Tegye fel kérdését a Chaten
+3620 464 2672
Chat
A kosár üres
+3620 464 2672
Chat

Csúszásgátló szalagok

Csúszásgátlás, csúszásgátló, csúszásgátló szalag, ipari csúszásgátlás, minden ami csúszásgátló, szalagok, jelölő szalagok, taktilis sávok, taktilis, akadálymentes, iprai szalagok.

Felületre alakítható

 • Termékek
 • Információ

A világ egyik legmagasabb minőségű, legtartósabb és leghatékonyabb öntapadós csúszásgátló szalagjait forgalmazzuk.

Leírás:

Alumíniumból készült hordozófelülethez rögzített, érdes, csiszolószerű csúszásgátló szalag, mely kiváló kopásállósággal rendelkezik. Tűznek és kémiai anyagoknak nagymértékben ellenáll. A felületre alakítható csúszásgátló szalag egy rendkívül népszerű anyag, több különböző standard szélességben elérhető, és megrendelésre szinte bármilyen szélesség megvalósítható.

A felületre alakítható csúszásgátló szalag különleges, „O” osztályú lágy alumíniumból van a hátulja.

A következő okokból előnyös a hagyományos műanyag helyett az alumínium használata:

 • Az alumínium fólia nem nyúlik rugalmasan - a műanyag amikor megnyúlik, vissza akarja nyerni eredeti formáját, és ezáltal kiemelkedik a mélyedésekből. 
 • Az alumínium fóliának nincs memóriája, rá lehet alakítani a felületre, és megőrzi azt a formát.
 • A felületre alakítható csúszásgátló szalag alumínium alappal készül: Remek tűzállósági értékei vannak. A felületre alakítható csúszásgátlót teszteltük, és CAA FAA szabvány szerint hitelesített 8-as értéket ért el pilótafülkékben. További információért kérjük lépjen kapcsolatba kollégáinkkal.

 

Alkalmazás:

A különböző gyémántmintás, halszálkás és egyéb bordázott lemezeket gyakran alkalmazzák tűzlépcsőknél, rámpákon, állványokon stb. Gyakori tévhit, hogy ezek a lemezek biztonságos, nem csúszós felületek. Ez nem igaz, a bordázott lemezek rendkívül csúszósak, fémből nem egyszerű csúszásmentes felületet biztosítani, mivel a felülete nem igazán tapad. Több problémát okoz, mint amennyit megold (a bordázat miatt kisebb felület érintkezik, és képez tapadást a lábainkkal).  Sok kormányzati biztonsági weboldal figyelmeztet a bordázott lemezek alkalmazásának biztonsági kockázataira. A felületre alakítható csúszásgátló a megoldás arra a problémára, amit a szabálytalan felületű fémlemezek generálnak. Azelőtt lehetetlen volt csúszásgátló terméket fölhelyezni bordázott lemezre, hiszen a hagyományos szalag a mélyedéseken nem tapad meg, és leválik. 

Egyenetlen és tagolt felületekhez ideális. Öntapadásának köszönhetően megfelelően megtisztított területre könnyen felhelyezhető, gumikalapáccsal a mintához igazítható.

 

Az egyes termékekre rákattintva további információkat olvashatnak az adott csúszásgátló szalagról, valamint annak alkalmazásáról.

Általános felhasználásra

 • Termékek
 • Információ

A világ egyik legmagasabb minőségű, legtartósabb és leghatékonyabb öntapadós csúszásgátló szalagjait forgalmazzuk.

 

Leírás:

Ezen szalagok az öntapadós csúszásgátlók leggyakrabban felhasználásra kerülő fajtái. Érdes, csiszolószerű anyag, mely könnyen felhelyezhető és tartósan hatékony csúszásmentes felületet biztosít.  Az általunk forgalmazott csúszásgátlók  eső-, és hóállóak, beltéren, valamint kültéren egyaránt használhatóak.   

Szalagjaink háromféle érdességben kaphatóak:  

 • Normál érdességű

 • Fokozott érdességű

 • Extra érdességű

 

Alkalmazás:

Normál és fokozottan érdes szalagjainkat intenzív gyalogos- vagy járműforgalomnak kitett csúszós felületekre ajánljuk. (Például lépcsők, létrák, rámpák, raktárhelyiségek, stb.)

Extra érdes szalagjainkat mély-és magasépítés területén, teherautókra, traktorokra, darukra, mezőgazdasági berendezésekre, ipari területekre,  valamint útépítéshez javasoljuk.

 

A csúszásgátló szalagokon kívül csúszásgátló lapok is kaphatóak nálunk! 

Méretek:
150mm x 610mm 
140mm x 140mm

Ezen felül bármilyen egyedi méretben és alakban legyártható. 

 

Termékeink mintaboltunkban már méretre vágva is kaphatóak!!!

Az egyes termékekre rákattintva további információkat olvashatnak az adott csúszásgátló szalagról, valamint annak alkalmazásáról.

%

Normál érdességű fekete 18.3m-es

Raktáron

4.300Ft + ÁFA 3.750 Ft + ÁFA

db

%

Normál érdességű színes 18.3m-es

Raktáron

4.900Ft + ÁFA 4.100 Ft + ÁFA

db

Normál érdességű átlátszó csúszásgátló szalag

Raktáron

4.100 Ft + ÁFA

db

%

Normál érdességű veszélyre figyelmeztető 18.3m-es

Raktáron

4.900Ft + ÁFA 4.300 Ft + ÁFA

db

%

Fokozott érdes fekete csúszásgátló szalag 18,3m-es

Raktáron

4.300Ft + ÁFA 3.750 Ft + ÁFA

db

%

Fokozott érdességű veszélyre figyelmeztető 18.3m-es

Raktáron

4.900Ft + ÁFA 4.600 Ft + ÁFA

db

%

Extra érdességű fekete 18,3m-es

Raktáron

4.900Ft + ÁFA 4.600 Ft + ÁFA

db

Új!

Finom felületű 18.3m-es

Raktáron

4.300 Ft + ÁFA

db

Vizes, Nedves, Mezítlábas

 • Termékek
 • Információ

A világ egyik legmagasabb minőségű, legtartósabb és leghatékonyabb öntapadós csúszásgátló szalagjait forgalmazzuk.

Leírás: 

Az Aqua-Safe és nem karcos csúszásgátló szalagjainkat egyedülálló csúszásmentes felülete tökéletesen alkalmassá teszi arra, hogy csúszásmentes padlófelületet biztosítson, viszont finomabb felületének köszönhetően lehet rajta mezítláb közlekedni, nem karcolja meg a bőrt, és nem húzza ki a szálat a ruházatból. A csúszásgátlás nedves, vagy tengeri környezetben mindig is kihívás volt, de az AquaSafe nem karcos csúszásgátlók segítségével remek csúszásmentes padlófelületet lehet létrehozni. Ez a csúszásgátló szalag – mivel egyedülálló módon nincsenek kiálló szemcséi - kiválóan alkalmas élelmiszeripari területekre is. Ezen felül alkalmas bármilyen nedves terület csúszásmentesítésére, úgymint fürdőszobák padlója, úszómedencék körül, jakuzziknál, vagy akár hajókon.

