Tegye fel kérdését!
0670 424 8985
Chat
A kosár üres
0670 424 8985
Chat

Adatvédelmi nyilatkozat

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT


Az adatvédelem kiemelten fontos A FAL 2001 Kft. számára, és személyes adatai feldolgozásakor nyitottan és átláthatóan szeretnénk eljárni. Ezért irányelvben rögzítjük, hogy hogyan dolgozzuk fel és védjük személyes adatait.

Ki kezeli az Ön személyes adatait?

A FAL 2001 Kft. kezeli azokat a személyes adatokat, amelyeket Ön megad nekünk, és ez a vállalat felel a személyes adataiért a vonatkozó adatvédelmi törvények értelmében.

Cégnév: FAL 2001 Kft.
Székhely: 2053 Herceghalom, Árvalányhaj u.16
Adószám: 12703535-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-142307

Hol tároljuk az adatait?

Adatait cégünk számlázó és levelező rendszerében, valamint a webáruházunk háttér felületén tároljuk.

Ki fér hozzá az adataihoz?

Az adataihoz kizárólag cégünk munkatársai férhetnek hozzá.
Adatait soha nem adjuk tovább, értékesítjük vagy cseréljük el marketingcélokból a FAL 2001 Kft.-n kívül álló külső felekkel. A harmadik feleknek továbbított adatokat csak az Önnek nyújtott szolgáltatás lehetővé tétele érdekében használjuk fel. A harmadik felek kategóriáit minden adott folyamat esetében megtalálja alább.

Mi a feldolgozás jogalapja?

Személyes adatainak minden egyes feldolgozásakor tájékoztatjuk Önt, hogy a személyes adatok átvétele törvényi előíráson alapul, vagy szerződés megkötéséhez szükséges, valamint kötelező-e a személyes adatok megadása, illetve ennek megtagadásának mik a lehetséges következményei.

Mik az Ön jogai?

Hozzáférési jog: 
Önnek bármikor joga van információt kérni az általunk tárolt személyes adatairól. Vegye fel a kapcsolatot a FAL 2001 Kft.-vel telefonon vagy emailben és személyes adatait e-mailben elküldjük.

Hordozhatósághoz való jog:
Amikor a Fal 2001 Kft. automatikus úton dolgozza fel személyes adatait az Ön beleegyezése vagy hozzájárulása alapján, Önnek jogában áll kérni, hogy tárolt adatait strukturált, általánosan használt és gép által olvasható formátumban átadjuk Önnek vagy egy másik félnek. Ez csak az Ön által számunkra megadott személyes adatokra vonatkozik.

A helyesbítés joga: 
Joga van kérni személyes adatai helyesbítését, amennyiben azok helytelenek, beleértve a hiányos személyes adatai pótlásának jogát.  A törléshez való jog:
Jogában áll bármely a FAL 2001 Kft. által feldolgozott személyes adatainak törléséhez bármikor, kivéve a következő szituációkat
*folyamatban lévő ügye van az Ügyfélszolgálattal
*nyitott megrendelése van, amely még nem került szállításra, vagy részlegesen szállítottuk
*rendezetlen tartozása van a FAL 2001 Kft. felé, a fizetési módtól függetlenül
*adósságát az elmúlt három évben vagy elhunyt vásárlók esetében az elmúlt egy évben harmadik félnek értékesítették
*hitelképességét negatívan bírálták el az elmúlt három hónapban
*ha bármilyen terméket vásárolt, a tranzakcióhoz köthető személyes adatait könyvelési célokból megtartjuk

A direkt marketinggel szembeni ellenvetés joga:

Joga van ellenvetéssel élni a direkt marketinggel szemben, beleértve a direkt marketing céljából készített profilelemzést.
A direkt marketingről a következő módokon mondhat le:
* követi az erre vonatkozó utasításokat a marketing e-mailekben
* emailben

A korltátozás joga:

Joga van kérelmezni, hogy a FAL 2001 Kft. korlátozza személyes adatainak feldolgozását a következő körülmények között:
*Ha állítása szerint a személyes adatai helytelenek, a FAL 2001 Kft.-nek korlátoznia kell az ilyen adatok feldolgozását a személyes adatok pontosságának igazolásáig.
*ha a feldolgozás jogtalan, ellenezheti a személyes adatai törlését, és helyette kérheti személyes adatai korlátozását
*ha a FAL 2001 Kft.-nek már nincs szüksége a személyes adataira, de a jogi kárigényei megvédése érdekében még meg kell tartania azokat.

Hogyan gyakorolhatja a jogait?

Nagyon komolyan vesszük az adatvédelmet, és ezért odaadó ügyfélszolgálati munkatársaink kezelik a fenti jogokra vonatkozó  kérelmeket. Bármikor kapcsolatba léphet velük az www.csuszasgatloszalag.hu oldalon.

A felügyeleti hatóságnál való panasztétel joga: 

Ha úgy gondolja, hogy a FAL 2001 Kft. személyes adatait helytelenül dolgozza fel, lépjen velünk kapcsolatba. Joga van panaszt tenni egy felügyeleti hatóságnál is.

Az Adatvédelmi nyilatkozat frissítései:

Előfordulhat, hogy frissítenünk kell az Adatvédelmi nyilatkozatunkat. Az Adatvédelmi nyilatkozat legújabb verzióját bármikor elérheti a weboldalunkon. Az Adatvédelmi nyilatkozatunk jelentős változásait, például a személyes adatok feldolgozásának okait, a Controller személyét vagy az Ön jogait érintő kérdésekben, mindig kommunikáljuk.
 

Sikeresen a kosárba helyezte a terméket.

Folytatja a vásárlást, vagy szeretné feladni a megrendelést?