Tegye fel kérdését!
0670 424 8985
Chat
A kosár üres
0670 424 8985
Chat

2020.10.26.

BeActive Elektromosan Állítható Asztal

Ha fáj a hátad az irodai ülő munkavégzéstől, vagy szeretnéd megelőzni a háti- és egyéb deréktáji panaszokat, akkor BeActive ergonómikus munkaállomásaink neked találták ki.

Cégünk lassan másfél éve elidnult egy új irányba, melynek keretein belül olyan megoldásokat gyűjtöttünk össze, amik segítik az egészségesebb irodai munkavégzést, illetve a hosszantartó álló munkavégzést. Saját tapasztalatainkra is alapozva elkezdtünk egy saját Brandet építeni egy új weboldalunkon keresztül, ahol igyekszünk  a lehető legtöbb információt megosztani az ülő munkavégzés káros hatásairól, prevencióról, ergonómikus munkaállomások kialakításának lehetőségéről és az ehhez szükséges termékekről.

Az Állíthatóasztal.hu weboldalunkon megtalálhatod a BeActive elektromosan állítható asztalainkat, MOGO és MOBIS álló székeinket, irodai álláskönnyítő szőnyegeket és számos kiegészítőt. 

#Álljfelazegészségedért - Az álló munkavégzés előnyei

 

A BeActive elektromos asztalaink napi használata mellett az ülő és álló munkavégzést felváltva lehet végezni, így testünk aktívabb lesz és elkerülhető számos olyan ízületi és egészségügyi megbetegedés, amely napjainkra már már népbetegséggé vált. A hosszan tartó ülő munkavégzés és a nem megfelelő tartás következtében a deréktáji és nyaki panaszok előfordulása már a fiatalabb korosztályban is egyre gyakoribb, amit legtöbbször figyelmen kívül hagyunk. A rosszul megválasztott irodai szék, a nem optimálisan kialakított monitor-, szék-, és asztal magasságok az évek múlásával maradandó károsodásokat és elváltozásokat okoznak a váz- és izomrendszerünkben, ami súlyosabb esetben porckorongsérv kialakulásához vezet. 

A BeActive ergonómikus munkaállomásaink minden korosztály számára ajánlottak. Bizonyított, hogy az álló munkavégzéssel testünk aktívabb lesz, a koncentrációt hosszabb ideig tudjuk fenntartani és nem mellesleg javítja a közérzetet. A sok-sok pozitív hatás közül csak párat megemlítve elmondható, hogy az elektromos asztalok alkalmazásával jelentősen csökkenthetőek a háti panaszok és megelőzhető a magas vérnyomás, az érrendszeri megbetegedés, 2.-es típusú cukorbetegség. 

A BeActive elektromosan állítható irodai asztalunkat egyedi igényeknek megfelelően készítjük és 5 év garanciát vállalunk rájuk. Az asztallapot a megrendelőink elképzelései szerint alakítjuk ki, így a legtöbb igénynek eleget tudunk tenni, így olyan asztalt készítünk számodra, amit biztosan nem találsz meg egyetlen irodai boltban sem. Az asztallapjaink 36mm vastagságban készülnek, amivel biztosított az asztal merevsége és jó megjelenése. Gyorsan és időre gyártjuk asztalainkat és vállaljuk a termékek helyszíni összeszerelését és telepítését is.

 

A BeActive állítható asztalaink mellé olyan speciális kiegészítőket biztosítunk, ami tovább növeli az álló helyzetben végzett munkavégzés kényelmét. Orthomat Office Irodai álláskönnyítő szőnyegünk kimondottan az alló munkavégzéshez lett kifejlesztve, ami segít levenni az ízületekről a terhet, de mégis aktívan tartja a testet és az izmokat. Monitor tartóink segítségével beállíthatod az optimális monitor magasságot, így nem terheled károsan a nyaki gerinc szakasz. 

Mindemellett MOBIS és MOGO speciális álló székeink használatával álló munka közben is tudod pihentetni a derekad, de közben a vérkeringés folyamatos lesz és a háti mélyizmok állandóan dolgoznak. 

Keress minket és garantáltan nem fogsz csalódni!

 

Ingyenes tesztasztalt szeretnék

Tekintsd meg termékeinket 

Sikeresen a kosárba helyezte a terméket.

Folytatja a vásárlást, vagy szeretné feladni a megrendelést?