Tegye fel kérdését!
0670 424 8985
Chat
A kosár üres
0670 424 8985
Chat

Világító/Foszforeszkáló

  • Termékek
  • Információ

A világ egyik legmagasabb minőségű, legtartósabb és leghatékonyabb öntapadós csúszásgátló szalagjait forgalmazzuk.

Az áramkimaradások egy munkahelyen megnövelhetik a biztonsági kockázatot. Ha Ön mindent megtesz, hogy megszüntesse ezt a problémát, azzal rengeteg nehézségtől kímélheti meg magát, és dolgozóit. Sötétben világító szalagjaink a legújabb utánvilágító technológiával készülnek, ezáltal biztosítják, hogy a bejáratok, kijáratok, lépcsők és menekülési útvonalak kellő megvilágítást kapjanak, és Ön biztonsággal eligazodjon.

Utánvilágító termékeink anyaga nem mérgező, és mentes mindenféle foszforos, vagy radioaktív anyagoktól. Utánvilágító szalagjaink rendkívül rövid idő alatt feltöltődnek mesterséges, vagy természetes fénnyel (kb. két óra alatt), és a fotonok segítségével áramkimaradás esetén erőteljes fényt bocsát ki, mely alkalmas arra, hogy megjelölje a lépcsők élét, ajtók környékét, útvonalakat, lépcsősorokat, szegélyléceket, ki és bejáratokat, vagy bármilyen más olyan területet, ahol szükséges lehet erős, elektromosságmentes megvilágításra.

Különféle utánvilágító csúszásgátló, vagy jelölőszalagokból rendkívül széles választék érhető el webáruházunkban.

 

 

Az egyes termékekre rákattintva további információkat olvashatnak az adott csúszásgátló szalagról, valamint annak alkalmazásáról.

Sikeresen a kosárba helyezte a terméket.

Folytatja a vásárlást, vagy szeretné feladni a megrendelést?