A nem karcos anyagnak számos előnye van hagyományos csúszásgátló termékeinkkel szemben. A csiszoló vászon szerű szalagokat nehéz tisztán tartani, szemcséi szétszóródnak a padlófelületen, illetve a szemcsék alatt olyan rejtett területek vannak, ahol megtapadhatnak szennyeződések. A nem karcos csúszásgátlóinkat bármilyen tisztítószerrel könnyedén lehet takarítani. Ezek a termékek kiváló megoldást jelenthetnek olyan területekre, ahol szigorú higiéniai követelményeknek kell megfelelni, mint például élelmiszer- vagy gyógyszeripari területeken.

Főbb előnyök:

 • Egyedülálló csúszásmentes felület magas súrlódási együtthatóval
 • Nincssenek durva szemcsék
 • Bármilyen szélesség és forma elérhető
 • Könnyű, gyors felhelyezés
 • Nagyszerű megoldás hajók fedélzetén
 • Biztonságos csúszásmentes felületet eredményez
 • Nemzetközi szabványok által bevizsgált termékek

 

  

 

%

AquaSafe - Finom felületű

Raktáron

4.300Ft + ÁFA 3.900 Ft + ÁFA

db

Normál érdességű, gumiszerű

Rendelésre

6.000 Ft + ÁFA

db

Fokozott érdességű, gumiszerű

Raktáron

8.000 Ft + ÁFA

db

Kiegészítő termékek

 • Termékek
 • Információ

Kiegészítő termékeink használata a Csúszásgátló- és Jelölő szalagok felhasználási területei és adott felület milyensége függvényében javasoltak. Megfelelő alkalmazásuk jelentős mértékben meghosszabbítja a szalagok élettartamát. 

Szegélyragasztó:

A szalagok éleinek külső hatások elleni védelmére, víz elleni szigetelésére a szegélyragasztó használata javasolt. A szegélyragasztó segít megelőzni a csúszásgátló szalag éleinek megemelkedését a magas forgalmú területeken, valamint megvédi és meghosszabbítja a szalagok élettartamát.

A szegélyragasztót a szalag szélei mentén kell alkalmazni. Egy tubus (140ml) olyan 35-40 méterre elegendő. Figyelem: a szalag teljes kerületét kell számításba venni, így körülbelül 1 tekercs (18,3 m) védelmére elegendő.

 

Tapadóhíd Képző Primer:

A felszínsimító ideális megoldást nyújt a porózus felületek – mint a fa, beton, kő – pórusainak eltömítésére, mielőtt felhelyezné a csúszásgátló szalagot. Valamint más egyéb felületeken is egy jól kötő réteget alakíthatunk ki. A normál kiszerelés 1 l-es, amely körülbelül 5m2 fedésére elegendő, melyet ecsettel célszerű felhordani a kívánt felületre. Nagyobb mennyiség esetén 5 és 25 l-es kiszerelésben is kaphatóak.

 

Felülettisztító:

A hatékony felülettisztításhoz javasoljuk az általunk forgalmazott tisztítószert, amely segít eltávolítani a szennyezőanyagokat, nem hagy maga után zsíros nyomot, mint a denaturált szeszek nagy része, a benzin és hasonló tisztítószerek. 1 literes kiszerelésben kapható és kevés mennyiség szükséges a felület alapos megtisztításához.

 

Bármely kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal, hiszen arra törekszünk, hogy a lehető legjobb és legtartósabb megoldást kínáljuk Önnek. 

Világító/Foszforeszkáló

 • Termékek
 • Információ

A világ egyik legmagasabb minőségű, legtartósabb és leghatékonyabb öntapadós csúszásgátló szalagjait forgalmazzuk.

Az áramkimaradások egy munkahelyen megnövelhetik a biztonsági kockázatot. Ha Ön mindent megtesz, hogy megszüntesse ezt a problémát, azzal rengeteg nehézségtől kímélheti meg magát, és dolgozóit. Sötétben világító szalagjaink a legújabb utánvilágító technológiával készülnek, ezáltal biztosítják, hogy a bejáratok, kijáratok, lépcsők és menekülési útvonalak kellő megvilágítást kapjanak, és Ön biztonsággal eligazodjon.

Utánvilágító termékeink anyaga nem mérgező, és mentes mindenféle foszforos, vagy radioaktív anyagoktól. Utánvilágító szalagjaink rendkívül rövid idő alatt feltöltődnek mesterséges, vagy természetes fénnyel (kb. két óra alatt), és a fotonok segítségével áramkimaradás esetén erőteljes fényt bocsát ki, mely alkalmas arra, hogy megjelölje a lépcsők élét, ajtók környékét, útvonalakat, lépcsősorokat, szegélyléceket, ki és bejáratokat, vagy bármilyen más olyan területet, ahol szükséges lehet erős, elektromosságmentes megvilágításra.

Különféle utánvilágító csúszásgátló, vagy jelölőszalagokból rendkívül széles választék érhető el webáruházunkban.

 

 

Az egyes termékekre rákattintva további információkat olvashatnak az adott csúszásgátló szalagról, valamint annak alkalmazásáról.

További csúszásgátló szalagok - Új

 • Termékek
 • Információ

Az egyes termékekre rákattintva további információkat olvashatnak az adott csúszásgátló szalagról, valamint annak alkalmazásáról.

Kémiai anyagoknak ellenálló - Új

 • Termékek
 • Információ

A világ egyik legmagasabb minőségű, legtartósabb és leghatékonyabb öntapadós csúszásgátló szalagjait forgalmazzuk.

Leírás:

A Kémiai anaygoknak ellenálló csúszásgátló szalagjaink egy kimondottan erre a célra kifejlesztett felső kötőgyantát tartalmaznak, melynek hatására a csúszásgátló szalag a magas koncentrációban előforduló vegyianyagok támadásainak is ellenáll. Megjelenésben az általános felhasználású fokozott érdes csúszásgátló szalagjainkra hasonlít, valamint az öntapadó rétegük is azonos. 

Alkalmazás:

Ezen szalagjainkat olyan területekre javasoljuk, ahol a kémiai anyagok, vegyszerek jelenléte mindennapos, hiszen ezen anyagok károsítják az általános felhasználású csúszásgátló szalagok felső kötőrétegét, amely a csúszásmentesítő ásványi anyagot védi, valamint a PVC hordanyagot is.  

Csúszásgátló lemezek

 • Termékek
 • Információ

Leírás:

Csúszásgátló lemezeink gyors és hatékony megoldást nyújtanak a nedves, csúszós és ezáltal veszélyes területeken történő balesetek megakadályozására. Lemezeink időjárásnak ellenálló alumíniumból készülnek, melyek nem színeződnek el a rossz idő hatására sem. Felületét csúszásgátló szalag borítja, melynek lekerekített szélei esztétikus megjelenést biztosítanak.

