Tegye fel kérdését!
0670 424 8985
Chat
A kosár üres
0670 424 8985
Chat

Felületre alakítható

  • Termékek
  • Információ

A világ egyik legmagasabb minőségű, legtartósabb és leghatékonyabb öntapadós csúszásgátló szalagjait forgalmazzuk.

Leírás:

Alumíniumból készült hordozófelülethez rögzített, érdes, csiszolószerű csúszásgátló szalag, mely kiváló kopásállósággal rendelkezik. Tűznek és kémiai anyagoknak nagymértékben ellenáll. A felületre alakítható csúszásgátló szalag egy rendkívül népszerű anyag, több különböző standard szélességben elérhető, és megrendelésre szinte bármilyen szélesség megvalósítható.

A felületre alakítható csúszásgátló szalag különleges, „O” osztályú lágy alumíniumból van a hátulja.

A következő okokból előnyös a hagyományos műanyag helyett az alumínium használata:

  • Az alumínium fólia nem nyúlik rugalmasan - a műanyag amikor megnyúlik, vissza akarja nyerni eredeti formáját, és ezáltal kiemelkedik a mélyedésekből. 
  • Az alumínium fóliának nincs memóriája, rá lehet alakítani a felületre, és megőrzi azt a formát.
  • A felületre alakítható csúszásgátló szalag alumínium alappal készül: Remek tűzállósági értékei vannak. A felületre alakítható csúszásgátlót teszteltük, és CAA FAA szabvány szerint hitelesített 8-as értéket ért el pilótafülkékben. További információért kérjük lépjen kapcsolatba kollégáinkkal.

 

Alkalmazás:

A különböző gyémántmintás, halszálkás és egyéb bordázott lemezeket gyakran alkalmazzák tűzlépcsőknél, rámpákon, állványokon stb. Gyakori tévhit, hogy ezek a lemezek biztonságos, nem csúszós felületek. Ez nem igaz, a bordázott lemezek rendkívül csúszósak, fémből nem egyszerű csúszásmentes felületet biztosítani, mivel a felülete nem igazán tapad. Több problémát okoz, mint amennyit megold (a bordázat miatt kisebb felület érintkezik, és képez tapadást a lábainkkal).  Sok kormányzati biztonsági weboldal figyelmeztet a bordázott lemezek alkalmazásának biztonsági kockázataira. A felületre alakítható csúszásgátló a megoldás arra a problémára, amit a szabálytalan felületű fémlemezek generálnak. Azelőtt lehetetlen volt csúszásgátló terméket fölhelyezni bordázott lemezre, hiszen a hagyományos szalag a mélyedéseken nem tapad meg, és leválik. 

Egyenetlen és tagolt felületekhez ideális. Öntapadásának köszönhetően megfelelően megtisztított területre könnyen felhelyezhető, gumikalapáccsal a mintához igazítható.

 

Az egyes termékekre rákattintva további információkat olvashatnak az adott csúszásgátló szalagról, valamint annak alkalmazásáról.

Csúszásgátló szalagok: Felületre alakítható csúszásgátló Fekete

Felületre alakítható csúszásgátló Fekete

Rendelésre

8.950 Ft + ÁFA

db

Csúszásgátló szalagok: Felületre alakítható csúszásgátló Sárga

Felületre alakítható csúszásgátló Sárga

Rendelésre

8.950 Ft + ÁFA

db

Csúszásgátló szalagok: Felületre alakítható csúszásgátló fekete-sárga

Felületre alakítható csúszásgátló fekete-sárga

Rendelésre

8.950 Ft + ÁFA

db

Sikeresen a kosárba helyezte a terméket.

Folytatja a vásárlást, vagy szeretné feladni a megrendelést?