Tegye fel kérdését a Chaten
0670 424 8985
Chat
A kosár üres
0670 424 8985
Chat

Csúszásgátló szalagok

Csúszásgátló szalagjainkról általánosságban:

Cégünk a világ egyik legmagasabb minőségű, legtartósabb és leghatékonyabb öntapadós csúszásgátló szalagjait forgalmazza. Széles választékunk van olyan egyedülálló megoldásokkal, melyeknek köszönhetően a legtöbb igénynek eleget tudunk tenni csúszásgátló termékeinkkel. Bízunk benne, hogy szakértelmünknek és sokéves tapasztalatunknak köszönhetően bármely problémára megtaláljuk az Önnek legmegfelelőbb megoldást. Csúszásgátló szalagjainkból ingyenes mintákat biztosítunk partnereinknek, melyek a 1083. Budapest Baross utca 114-116. szám alatti mintaboltunkban átvehetőek, vagy postai úton eljuttatjuk a megadott címre. Számunkra nagyon fontos, hogy partnereink elégedettek legyenek az általunk kínált csúszásgátló szalaggal, ezért igyekszünk arra ösztönözni Önöket, hogy bizalommal forduljanak hozzánk szaktanácsadásért.

Csúszásgátló szalagjainkból az országban egyedülló raktárkészlettel rendelkezünk. A raktáron lévő termékeinket másnapi kézbesítéssel küldjük ki megrendelőinknek.

Csúszásgátló Szalagok Fajtái:

Általános felhasználásra:

Durvább, ásványi szemcsés bevonattal rendelkező csúszásgátló szalag, mely háromféle érdességben és széles színválasztékban érhető el nálunk. Ezen szalagok az öntapadós csúszásgátlók leggyakrabban felhasználásra kerülő fajtái. Szalagjaink öntapadóak, ezáltal könnyen felhelyezhetőek és tartósan hatékony csúszásmentes felületet biztosítanak.  Az általunk forgalmazott csúszásgátlók  eső-, és hóállóak, beltéren, valamint kültéren egyaránt használhatóak.   

 

Kopófelület nélüli, nem-dörzshatású kivitelben:

Ezen csúszásgátló szalagjaink egyedi csúszásgátló felülettel rendelkeznek, ásványi szemcsés bevonat nélkül és a csúszásgátló szalagok minden előnyös tulajdonságával rendelkeznek. Elsősorban mezítlábas közlekedésre szolgáló, valamint vizes, nedves területekre fejlesztették ki. Zuhanyzókban, fürdőkben, szaunában, uszodákban, otthonainkban biztonságos felületet eredményez, hatékonyan csúszásmentesít. 

 

Foszforeszkáló (Sötétben utánvilágító):

Különféle utánvilágítós csúszásgátló, vagy jelölőszalagokból rendkívül széles választék érhető el webáruházunkban. Világító csúszásmentes szalagjaink mesterséges és természetes fény hatására töltődnek és különféle utánvilágítási idővel rendelkeznek, így bármilyen igénynek eleget tudunk tenni, legyen az akár 1200 perc.

 

Felületre alakítható:

Tökéletes megoldás szabálytalan felületelre, mint például a cseppkő-, vagy gyémántmintás bordázott fémlemez. Nagyon rugalmas, lágy alumínium fóliából készül, melynek csúszásgátló bevonata kiváló kopásállósággal rendelkezik. Tűznek és kémiai anyagoknak nagymértékben ellenáll. Öntapadásának köszönhetően megfelelően megtisztított területre könnyen felhelyezhető, gumikalapáccsal a mintához igazítható.

 

Vastag Csúszásgátló szalag:

A Vastag Csúszásgátló szalagunk érdessége valahol félúton van a normál, és a fokozott érdes között, egy elérhető színben, feketében. Az új 2mm-es csúszásgátló szalagunk egy kicsivel vastagabb az öntapadós rétegnek köszönhetően, és rengeteg helyen felhasználható, különösen mélyedésekre, hogy kiemelkedjen a körülötte levő fém, illetve kő felületről. Ha belegondol, normál vastagságú termékeinkkel 0,8mm-es mélyedéseket is nehéz áthidalni, ezzel a szalagunkkal akár 1,8- 2mm-es mélyedésekből is szépen kiemelkedik. Kíválóan alkalmas taktilis vezetősávok kialakítására és hajók fedélzetén történő alkalmazásra. 