    

 

Előnyei:

 • Könnyen és gyorsan felhelyezhető (Csavarhúzóval, szögekkel vagy szorítókapcsokkal)

 • Beltéren és kültéren egyaránt használható

 • Tartós megoldás

 • Hatékony csúszásmentes felületet eredményez

 

Alkalmazás:

Csúszásgátló lemezeinket állandó nedvességnek kitett területekre ajánljuk. Kiválóan alkalmas lépcsők, feljárók, rámpák csúszásmentesítésére.

 

Csúszásgátló lemezeink már hazai gyártásban is rendelhetőek, egyedi méretben, kedvező áron.

Az egyes termékekre rákattintva további információkat olvashatnak az adott csúszásgátló lemezről, valamint annak alkalmazásáról.

Standard lemez

Raktáron

5.500 Ft + ÁFA

db

L-alakú lemez

Rendelésre

11.500 Ft + ÁFA

db

Szőnyeg csúszásgátlás

 • Termékek
 • Információ

A szőnyegek gyakran jelentenek veszélyforrást, hiszen könnyedén elcsúszhatnak a felületen, ha nincsen megfelelő csúszásmentes réteggel ellátva. Termékeink erre nyújtanak hatékony megoldást.

Kínálatunkban megtalálhatóak öntapadós hálós szövetes csúszásgátló szalagok, nem öntapadós Tenura univerzális csúszásmnetes szövetes és kétoldalas szövetes szerkezetű szalagok.

Termékeinkből nagy raktárkészlettel rendelkezünk, így a megrendeléstől számított 24-48 órán belül kiszállítjuk termékeinket.

Tegyen a biztonságért, előzze meg a bajt mielőtt nem késő!

 

 

 

 

Vastag Csúszásgátló szalag - Új

 • Termékek
 • Információ

Leírás:

Jelenlegi csúszásgátló termékeink már elég erősek ahhoz, hogy helytálljanak ipari területeken, és még több helyen, de hosszú ideje számos vásárlónk kért minket, hogy gyártsunk nagyon vastag csúszásgátló anyagokat, amely megfelel az ő igényeiknek. Ennek a célnak az elérése azonban eddig számos akadályba ütközött.

A Vastag Csúszásgátló szalagunk érdessége valahol félúton van a normál, és a fokozott érdes között, egy elérhető színben, feketében. Az új 2mm-es csúszásgátló szalagunk egy kicsivel vastagabb az öntapadós rétegnek köszönhetően, és rengeteg helyen felhasználható, különösen mélyedésekre, hogy kiemelkedjen a körülötte levő fém, illetve kő felületről. Ha belegondol, normál vastagságú termékeinkkel 0,8mm-es mélyedéseket is nehéz áthidalni, ezzel a szalagunkkal akár 1,8- 2mm-es mélyedésekből is szépen kiemelkedik.

Néhány ember általánosságban a vastagabb anyagokat kedveli, például hajókon előszeretettel alkalmazzák 2mm-es termékünket, mert a hagyományos megjelenéshez jobban passzol, ráadásul az acéllemezeken a vastag csúszásgátló némi párnázottságot is nyújt.

Alkalmazás:

Intenzív gyalogos- vagy járműforgalomnak kitett csúszós felületekre ajánljuk (például lépcsők, létrák, rámpák, raktárhelyiségek, stb.). Kiválóan alkalmas taktilis vezetősávok kialakítására és hajók fedélzetén történő alkalmazásra. 

Új!

Csúszásgátló rendszerek

Láthatatlan, tartós kezelés a csúszós felületekre.

Trusty Step Csúszásgátló Folyadék

 • Termékek
 • Információ

A láthatatlan, tartós kezelés a csúszós felületekre.

Leírás:

Napjainkban a nedves, csúszós felületek jelentik a legnagyobb problémát az elcsúszásos balesetek szempontjából. A TRUSTY STEP Csúszásgátló Folyadék használatával egy biztonságos felületet hozhat létre, mely megoldja az elcsúszások okozta problémákat. A TRUSTY STEP Csúszásgátló Folyadék egy láthatatlan kezelést nyújt Önnek. Egyetlen kezeléssel minimum 4 évig csúszásmentes felületet fog eredményezni kültéren és beltérben egyaránt, ha a felületet víz éri.

 

Jellemzői:

• Szabad szemmel nem látható módon kitágítja a kezelt felület pórusait. Nem képez bevonatot, hanem magát a burkolatot kezeli.

• Egy kezeléssel a padló minimum 4 évig csúszásmentes lesz.

• Használható: kerámia, porcelán és terméskő burkolatokon, márványon, grániton, Terrazon, Betonon és Porcelán kádakban, zuhanyzókban.

• Kültéri és Beltéri felhasználásra egyaránt alkalmazható.

• Felhasználási terület:  zuhanyzók, fürdők, szaunák környéke, uszodák, szállodák, kórházak, éttermek, élelmiszerhigiéniás területek, középületek,  teraszok.

 

Kiszerelések:

0,5 Literes - 5-7 négyzetméterre elegendő.

1 Literes - 10-12 négyzetméterre elegendő.

3,78 Literes -  35-37 négyzetméterre elegendő.

 

A termékre kattintva további információkat olvashatnak a Csúszásgátló Folyadékról, valamint annak alkalmazásáról.

Mélytisztító és Zsírtalanító

 • Termékek
 • Információ

Leírás:

A Trusty Step Mélytisztító és Zsírtalanító Szuper Koncentrátum egy biztonságos, mégis hatékony tisztítószer és zsíroldó, melyet azokra a területekre fejlesztettek ki, ahol nagy gondot okoz a felület zsírtalanítása. Javasoljuk ipari konyhákba, élelmiszer feldolgozó üzemekbe, éttermekbe és azon területekre, ahol a felület Trusty Step Csúszásgátló Folyadékkal lett kezelve, ugyanis elsődleges szempont, hogy a csúszásmentesített padló megfelelően tiszta és zsírmentes legyen.

 

Jellemzői:

 • Bármely burkolat típuson alkalmazható.

 • Ideális erősen szennyezett és zsíros ipari konyhák padlózatára, ipari területekre.

 • Nem okoz korróziót és biológiailag lebomlik.

 •  Gyakorlatilag az összes felülettípuson alkalmazható: hidegburkolatokon, betonon, vinyl padlón, fémen, festett-, gumi- és laminált felületeken.

 • Egy flakon (3,79 liter) 750-900 négyzetméter tisztítására elegendő.

 

A termékre kattintva további információkat olvashatnak a Csúszásgátló Folyadékról, valamint annak alkalmazásáról.

Kiegészítő termékek

 • Termékek
 • Információ

EverSafe Csúszásgátló bevonat - Új

 • Termékek
 • Információ

Milyen az ideális csúszásmentesítő megoldás?

