Tegye fel kérdését a Chaten
0670 424 8985
Chat
A kosár üres
0670 424 8985
Chat

2019.08.14.

Uszodai Szőnyegeink nyár végi akcióval

Ultima és Laguna szőnyegeinket szeptember végéig kiemelkedő akcióval a készlet erejéig értékesítjük. Az oldalunkon látható akciós árainkból több tekercs vagy nagyobb megrendelés esetén további engedményeket adunk. Nagy raktárkészletünk van, így akár másnapra kiszállítjuk számodra szőnyegeink.

Antibakteriális uszodai szőnyegeinkből az Ultima és a Laguna típus a legkeresettebb szőnyegeink. A nyár lassan véget ér, ezért a készlet erejéig akciós áron adjuk a szőnyegeket. 

Csúszásmentes szőnyegeink megfelelnek a szabvány általi előírásoknak, antibakteriálisak és 2-3 év garanciát adunk rájuk. Szőnyegeinkből jelenleg nagy készletünk van, így szeptember végéig kitoljuk az akciót, vagy a készlet erejéig. A szálíltás 24-48 belül történik és nagyobb rendelés esetén további kedvezményeket biztosítunk a szőnyegek árából.

 

ULTIMA Antibakteriális uszodai szőnyegről:

Az Ultima uszodai szőnyegek ideálisan alkalmazhatóak medencék körül, zuhanyzókban, wellnessekben és az öltöző helyiségekben. Egyedi formatervezésének köszönhetően könnyedén elvezeti a vizet, ezáltal egy csúszásmentes, biztonságos és száraz felületet biztosít. Az Ultima uszodai szőnyegek meleg hatásúak és kényelmes járást biztosítanak mezítlábas közlekedéskor.

Az Ultima szőnyegekkel könnyedén és gazdaságosan lefedhető bármely felület. Beépített csatlakozó rendszerének köszönhetően hosszirányban gyorsan illeszthető. A szőnyegek 58cm széles tekercsekben kaphatóak. A tekercseket külön kapcsolati elemekkel lehet egymáshoz rögzíteni széltében.

Műszaki adatok:


Anyag:  Antimikrobiális, UV álló PE/EVA. 100%-ban újrahasznosítható
Tekercs szélesség: 58cm
Tekercs hossz: 16m
Vastagság:  9 mm
Súly:  2.2 kg/m2
Színek:  Sötétkék, világoskék, sötétszürke, barna
Hőállóság:
-35 - +70oC

Csúszásgátlás:  DIN 51097:  A + B + C
DIN EN 13451/15288-1: 30°
Kiegészítők:  Alu élvédő 9/12 mm x 300 cm

Tekintsd meg itt a terméket

 

LAGUNA Antibakteriális uszodai szőnyegről:

A Laguna biztonsági szőnyegek ideálisan alkalmazhatóak medencék körül, zuhanyzókban, wellnessekben és az öltöző helyiségekben. Egyedi formatervezésének köszönhetően könnyedén elvezeti a vizet, ezáltal egy csúszásmentes, biztonságos és száraz felületet biztosít. A Laguna uszodai szőnyegek meleg hatásúak és kényelmes járást biztosítanak mezítlábas közlekedés esetén is.

A Laguna szőnyegek moduláris szerkezetűek, így különféle formák és minták alakíthatóak ki. A moduláris szerkezete miatt bármilyen hossz, szélesség és forma megvalósítható, ezáltal bármilyen alaprajzi elrendezésű helyiség lefedhető velük. A Laguna szőnyeg moduljaiba beépített csatlakozók vannak, ezáltal gyorsan és könnyedén összeilleszthetőek.

A Laguna szőnyegek kivételes vízelvezetést és kényelmet biztosítanak. Ívelt felületi tervezésének köszönhetően azonnal elvezeti a vizet, így száraz és biztonságos felület képezhető. A szőnyegek felülete puha és csúszásmentesített, ezáltal kényelmesen lehet rajta mezítláb is közlekedni.

Műszaki adatok:


Anyag:  Antimikrobiális, UV álló lágy vinyl. 100%-ban újrahasznosítható
Elem nagyság:  20 x 20cm
Csomagolás:  25 elem/doboz (1m2)
Vastagság:  9 mm
Súly:  4.1 kg/m2
Színek:  Sötétkék, világoskék, sötétszürke, barna
Hőállóság:  -20 - +70oC
Tűzvédelmi besorolás:  EN 13501: Bfl - s1
Csúszásgátlás:  DIN 51097:  A + B + C
DIN EN 13451/15288-1: 30°
Kiegészítők:  Alu élvédő 9/12 mm x 300 cm

Tekintsd meg itt a terméket

 

VÁLASSZ minket és garantáltan nem fogsz csalódni!!!

 

Sikeresen a kosárba helyezte a terméket.

Folytatja a vásárlást, vagy szeretné feladni a megrendelést?