékeink között az alábbi termékeik találhatóak:

- Vonal jelölő festékek 

- Pontjelölő festékek

- Fluoreszkáló jelölő festékek

- Útfestékek

- Kézi és kerekes applikátorok 

Kéztörlő kendők

  • Termékek
  • Információ

Kifejezetten arra lett kialakítva, hogy a kézről, különböző  felszínekről, szerszámokról el lehessen távolítani a  szennyeződéseket víz nélkül. Az érdes, dörzshatású kendő  hatékonyan és gyorsan tünteti el a beszáradt, beivódott koszt,  zsírt és kormot.

Sikeresen a kosárba helyezte a terméket.

Folytatja a vásárlást, vagy szeretné feladni a megrendelést?