Tegye fel kérdését a Chaten
0670 424 8985
Chat
A kosár üres
0670 424 8985
Chat

Vastag Csúszásgátló szalag - Új 2mm vastag 18.3m-es

Csúszásgátló szalagok: Vastag Csúszásgátló szalag - Új 2mm vastag 18.3m-es
Csúszásgátló szalagok: Vastag Csúszásgátló szalag - Új 2mm vastag 18.3m-es Csúszásgátló szalagok: Vastag Csúszásgátló szalag - Új 2mm vastag 18.3m-es Csúszásgátló szalagok: Vastag Csúszásgátló szalag - Új 2mm vastag 18.3m-es

Csúszásgátló szalagok / Vastag Csúszásgátló szalag - Új

2mm vastag, csiszolószerű, öntapadós csúszásgátló szalag.

Vastagságának köszönhetően kiemelkedően alkalmazható taktilis vezetősávok kialakítására.

Rendkívül rugalmas anyagból készül és tartós.

Tekintse meg a kiegészítő termékeket az élettartam növelése érdekében!

Vásárlás

Kiszerelés
Szín 25mm x 18,3m 50mm x 18,3m 100mm x 18,3m
Fekete
13.000 Ft + ÁFA Raktáron
db
24.500 Ft + ÁFA Rendelésre
db
45.000 Ft + ÁFA Rendelésre
db

Információ

Leírás:

Jelenlegi csúszásgátló termékeink már elég erősek ahhoz, hogy helytálljanak ipari területeken, és még több helyen, de hosszú ideje számos vásárlónk kért minket, hogy gyártsunk nagyon vastag csúszásgátló anyagokat, amely megfelel az ő igényeiknek. Ennek a célnak az elérése azonban eddig számos akadályba ütközött.

A Vastag Csúszásgátló szalagunk érdessége valahol félúton van a normál, és a fokozott érdes között, egy elérhető színben, feketében. Az új 2mm-es csúszásgátló szalagunk egy kicsivel vastagabb az öntapadós rétegnek köszönhetően, és rengeteg helyen felhasználható, különösen mélyedésekre, hogy kiemelkedjen a körülötte levő fém, illetve kő felületről. Ha belegondol, normál vastagságú termékeinkkel 0,8mm-es mélyedéseket is nehéz áthidalni, ezzel a szalagunkkal akár 1,8- 2mm-es mélyedésekből is szépen kiemelkedik. Ennek a szalagtípusnak előnyös tulajdonsága, hogy kiváló eszköz lehet az akadálymentesítésben - vastagsága miatt taktilis vezetősáv is kialakítható belőle.

Néhány ember általánosságban a vastagabb anyagokat kedveli, például hajókon előszeretettel alkalmazzák 2mm-es termékünket, mert a hagyományos megjelenéshez jobban passzol, ráadásul az acéllemezeken a vastag csúszásgátló némi párnázottságot is nyújt.

Alkalmazás:

Intenzív gyalogos- vagy járműforgalomnak kitett csúszós felületekre ajánljuk (például lépcsők, létrák, rámpák, raktárhelyiségek, stb.). Kíválóan alkalmas taktilis vezetősávok kialakítására és hajók fedélzetén történő alkalmazásra. 

Sikeresen a kosárba helyezte a terméket.

Folytatja a vásárlást, vagy szeretné feladni a megrendelést?