Szerintünk…

 • Legyen tartós
 • Legyen biztonságos, csúszásmentes a felület
 • Legyen egyszerűen alkalmazható
 • Legyen könnyen takarítható
 • Legyen esztétikus, ne tűnjön ki a környezetéből
 • Legyen környezetbarát
 • Legyen univerzális, sokféle padlófelületen alkalmazható
 • Legyen nyom nélkül eltávolítható

Büszkén mutatjuk be legújabb termékünket, az EverSafe Csúszásgátló bevonatot, melyről elmondhatjuk, hogy az összes felsorolt szempontnak megfelel! Bevonatunk forradalmi megoldást jelent a csúszásmentesítésben és az akadálymentesítés terén.

Miért van szükség csúszásmentesítésre?

Ön tudta, hogy átlagosan 4 percenként történik olyan megcsúszásos baleset, melynek eredménye kórházi kezelés, csonttörés, tartós munkaerő-kiesés?

Az EverSafe Csúszásgtáló bevonatot az elcsúszásos balesetek megakadályozására fejlesztették ki.

Gondolkodjon Ön is tudatosan, és előzze meg a bajt most!

Mi az EverSafe Csúszásgátló bevonat pontosan?

Az EverSafe Csúszásgátló bevonat egy teljesen átlátszó, víztiszta bevonat apró műanyag szemcsékkel. Úgy teszi biztonságossá padlóját, hogy gyakorlatilag nem változtat annak eredeti megjelenésén, illetve színén.  Rendelésre nem csak átlátszó kivitelben, hanem a RAL színskála bármelyik színében elérhető.

Milyen területen és padlófelületen alkalmazhatom?

Az EverSafe Csúszásgátló bevonat alkalmazható kültéren és beltérben egyaránt. Használja betonon, kerámián, linóleumon, üvegen, faburkolaton, természetes kövön, akryl fürdőkádban, medencében, illetve körülötte, sporteszközökön, ipari létesítmények padlóján, fém rámpán… vagyis szinte bármilyen felületen!

Mennyire kiadós a bevonat?

Egy doboz EverSafe Csúszásgátló bevonat 2 négyzetméter felület csúszásmentesítésére elegendő. Kezelheti vele a teljes padlófelületet, vagy kialakíthat tetszőleges szélességű sávokat, így akár jóval nagyobb területet is csúszásmentesíthet. A bevonat kétféle érdességben érhető el, normál is fokozott érdes kivitelben.

Előnyei

Az EverSafe Csúszásgátló bevonat az egyik legjobb csúszásgátló megoldás a világon. A biztonsági bevonat optimális csúszásmentes felületet hoz létre, kopásálló, tartós és következő egyedi tulajdonságai teszik egyedülállóvá:

 • Átlátszó
 • Eltávolítható
 • Környezetbarát
 • Kosz és vízlepergető
 • Nem változtatja meg a felületet
 • DIN és MSZ ISO szabványoknak megfelel
 • Többféle érdességben elérhető
 • Bármilyen felületen alkalmazható

GRP Csúszásgátló lemezek, profilok - Új

 • Termékek
 • Információ

GRP csúszásgátló termékeink gyors, hatékony és biztonságos megoldást nyújtanak a gyalogosok, vagy járművek által használt csúszós felületekre, ahol a megcsúszások, és esések potenciális veszélyforrást jelentenek.

Az üvegszálerősített poliészter lemezeink, profiljaink mérhetetlenül rugalmasak anyagból készülnek olyan területekre, ahol a fokozott tartósság és a kis súly elvárás.

Termékünk gyakorlatilag tönkretehetetlen, törhetetlen, és kiválóan alkalmazkodik szélsőséges időjárási körülményekhez. A lemezek kiváló minőségű rendkívül erős színtartó és rugalmas anyagok, könnyű súlya miatt könnyen kezelhető és telepíthető, kapható lépcső elem, élvédő és sík tábla kivitelben.

Nagyon hatékony, gyors és biztonságos megoldás minden csúszós padlón és lépcsőn, alkalmazható gyalogos és járműközlekedésnél, rámpák, munkaállványok és bármilyen burkolatra, roncsolásmentesen felszedhető és újra telepíthető.

Előnyök:

 • Csúszásbiztos, csökkenti a megcsúszások, elesések számát
 • Rendkívül ellenálló- tartós megoldás
 • Kül- és beltéri felhasználásra egyaránt alkalmazható
 • Könnyű legyártani, alacsony felhelyezési költségek
 • Ideális olyan felületekre, amelyeket nem lehet megfelelő módon előkészíteni
 • Rögzítés után azonnal alkalmazható, minimalizálja a leállási időt
 • Nem vezető anyag, így megszünteti azokat a veszélyforrásokat, amelyek az elektromosság, vagy a hő miatt adódhatnak
 • Alkalmas gyalogosok, targoncák és járművek által használt területeken
 • Kiváló segítség az akadálymentesítésben- segítségével vakok és gyengénlátók számára taktilis sávok kialakíthatóak
 • Nincs szükség karbantartásra- Nem korrodálódik, nem roncsolódik
 • 65%-kal könnyebb, mint az acél- könnyebb kezelni és olcsóbb felhelyezni


Tulajdonságok:

 • Elérhető a BS és RAL színskálák bármelyik színében
 • Méretre vágható
 • Elérhető 2 és 4mm-es vastagságban
 • finom, közepes és fokozottan érdes profilok
 • UV rezisztens
 • Ellenáll a kémiai anyagoknak
 • Tűzvédelmi osztályozás Bfl-s1 MSZ EN 13501-1:2007+A1:2010 szerint
 • Szakító modulusa legalább 7.1GPa így akár hétszer erősebb, mint az azonos súlyú lágyacél
 • Hővezetés: 0.2w/mK
 • Szakítószilárdság: 123MPa
 • Hajlítószilárdság: 193MPa

 

GRP Csúszásgátló csík - Gyalogos

Rendelésre

1.400 Ft + ÁFA

db

GRP Csúszásgátló csík - Ipari

Raktáron

1.400 Ft + ÁFA

db

GRP Csúszásgátló csík - Mezítlábas

Rendelésre

1.400 Ft + ÁFA

db

GRP Csúszásgátló lemez - Gyalogos

Raktáron

22.000 Ft + ÁFA

db

GRP Csúszásgátló lemez - Ipari

Rendelésre

22.000 Ft + ÁFA

db

%

GRP Csúszásmentes lépcső élvédő - Ipari

Rendelésre

3.600 Ft + ÁFA

db

%

GRP Csúszásmentes lépcsőelem - Ipari

Rendelésre

8.750 Ft + ÁFA

db

EverSafe Cipőre Csúszásgátló

 • Termékek
 • Információ

Az OLCSÓBBIK KIVTEL ELFOGYOTT MINDEGYIK SZÍNBŐL!

Az EverSafe Ice Gripper cipőre húzható csúszásgátlók biztonságosság teszik a gyalogos közlekedést a havas, jeges felületeken, valamint kifejezetten alkalmas túrázásra, homokos talajon és nedves füvön is.

