Tegye fel kérdését a Chaten
0670 424 8985
Chat
A kosár üres
0670 424 8985
Chat

2015.11.16.

Jön a tél!

Ez sok mindent jelent az életünkben: Rövidülő napokat, és hideget, de sok szépséget is:forró csokit tejszínhabbal, ünnepeket, nagykabátot, kandallóban ropogó fahasábokat, síelést, szánkózást, hógolyózást… És még valamit, ami ellen cégünk évek óta veszi fel sikerrel a harcot: csúszásveszélyt!

a hó és a jég rendkívül csúszóssá teszik az utakat. A friss puha hó közvetlenül nem okoz csúszásveszélyt, ellenben a letaposott, felületre odafagyott hó, ónos eső és jég nagyon komoly kockázati tényező. Szerencsére van néhány óvintézkedés, melyekkel ebben az időszakban is biztonsággal közlekedhetünk gyalogosan. 

Mindig viseljen megfelelő lábbelit!
Rendkívül fontos, hogy olyan bakancsot, vagy csizmát válasszon, melynek talpa megfelelően érdes. Ha ennél is biztonságosabb megoldást szeretne, javasoljuk cipőre szerelhető csúszásgátlónkat. Ezt nagyjából úgy kell elképzelni, mint egy hóláncot gyalogosoknak. Egy mozdulattal felhelyezhető bármilyen cipőre, vagy csizmára, és a járófelületen levő tüskéknek köszönhetően bátran közlekedhet városszerte, vagy akár egy erdei túraútvonalon is. Idősebb vásárlóinknak kiemelten javasoljuk ezt a termékünket, hiszen számukra egy egyszerű megcsúszás nagyon komoly egészségügyi kockázatot jelenthet.


Szüntesse meg a balesetveszélyt csúszásgátló termékeink használatával a teraszon, a kertben, vagy az utcafronton!


Jég és hó ellen elsősorban fokozott, illetve extra érdes termékeinket ajánljuk. Ezeknek a csúszásmentesítő szemcséi elég nagyok ahhoz, hogy a hó ne tömítse el teljesen a réseket, és a járófelület biztonságos maradjon egész télen. Felhívjuk figyelmét, hogy öntapadós csúszásgátló szalagjaink 6-7 °C felett, száraz időben felhelyezhetőek. Gondoskodjon időben a megelőzésről!
Sokunknak sajnos csak akkor jut eszébe, hogy megoldást keressen erre a problémára, amikor beáll az első fagy, és csúszóssá válik a felület. Szerencsére csúszásgátló lemezeink hóban, fagyban, gyakorlatilag bármilyen körülmények között felhelyezhetőek.  Lemezeink hazai gyártásban készülnek. Síklemez, illetve L alakú profil raktárról rendelhető, de igény szerint egyedi méretekkel és formában is gyártjuk. Csavarokkal bármilyen felületre rögzíthető!

Sikeresen a kosárba helyezte a terméket.

Folytatja a vásárlást, vagy szeretné feladni a megrendelést?