Tegye fel kérdését!
0670 424 8985
Chat
A kosár üres
0670 424 8985
Chat

Étterem és Ipari konyha

  • Termékek
  • Információ

Víz és olajálló fáradáscsökkentő szőnyegeink kiválóan alkalmazhatóak vendéglátó egységekben, ipari konyhákban és élelmiszer feldolgozóiparban. A szőnyegek magas minőséget képviselnek és egyedi méretek is elérhetőek belőlük.

Szőnyegeinket partnereink igényei szerint segítünk kiválasztani, hogy a lehető legjobb terméket válasszák ki, ezért kérjük egyeztessenek kollégáinkkal a vásárlást megelőzően.

A szőnyegeink álláskönnyítő-, csúszásmentesség, teherbírás, vegyszerállóság, stb. szempontok szerint kerülnek osztályozásra, ezért nem véletlenül van bizonyos szőnyegek között árban nagy eltérés. 

Az elcsúszás és az elbotlás a veszélyes munkahelyi sérüléseknek csaknem egyharmadát teszi ki. Ha ehhez hozzáadjuk a kemény felületen történő rendszeres, tartós állás okozta veszélyeket, akkor a megfelelő ipari szőnyegek felszerelése igazán nem nagy ár a munka biztonságáért. Az ipari szőnyegek, főleg a csúszásgátló szőnyegek csökkentik az elcsúszás és az elbotlás veszélyét a kockázatot jelentő felületeken.

Az állómunka láb-, talp- és hátfájást, valamint váll- és nyakmerevséget okozhat. A kemény talapzaton történő tartós állás komoly egészségügyi problémákhoz – például visszérbetegség és egyéb keringési rendellenességek kialakulásához vezethet. Tudományos kísérletek bizonyítják, hogy az ipari szőnyegek csökkentik a fáradtságérzetet az álló helyzetben végzett munka során, és növelik a dolgozók kényelmét.

 

 

Sikeresen a kosárba helyezte a terméket.

Folytatja a vásárlást, vagy szeretné feladni a megrendelést?