Az EverSafe Ice Gripper csúszásgátló erős gumiból készül és a csúszásgátlást a gumi alján elhelyezett 5 fémtüske biztosítja. Használata nagyon egyszerű, hiszen csak a cipő, ill. bakancs orrára kell ráhúzni.

Az EverSafe Ice Gripper Coarse egy univerzális cipőre húzható gumi anyagú, tépőzáras, extra érdes fémtüskékkel ellátott csúszásgátló. Használata nagyon egyszerű, hiszen csak a cipő, ill. bakancs orrára kell felhelyezni, majd a tépőzárral jó erősen meghúzni. A EverSafe Ice Gripper Coarse használata biztonságossá teszi a járást az extrém havas, jeges felületeken, valamint kifejezetten alkalmas túrázásra, homokos talajon és nedves füvön is. 

 

Uszodai csúszásgátló szőnyegek - ÚJ

 • Termékek
 • Információ

Antibakteriális uszodai csúszásgátló szőnyegeink kiválóan alkalmazhatóak uszodákba, wellnessekbe, szaunákba és öltözőkbe.  A szőnyegek telepíthetőek kültéren és beltérben egyaránt. A szőnyegek felületi kialakítása miatt könnyedén elvezeti a vizet, ezáltal biztosít csúszásmentes felületet, valamint mezítláb történő közlekedés esetén is kényelmes járást eredményez. Termékeinkre 2 év garanciát vállalunk rendeltetésszerű használat mellett.

Uszodai csúszásgátló szőnyegeink az alábbi kivitelben érhetőek el:

1. Laguna uszodai csúszásmentes szőnyeg

A Laguna biztonsági szőnyegek ideálisan alkalmazhatóak medencék körül, zuhanyzókban, wellnessekben és az öltöző helyiségekben. Egyedi formatervezésének köszönhetően könnyedén elvezeti a vizet, ezáltal egy csúszásmentes, biztonságos és száraz felületet biztosít. A Laguna uszodai szőnyegek meleg hatásúak és kényelmes járást biztosítanak mezítlábas közlekedés esetén is.

A Laguna szőnyegek moduláris szerkezetűek, így különféle formák és minták alakíthatóak ki. A moduláris szerkezete miatt bármilyen hossz, szélesség és forma megvalósítható, ezáltal bármilyen alaprajzi elrendezésű helyiség lefedhető velük. A Laguna szőnyeg moduljaiba beépített csatlakozók vannak, ezáltal gyorsan és könnyedén összeilleszthetőek.

A Laguna szőnyegek kivételes vízelvezetést és kényelmet biztosítanak. Ívelt felületi tervezésének köszönhetően azonnal elvezeti a vizet, így száraz és biztonságos felület képezhető. A szőnyegek felülete puha és csúszásmentesített, ezáltal kényelmesen lehet rajta mezítláb is közlekedni.

A Laguna uszodai szőnyegről további információkat a termékre kattintva talál, vagy forduljon munkatársunkhoz elérhetőségeinken.

2. Ultima uszodai csúszásmentes szőnyeg

        

Az Ultima uszodai szőnyegek ideálisan alkalmazhatóak medencék körül, zuhanyzókban, wellnessekben és az öltöző helyiségekben. Egyedi formatervezésének köszönhetően könnyedén elvezeti a vizet, ezáltal egy csúszásmentes, biztonságos és száraz felületet biztosít. Az Ultima uszodai szőnyegek meleg hatásúak és kényelmes járást biztosítanak mezítlábas közlekedéskor.

Az Ultima szőnyegekkel könnyedén és gazdaságosan lefedhető bármely felület. Beépített csatlakozó rendszerének köszönhetően hosszirányban gyorsan illeszthető. A szőnyegek 58cm széles tekercsekben kaphatóak. A tekercseket külön kapcsolati elemekkel lehet egymáshoz rögzíteni széltében.

Az Ultima uszodai szőnyegről további információkat a termékre kattintva talál, vagy forduljon munkatársunkhoz elérhetőségeinken.

3. Modena uszodai csúszásmentes szőnyeg

A Modena csúszásmentes szőnyegek ideálisan alkalmazhatóak medencék körül, zuhanyzókban, wellnessekben és az öltöző helyiségekben. Egyedi formatervezésének köszönhetően könnyedén elvezeti a vizet, ezáltal egy csúszásmentes, biztonságos és száraz felületet biztosít. A Modena uszodai szőnyegek meleg hatásúak és kényelmes járást biztosítanak mezítlábas közlekedés esetén is.

A Modena nedves területekre javasolt szőnyegek moduláris szerkezetűek, így különféle formák és minták alakíthatóak ki. A moduláris szerkezete miatt bármilyen hossz, szélesség és forma megvalósítható, ezáltal bármilyen alaprajzi elrendezésű helyiség lefedhető velük. A Modenaszőnyeg moduljaiba beépített csatlakozók vannak, ezáltal gyorsan és könnyedén összeilleszthetőek.

A Modena szőnyegek kivételes vízelvezetést és kényelmet biztosítanak. Ívelt felületi tervezésének köszönhetően azonnal elvezeti a vizet, így száraz és biztonságos felület képezhető. A szőnyegek felülete puha és csúszásmentesített, ezáltal kényelmesen lehet rajta mezítláb is közlekedni. 

A modena szőnyegek könnyedén és olcsón takaríthatóak. Kialakításának köszönhetően a kosz nem marad meg a szőnyeg felületén. A szőnyeg alatti piszok, gyorsan feltakarítható a szőnyeg alól.

A Laguna uszodai szőnyegről további információkat a termékre kattintva talál, vagy forduljon munkatársunkhoz elérhetőségeinken.

Új!

Laguna uszodai csúszásgátló szőnyeg

Raktáron

15.990 Ft + ÁFA

db

Új!

Ultima uszodai csúszásgátló szőnyeg

Raktáron

6.500 Ft + ÁFA

db

Modena uszodai csúszásgátló szőnyeg

Rendelésre

15.990 Ft + ÁFA

db

Jelölő szalagok

 

 

PermaGrip padlójelölő szalag

 • Termékek
 • Információ

Cégünk a világ egyik leghatékonyabb és legtartósabb jelölőrendszerét kínálja Önnek.

 

Miben tér el a többi jelölőszalagtól?

