Tegye fel kérdését!
0670 424 8985
Chat
A kosár üres
0670 424 8985
Chat

Szállítás és garancia, refund policy

A szállítási díj bruttó 2.200.- Ft címre kiszállítva és 1.350.- Ft GLS csomagpontba. Több doboz esetén a szállítási díjakra egyedi díjszabást alkalmazunk, melyről egyeztetünk megrendelőinkkel.

Házhozszállítás esetén a kiszállítást GLS vagy Schenker futárszolgálat végzi. A csomag feladásakor e-mailben értesíti Önt a futár, hogy a következő munkanapon csomagja kiszállításra kerül. Az e-mail tartalmazza a csomagszámot és az utánvétel összegét. A kiszállítás napjának reggelén Ön egy értesítést fog kapni, mely tartalmazza a futár telefonszámát, a GLS Ügyfélszolgálat telefonszámát és egy 3 órás időablakot a várható kézbesítésről. A kiszállítási kísérlet meghiúsulása esetén emailben újabb értesítést kap. Az e-mailben megadott linken keresztül Ön kiszállítási rendelkezést tud rögzíteni, melyben kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre, személyes csomagátvételt egy meghatározott listából kiválasztott GLS CsomagPontban. Amennyiben Ön rendelésénél fizetési módként utánvétet jelölt meg, a csomag és a kiszállítás díját készpénzben egyenlítheti ki, az átvétellel egyidejűleg.

Személyes átvétel esetén a a 1082 Budapest, Baross utca 114-116 szám alatti Mintaboltunkban veheti át a termékeket.

Amennyiben Ön megrendelésének végösszegét annak leadásakor a webshop-ban bankkártyával kiegyenlítette, a szállítást további költség nem terheli.

Banki utalás esetén utalását a következő számlaszámra várjuk: 10104105-46969800-01000005 (Kedvezményezett neve: Fal 2001 Kft.) A megjegyzésbe kérjük tüntesse fel a megrendelés azonosítóját! Amint az összeg beérkezik bankszámlánkra a csomagot elindítjuk.

A raktári termékeink szállítási ideje 24-48 óra a megrendeléstől számítva. A raktáron nem megtalálható áruk szállítása 1-3 hét.

A vásárló a megrendelésért felelős, a pontos címért, a kiválasztott árú darabszámáért illetve adott árú pontos megnevezésért. Érvényes rendelést Ön csak regisztráció után, a szállítási és számlázási adatainak megadásával adhat fel. A regisztráció során az adatlapot értelemszerűen ki kell tölteni. Természetesen lehetőség van eltérő szállítási és számlázási cím megadására is. (FIGYELEM! eltérő számlázási és szállítási cím esetén a szállítási címet külön meg kell adni a rendelésnél.) Ha a megrendelést követő munkanapon nem tájékoztatja cégünket a változásról, nem áll módunkban ezt megváltoztatni. A postázást követően cégünk nem vállal semmi felelősséget a rendelés megváltoztatásában. Amennyiben a postázást követően mégis változtatást igényelnek, cégünk nem zárkózik el a csere lehetőség elől.( a törvényekben foglaltak alapján) Figyelem! A Vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. Az Eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. A Vásárló nem jogosult elállási jogát gyakorolni, ha a csomagolást felbontotta.
Felvilágosítás, speciális kérés és esetleges probléma esetén kérjük, keresse meg Vevőszolgálatunkat az e-mail címen. Ha az adott árú sértetlenségéről megbizonyosodtunk, a csere létre jöhet. Az árú értékével megegyezően, vagy az árú értéke beszámításával. A csere csak személyesen, székhelyünkön történhet. Nem zárkózunk el a postai úttól sem de, a felmerülő költségeget, postaköltséget a vásárlót terheli. A szavatosságot a törvényekben foglaltak alapján, tudjuk vásárlóinknak biztosítani. Ha nincs árukészlet a megrendelt árúból, visszajelzünk a megadott elérhetőségeken.

 

Elállás joga

Megrendelése során Ön élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával. Felvilágosítás, speciális kérés és esetleges probléma esetén kérjük, keresse meg Vevőszolgálatunkat a info@csuszasgatloszalag.hu címen.
A vevőnek jogában áll, a megrendelést követően, de még a kiszállítás előtt a vásárlástól elállni (A szállítást megelőző napon 16 óráig!). Ez estben az elállás a megrendelő számára költségmentes. A lemondást jelezheti e-mailen, faxon vagy személyesen is a megrendelés pontos adatainak megjelölésével (megrendelő neve, címe, rendelés ideje, rendelt áruk).
A vevő az áru átvételét követő nyolc munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a 17/1999. (II. 5.) Kormány rendelet a távollevők között kötött szerződésekről, 4.§ és 5 § szerint. Amennyiben a vásárolt készülék, csomagolása, tartozékai sérülésmentesen hiánytalanul visszaszállításra kerülnek a vevőszolgálatra.
A FAL 2001 Kft. kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású visszaszolgáltatása esetén téríti vissza a vételárat.
A vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket.
 

Levelezés

Webáruházunk működésének elsődleges célja a vevők igényeinek és elvárásainak megfelelni, mind a termékek és szolgáltatások tekintetében egyaránt. Célunk megvalósítását leginkább a vevőktől kapott visszajelzések, javaslatok és esetleges reklamációk segíthetik, ezért kérjük segítse munkánkat észrevételeivel, javaslataira.
Email címünk: info@csuszasgatloszalag.hu
Levelezési címünk: 2053 Herceghalom Árvalányhaj utca 16.


Jótállás, Szavatosság:

Az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról a 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet utasításai az irányadóak.
A 72 órás cseregaranciával élhet a vásárló, ha a rendeltetésszerű használatot a meghibásodás akadályozza, a kereskedőnek jogában áll a vásárolt termékkel kapcsolatos jelzett hibát felülvizsgálni, és abban az esetben ha a hiba a nem rendeltetésszerű használatra vezethető vissza, akkor abban az esetben a grancia érvényét veszti.

A fogyasztói szerződés keretében érvényesített szavatossági és jótállási igényekre a 49/2003. (VII.30) GKM jogszabályban foglaltak az érvényesek. A jótállási jegyeket utólagosan nem áll módunkban kiállítani.

Amennyiben a szavatossági, vagy jótállási idő valamely terméknél nem került feltüntetésre, úgy annak jótállási vagy szavatossági ideje iránt érdeklődjön telefonon.

 

Sikeresen a kosárba helyezte a terméket.

Folytatja a vásárlást, vagy szeretné feladni a megrendelést?