 

Csúszásgátló lemezek:

Lemezeink időjárásnak ellenálló alumíniumból készülnek, melyek nem színeződnek el a rossz idő hatására sem. Felületét csúszásgátló szalag borítja, melynek lekerekített szélei esztétikus megjelenést biztosítanak. Csúszásgátló lemezeinket állandó nedvességnek kitett területekre ajánljuk. Kiválóan alkalmas lépcsők, feljárók, rámpák csúszásmentesítésére. Lemezeinket egyedileg hazai gyártásban is készítjük kedvező árakon.

 

Kémiai anyagoknak ellenálló:

A Kémiai anaygoknak ellenálló csúszásgátló szalagjaink egy kimondottan erre a célra kifejlesztett felső kötőgyantát tartalmaznak, melynek hatására a csúszásgátló szalag a magas koncentrációban előforduló vegyianyagok támadásainak is ellenáll. Megjelenésben az általános felhasználású fokozott érdes csúszásgátló szalagjainkra hasonlít, valamint az öntapadó rétegük is azonos. 

 

Egyéb speciális csúszásgátló szalagok, szövetek:

Az előzőekben felsorolt csúszásgátló szalagjainkon kívül számos egyéb csúszásgátló szalagunk van, amelyekkel nem csak lépcsőket, közlekedőket csúszásmentesíthet, hanem alkalmazhatja őket kapaszkodókon, szerszámos ládákban, szőnyeg alá, bárokban és éttermekben a pulton vagy a tálcák csúszásmentesítésére és megannyi alternatív felhasználásra. Keressen minket egyedi problémájával és igyekszünk megtalálni a legmegfelelőbb terméket.

 

Csúszásgátló szalagjaink kiegészítő termékei:

Kiegészítő termékeink használata a csúszásgátló- és jelölő szalagok felhasználási területei és az adott felület milyensége függvényében javasoltak. Megfelelő alkalmazásuk jelentős mértékben meghosszabbíthatják a szalagok élettartamát. 

Szegélyragasztó:

A szalagok éleinek külső hatások elleni védelmére, víz elleni szigetelésére a szegélyragasztó használata javasolt. A szegélyragasztó segít megelőzni a csúszásgátló szalag éleinek megemelkedését a magas forgalmú területeken, valamint megvédi és meghosszabbítja a szalagok élettartamát. A szegélyragasztót a szalag szélei mentén kell alkalmazni. Egy tubus (140ml) olyan 35-40 méterre elegendő. Figyelem: a szalag teljes kerületét kell számításba venni, így körülbelül 1 tekercs (18,3 m) védelmére elegendő.

Tapadóhíd képző primer:

A felszínsimító ideális megoldást nyújt a porózus felületek – mint a fa, beton, kő – pórusainak eltömítésére, mielőtt felhelyezné a csúszásgátló szalagot. Valamint más egyéb felületeken is egy jól kötő réteget alakíthatunk ki. A normál kiszerelés 1 l-es, amely körülbelül 5m2 fedésére elegendő, melyet ecsettel célszerű felhordani a kívánt felületre. Nagyobb mennyiség esetén 5 és 25 l-es kiszerelésben is kaphatóak.

Felülettisztító:

A hatékony felülettisztításhoz javasoljuk az általunk forgalmazott tisztítószert, amely segít eltávolítani a szennyezőanyagokat, nem hagy maga után zsíros nyomot, mint a denaturált szeszek nagy része, a benzin és hasonló tisztítószerek. 1 literes kiszerelésben kapható és kevés mennyiség szükséges a felület alapos megtisztításához.

 

Sikeresen a kosárba helyezte a terméket.

Folytatja a vásárlást, vagy szeretné feladni a megrendelést?