 • erősebb, tartósabb más megoldásoknál (saját fejlesztésű ragasztóréteggel)

 • praktikus, kényelmes és gazdaságos

 • érdes felülete nem növeli az elcsúszások okozta balesetek bekövetkezésének veszélyét

 • lejtősített széle könnyíti a targoncák áthaladását és megakadályozza a szalag talajtól való leválását

 • felhelyezése egyszerű (igény esetén applikátort kínálunk): nem kell nagy előkészület, elegendő a tiszta felület

 • felhelyezés után nem kell várni a használatig (a felfestésekkel ellentétben), nincs szellőzési idő

 • ragasztórétege sokkal erősebb a vékony szalagokkal ellentétben

 • extrém szilárdságának, tartósságának köszönhetően átalakításkor könnyen, szakadásmentesen felszedhető

 • a szalagból különböző formák, alakzatok, betűk és számok is kialakíthatóak

 

Kérjen ingyenes mintát termékeinkből

PermaGrip jelölőrendszer katalógus letöltése

További információt itt olvashat

Alkalmazása:

Veszélyes területek, különböző útvonalak, területhatárok, illetve menekülési útvonalak kijelölésére, jelzésére szolgálnak. Vastagságának, lejtősített széleinek köszönhetően az erős forgalomnak kitett területen is megállja a helyét. Ez egy egyszerű és hatásos módja a dolgozók és látogatók eligazításának a területen.

Műszaki adatok:

Anyag:  1mm vastag ipari PVC
Szélesség:   50, 75, 100mm
Tekercshossz:  30m
Színek:  sárga, piros, kék, zöld, fehér, fekete, naracs, fekete-sárga, fehér-piros
Garancia:  2év 

 

 

Az egyes termékekre rákattintva további információkat olvashatnak az adott jelölőszalagról, valamint annak alkalmazásáról.

%

PermaGrip 1mm vastag Ipari Jelölőszalag egyszínű

Raktáron

25.000Ft + ÁFA 22.500 Ft + ÁFA

db

Padlójelölések

 • Termékek
 • Információ

Leírás:

PVC alapú padlójelöléseink, rétegelt felülettel rendelkeznek, mely megakadályozza a nyomtatott feliratok kopását, ezáltal még tartósabbá téve őket. Öntapadóak, ragasztórétege erős kötést nyújt, de szükség esetén  nem okoz nehézséget az eltávolítása.

Számos világító padlójelölést kínálunk, melyek sötétben kiválóan mutatják a helyes irányt, segítenek a tájékozódásban. Természetes vagy mesterséges fénytől töltődik fel (megközelítőleg 2 óra), majd az elnyelt fényenergiát a sötétben egyenletesen bocsátja ki.

Alkalmazás:

Raktárak, csarnokok, lakóházak, irodák, áruházak, szórakozóhelyek, oktatási intézmények, színházak, mozik, stb. számára ajánljuk irányjelölésre, továbbá vészkijáratok jelölésére.
 

%

PermaLine Egyszínű

Raktáron

25.000Ft + ÁFA 21.990 Ft + ÁFA

db

PermaLine Veszélyre Figyelmeztető

Raktáron

21.990 Ft + ÁFA

db

%
Új!

L alakú raklapjelölés

Raktáron

990 Ft + ÁFA

db

T alakú raklapjelölés

Raktáron

1.390 Ft + ÁFA

db

X alakú raklapjelölés

Raktáron

1.990 Ft + ÁFA

db

PermaLine Forklift

Raktáron

6.000 Ft + ÁFA

db

PermaLine Walking Man

Raktáron

6.000 Ft + ÁFA

db

Nyíl alakú jelölés

Raktáron

350 Ft + ÁFA

db

%

PermaGrip 1mm vastag Ipari Jelölőszalag egyszínű

Raktáron

25.000Ft + ÁFA 22.500 Ft + ÁFA

db

PermaLine jelölőszalag

 • Termékek
 • Információ

A PermaLine egy komplett raktár, és üzem padlójelölő rendszer, mely lehetővé teszi, hogy útvonalakat jelöljön ki egységes jelrendszerrel. Egy rendszer, amely segít abban, hogy az üzem elérhesse a maximális teljesítményt azáltal, hogy biztosít egy áramvonalas, jól szervezett, rendezett és biztonságos munkaterületet.

A PermaLine egy teljes padlójelölő rendszer. Kifejlesztettünk egy olyan széles kínálatot, amely magában foglal annyiféle padlójelölést, amennyi csak lehetséges raktárakba, üzemekbe, munkaterületekre és sok más felhasználásra.

A PermaLine-nal egyszerű vonalaknál jóval többféle jelzést alkalmazhat, egész sor szemléltető ábrát helyezhet el a területen, hogy ezekkel biztosítsa a munkaterület tiszta, hatékony és optimalizált működését.

Cégünk nem pusztán a terméket kínálja Önnek, hanem egy teljes körű szolgáltatás, amely magában foglalja a tancsadást, valamint a jelölő rendszer telepítését is.

Mit kínál a PermaLine?

 • Egy laminált felületet, amely lehetővé teszi, hogy a tiszta, élénk színek ne kopjanak le
 • Könnyű felhelyezni, nagyon kevés, vagy semennyi leállási időt nem igényel
 • Nem bocsát ki semmilyen anyagot magából, így kiválóan alkalmas szigorú higiéniai követelményekkel rendelkező területekre

Tartós kivitel

A PermaLine 700mu vastagsága áll egy öntapadós hordozófelületből, illetve egy rendkívül ellenálló laminált felületből, amely védi a szalagot.

Kérjen ingyenes mintát termékeinkből

PermaLine jelölőrendszer katalógus letöltése

További információkat itt olvashat

%

PermaLine Egyszínű

Raktáron

25.000Ft + ÁFA 21.990 Ft + ÁFA

db

PermaLine Veszélyre Figyelmeztető

Raktáron

21.990 Ft + ÁFA

db

%
Új!

L alakú raklapjelölés

Raktáron

990 Ft + ÁFA

db

T alakú raklapjelölés

Raktáron

1.390 Ft + ÁFA

db

X alakú raklapjelölés

Raktáron

1.990 Ft + ÁFA

db

PermaLine Forklift

Raktáron

6.000 Ft + ÁFA

db

PermaLine Walking Man

Raktáron

6.000 Ft + ÁFA

db

Nyíl alakú jelölés

Raktáron

350 Ft + ÁFA

db

Világító jelölőszalagok

 • Termékek
 • Információ

Az áramkimaradások egy munkahelyen megnövelhetik a biztonsági kockázatot. Ha Ön mindent megtesz, hogy megszüntesse ezt a problémát, azzal rengeteg nehézségtől kímélheti meg magát, és dolgozóit. Cégünk pontosan erre a célra kifejlesztett sötétben világító szalagokat forgalmazza, melyek a legújabb utánvilágító technológiákkal készülnek, hogy ilyen módon biztosítsa a bejáratok, kijáratok, lépcsők és menekülési útvonala kellő megvilágítást kapjanak, és Ön biztonsággal eligazodjon.

Utánvilágító termékeink anyaga nem mérgező, és mentes mindenféle foszforos, vagy radioaktív anyagoktól. Utánvilágító szalagjaink rendkívül rövid idő alatt feltöltődnek mesterséges, vagy természetes fénnyel (kb. két óra alatt), és a fotonok segítségével áramkimaradás esetén erőteljes fényt bocsát ki, mely alkalmas arra, hogy megjelölje a lépcsők élét, ajtók környékét, útvonalakat, lépcsősorokat, szegélyléceket, ki és bejáratokat, vagy bármilyen más olyan területet, ahol szükséges lehet erős, elektromosságmentes megvilágításra.

