Tegye fel kérdését!
0670 424 8985
Chat
A kosár üres
0670 424 8985
Chat

2020.11.24.

EverSafe Cipő Csúszásgátlók - Mert talpon maradni öröm

Lassan jönnek a fagyok és a jeges, csúszós utak. A tavalyi évhez hasonlóan idén télen is nagy hasznát vehetjük a cipőre erősíthető csúszásgátlóknak. A nagy népszerűségnek örvendő EverSafe cipőre csúszásgátlóink nagy raktárkészlettel várják a vásárlókat, viszonteladókat egyaránt.

Ide kattintva megvásárolhatja

 

A hideg őszi napokon sokszor gondolunk rá, hogy milyen szép lesz, ha a folytonos eső helyett végre leesik az első hó. A hó érkezése azonban a sok öröm mellett veszélyeket is rejt magában, az utak rövid idő alatt nagyon csúszóssá tudnak válni, különösen a városban, ahol a friss hó gyorsan sárossá, latyakossá válik. Nem csak az autósoknak, de a gyalogosoknak is kiemelt figyelmet kell fordítania a csúszás okozta balesetek megelőzésére, hiszen akár teljesen sík, egyenletes járdán is annyira csúszós lehet a járda, hogy nem tudjuk megtartani az egyensúlyunkat. Ha pedig házunkhoz, munkahelyünkhöz emelkedőn kell fel-, és lemennünk, szinte elengedhetetlen a cipő csúszásgátlásának biztosítása.

A cipőtalpra szerelhető csúszásgátlók ilyenkor segítenek megelőzni a bajt. Eversafe cúszásgátlóink egyaránt alkalmas női és férfi cipőkre, és a friss hóban előszeretettel ugrándozó gyerekek csizmáira. Mivel rugalmas anyagból készült, bármilyen típusú és méretű cipőre könnyedén felhúzható, használat után pedig a legkisebb táskában is elfér. A balesetek megelőzéséről a talprészen található öt stopli gondoskodik, amelyek kis méretüknek köszönhetően viselés közben egyáltalán nem okoznak kényelmetlenséget.

Webáruházunkban és üzletünkben két típusú cipőre erősíthető csúszásgátló közül választhatnak

EverSafe Cipőre húzható csúszásgátló

EverSafe Coarse Cipőre tépőzárazható csúszásgátló

Sikeresen a kosárba helyezte a terméket.

Folytatja a vásárlást, vagy szeretné feladni a megrendelést?