Tegye fel kérdését!
0670 424 8985
Chat
A kosár üres
0670 424 8985
Chat

Kiegészítő termékek

  • Termékek
  • Információ

Kiegészítő termékeink használata a Csúszásgátló- és Jelölő szalagok felhasználási területei és adott felület milyensége függvényében javasoltak. Megfelelő alkalmazásuk jelentős mértékben meghosszabbítja a szalagok élettartamát. 

Szegélyragasztó:

A szalagok éleinek külső hatások elleni védelmére, víz elleni szigetelésére a szegélyragasztó használata javasolt. A szegélyragasztó segít megelőzni a csúszásgátló szalag éleinek megemelkedését a magas forgalmú területeken, valamint megvédi és meghosszabbítja a szalagok élettartamát.

A szegélyragasztót a szalag szélei mentén kell alkalmazni. Egy tubus (140ml) olyan 35-40 méterre elegendő. Figyelem: a szalag teljes kerületét kell számításba venni, így körülbelül 1 tekercs (18,3 m) védelmére elegendő.

 

Tapadóhíd Képző Primer:

A felszínsimító ideális megoldást nyújt a porózus felületek – mint a fa, beton, kő – pórusainak eltömítésére, mielőtt felhelyezné a csúszásgátló szalagot. Valamint más egyéb felületeken is egy jól kötő réteget alakíthatunk ki. A normál kiszerelés 1 l-es, amely körülbelül 5m2 fedésére elegendő, melyet ecsettel célszerű felhordani a kívánt felületre. Nagyobb mennyiség esetén 5 és 25 l-es kiszerelésben is kaphatóak.

 

Felülettisztító:

A hatékony felülettisztításhoz javasoljuk az általunk forgalmazott tisztítószert, amely segít eltávolítani a szennyezőanyagokat, nem hagy maga után zsíros nyomot, mint a denaturált szeszek nagy része, a benzin és hasonló tisztítószerek. 1 literes kiszerelésben kapható és kevés mennyiség szükséges a felület alapos megtisztításához.

 

Bármely kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal, hiszen arra törekszünk, hogy a lehető legjobb és legtartósabb megoldást kínáljuk Önnek. 

Sikeresen a kosárba helyezte a terméket.

Folytatja a vásárlást, vagy szeretné feladni a megrendelést?