Különféle utánvilágítós csúszásgátló, vagy jelölőszalagokból rendkívül széles választék elérhető.

 

Padló és Fényvisszaverő Jelölőszalag

 • Termékek
 • Információ

Padlójelölő és Fényvisszaverő szalagjaink

1. TapeLine padlójelölő szalagok

Leírás:

TapeLine jelölőszalagjaink tökéletesen alkalmazhatóak bármely felület jelölésére. A hasonló minőségben elérhető jelölőszalagokhoz képest rendelkezik egy kedvező tulajdonsággal, mégpedig, hogy a szalagnak van egy hátsó fóliája, amit a felhelyezés előtt el kell távolítani a szalagról. Ez nagy előny jelent a többi gyengébb minőségű jelölőszalagokhoz képest, hiszen erősebb tapadást kölcsönöz a terméknek.

Jellemzői:

 • Méret: 50mm x 30m
 • Színek: sárga, kék, piros, zöld, fehér, fekete, fekete-sárga, fehér-piros
 • Erős öntapadó réteg
 • Jó kopásállóság

2. Padlójelölő szalagok alacsony igénybevételre, ideiglenes jelölésre

Leírás:

Ideiglenes felhasználásra javasolt padlójelölő szalagjaink közlekedő utak, különböző funkciójú területek, sportpályák kijelölésére használható.

Jellemzői:

 • Méret: 50mm x 33fm
 • Erős öntapadó réteg
 • Jó kopásállóság

3. Fényvisszaverő jelölőszalagok

Leírás:

Reflektív/fényvisszaverő PVC szalagjaink öntapadóak és sima felülettel rendelkeznek. Az öntapadást biztosító ragasztó anyag nagyon tartós, hosszú idejű tapadást eredményez. A ragasztó nem vízbázisú, ezért a szokásos környezeti feltételek mellett nem fog felválni a felületről. Bármilyen környezetben hatékonyan felhasználható, szó szerint pillanatokba kerül felhelyezni.

Jellemzői:

 • Méret: 25, 50, 100mm x 10m;  15mm-től 1220mm-ig egyedileg legyártjuk
 • Színek: sárga, kék, piros, zöld, fehér, fekete, fekete-sárga, fehér-piros
 • Tartós, időjárás álló ragasztóréteg
 • Kiváló kopásállóság

 

 

 

Új!
%

Padlójelölő szalag Egyszínű, 50, 100mm x 33fm

Raktáron

1.350Ft + ÁFA 1.200 Ft + ÁFA

db

Padlójelölő szalag veszélyre figyelmeztető, 50,100mm x 33fm

Raktáron

1.400 Ft + ÁFA

db

TapeLine jelölőszalag, 50mm x 30m

Raktáron

3.300 Ft + ÁFA

db

Fényvisszaverő jelölőszalag, 25, 50, 100mm x 10m

Raktáron

2.500 Ft + ÁFA

db

Veszélyre figyelmeztető reflektív szalagok, 10m

Raktáron

3.000 Ft + ÁFA

db

%

PermaLine Egyszínű

Raktáron

25.000Ft + ÁFA 21.990 Ft + ÁFA

db

PermaLine Veszélyre Figyelmeztető

Raktáron

21.990 Ft + ÁFA

db

%
Új!
%

PermaGrip 1mm vastag Ipari Jelölőszalag egyszínű

Raktáron

25.000Ft + ÁFA 22.500 Ft + ÁFA

db

%
Új!

ProSolve LineMarker padlófesték 750ml

Rendelésre

2.200Ft + ÁFA 1.990 Ft + ÁFA

db

Raklapjelölések

 • Termékek
 • Információ

Cégünk a világ egyik leghatékonyabb és legtartósabb jelölőrendszerét kínálja Önnek.

 

 

Leírás:

PVC alapú padlójelöléseink, rétegelt felülettel rendelkeznek, mely megakadályozza a nyomtatott feliratok kopását, ezáltal még tartósabbá téve őket. Öntapadóak, ragasztórétege erős kötést nyújt, de szükség esetén  nem okoz nehézséget az eltávolítása.

Alkalmazás:

Raktárak, csarnokok, gyárak, áruházak területén használt raklapok jelölésére alkalmazható. Használatával megvalósítható a hatékonyság szempontjából egyre nagyobb szerepet kapó 5S módszer. Az 5S megteremti azt a vállalati kultúrát és tevékenység rendszert, amelyben az emberek odafigyelnek a munkakörnyezetükre és tudatosan rendben tartják és fejlesztik azt. Egy 5S-t alkalmazó vállalatnál kevesebb a baleset, kevesebb a selejt és a gépleállás.

%
Új!

L alakú raklapjelölés

Raktáron

990 Ft + ÁFA

db

T alakú raklapjelölés

Raktáron

1.390 Ft + ÁFA

db

X alakú raklapjelölés

Raktáron

1.990 Ft + ÁFA

db

Nyíl alakú jelölés

Raktáron

350 Ft + ÁFA

db

Kör alakú

Rendelésre

350 Ft + ÁFA

db

Kordonszalag - Új

 • Termékek
 • Információ

Erős, jó minőségű PE kodon jelölő szalagjaink területek  ideiglenes elhatárolására alkalmasak az iparban , építőiparban. Építési munkaterületek, rendezvény helyszínek, filmforgatások és számos egyéb terület lehatárolás kialakításához alkalmazható. 

Sárga-fekete, piros-fehér színekben érhető el nálunk 100, 200 és 500 méteres kiszerelésben, eltérő vastagságban. Ezen felül közműszalagokat is forgalmazunk, valamint egyedi felirattal ellátott kordonszalagok gyártását is vállaljuk 1 hetes gyártási idővel.

Kérjen ajánlatot munkatársunktól.

 

 

Tenura termékek

Palack nyitó, befüttes üveg nyitó, csúszásmentes alátét, szőnyeg, csúszásgátló szövet, pohár tartó és pohár fedő, csúszásmentes evőeszköz markolatok széles és együdlálló választéka.

Segédeszközök reumás betegek számára

 • Termékek
 • Információ

Tenura fürdőszoba

 • Termékek
 • Információ
%

AquaSafe - Finom felületű

Raktáron

4.300Ft + ÁFA 3.900 Ft + ÁFA

db

Kiemelt Tenura termékeink

 • Termékek
 • Információ

Mindennapi életünket megkönnyítő segédeszközök

Tenura is more than just a range of non slip products, it can be built into a system that can be used to maintain independent living for people with conditions, such as arthritis, that cause impairments to the strength of their grip or limits to mobility.

The Tenura site features daily living aids, that although may be similar to others, are actually totally unique in this market. The reason for this is the material they are manufactured from, silicone. Silicone is totally non toxic and safe to use anywhere, and does not feature chemicals or substances that are banned in some parts of the US.

Taking care of the little things. Helping to maintain an independent lifestyle...

Tenura is not just a range of non-slip products, with it you can create a system that can be used to maintain independent living for people with impairments to their grip or manoeuvrability

Tenura offers a range of extremely effective anti-slip daily living aids that provide grip on dry smooth and slippery surfaces, including tables, worktops, trays, handles and various smooth floor surfaces. Our specially designed materials, mats and grip aids prevent movement and provide enhanced grip and purchase on handles and lids.

Unlike other non-slip and grip products on the market, Tenura daily living aids are made entirely from silicone rubber material, which means they are non-toxic and chemically inert. They do not contain phthalate plasticisers, which are necessary ingredients of other materials with similar properties, which are banned or restricted in Europe and parts of the USA.

Tenura daily living aids can be used as a solution in the home to maintain independent living and can also be used in clinical and care home environments. Apart from its use for people with impaired strength and limited mobility, it can be used in vehicles, mobile homes and boats to provide stability to objects.

Különleges ajánlataink

 • Termékek
 • Információ

Szilikon befőttesüveg és palack nyitók

 • Termékek
 • Információ

Csúszásmentes és megnövelt fogást biztosító termékek

 • Termékek
 • Információ

Tenura csúszásgátló alátétek

 • Termékek
 • Információ

Tenura csúszásmentes szövet

 • Termékek
 • Információ

Tenura extrém tapadású alátét

 • Termékek
 • Információ

Gyermekbiztonság

Ujjbecsípődés védelem

 • Termékek
 • Információ

Innovatív Élvédelem Falsarokra

 • Termékek
 • Információ

Corner Guard élvédő

Raktáron

1.600 Ft + ÁFA

db

%

Corner Guard Deluxe

Raktáron

5.300 Ft + ÁFA

db

Ipari Ragasztószalagok

Cégünk 2015-től kiváló minőségű ipari ragasztószalagok kereskedelmével is foglalkozik. Termékeink között megtalálhatóak különféle kétoldalas szalagok, Duct tape szövetszalagok, Kamera tape, csomagoló szalagok, szigetelőszalagok, papír maszkoló szalagok, öntapadó butil és alubutil szalagok, alu- és alugőzölt szalagok, párazáró és páraáteresztő szalagok, öntapadó tömítő habok és speciális szalagok. 

Nagy raktárkészlettel rendelkezünk és kedvező árakkal, rugalmas és gyors szállítással igyekszünk kielégíteni partnereink igényeit. Az oldalunkon lévő termékeinken kívül számos egyéb műszaki feladatra, problémára is van megoldásunk. Forduljon hozzánk bizalommal és mi igyekszünk megtalálni a legoptimálisabb megoldást az adott feladatra. Az álatlunk forgalmazott termékek világszínvonalú gyártóktól származnak, melyhez korszerű műszaki szaktanácsadói háttér is párosul. 

Termékeinkből igény esetén ingyenes mintát kérhet egyedi Mintaboltunban a 1083. Budapest Baross utca 114-116 szám alatt.

Felhívjuk partnereink figyelmét, hogy mivel a webáruházunkban egység árakkal szerepelnek a termékek. Amennyiben nagyobb mennyiségre lenne szükségük, kérjük forduljanak hozzánk elérhetőségeinken és megadjuk egyedi árajánlatunkat. A kedvezmény mértéke bizonyos szalagok esetében akár 20-30% kedvezményt tudunk biztosítani.

 

Szigetelőszalagok

 • Termékek
 • Információ

Lágy PVC fólia többféle színben. Kiváló műszaki tulajdonságokkal rendelkező prémium minőségű szigetelőszalag. Önkioltó.

Fő felhasználási területe az elektromos szigetelés. Alkalmazható színjelölésre, kábelkötegek készítésére, rögzítésre.

Előnyös tulajdonságai:

 • kiváló kopás-, korrózió- és nedvességállóság
 • IMQ, VDE, ÖVE műszaki előírásokat teljesíti
 • BS3924 szabványnak, EC 2000/53 EC irányelveknek megfelel
 • magas átütési feszültség és kiemelkedő mechanikai tulajdonságok

Maszkoló szalagok

 • Termékek
 • Információ

Festéshez és egyéb tevékenységekhez alkalmazható maszkoló szalag. Könnyedén eltávolítható bármely felületről és nem hagy maga után nyomot, valamint megakadályozza, hogy a nem kívánt felületek festékesek legyenek.

A papír maszkoló, kreppszalag, takarószalag néven ismert termékek felhasználása nagyon széleskörű.

Például:

- felületvédelemre szobafestésnél, gépjárműfényezésnél, porszórásnál
- átmeneti rögzítésre, ipari összeszerelésnél
- feliratok, jelölések készítésére

Maszkoló szalag NOVA

Raktáron

199 Ft + ÁFA

db

Maszkoló szalag (Comm. tape)

Raktáron

200 Ft + ÁFA

db

Maszkoló szalag (Scapa)

Rendelésre

300 Ft + ÁFA

db

Alu- és Alugőzölt szalagok

 • Termékek
 • Információ

Egyoldalon öntapadó alufóliák védőpapírral.

Felhasználási területek:

- hőszigetelő anyagok hő hídmentes végtelenítésére
- Pur hőszigetelésű (P3, ALP) légcsatorna élek ragasztására
- hő- és fényvisszaverő felületek kialakítására
- maszkolásra festék maratásnál

Termékeink:

 1. Aluszalag (papíros alu) 
 2. Alugőzölt szalag (műanyag alu)

Aluszalag (papíros alu)

Raktáron

1.450 Ft + ÁFA

db

Szövetszalagok

 • Termékek
 • Információ

Szövetszalagjaink között megtalálhatóak a Duct/Power tape fényes felületű szövetbetéstes szalagok, valamint a Kamera vagy más néven Gaffer tape szalagok. Ezen szalagok nagy előnye, hogy könnyen alakíthatóak, szívósak és nagy szakítószilárdságuk van. 

Felhasználásukat tekintve univerzálisnak mondhatóak, hiszen alkalmazhatóak padló jelölésére, kábelek rögzítésére, végtelenítésére, felületvédelemre, különféle tárgyak ragasztására, a film-, szórakoztató- és film iparban. 

Ezen felül használják az építőiparban, járműiparban, ipari összeszerelésben, sportszergyártásban.

Felhívjuk partnereink figyelmét, hogy a webáruházas felületünk miatt az oldalunkon szereplő árak egységárra vonatkoznak. Nagyobb megrendelés esetén akár 20-30% kedvezményt is tudunk biztosítani. Kérjen tőlünk egyedi árajánlatot.

Előnyös tulajdonságok:

 • kézzel téphető formálható, alakítható
 • kitűnően tapad egyenetlen felületekhez
 • univerzálisan alkalmazható, Matt felületű szalag felületére lehet írni
 • különböző színekben és szélességekben elérhető
 • használat után nyomtalanul távolítható el

 

Kétoldalas szalagok, akril habok

 • Termékek
 • Információ

Kétoldalas ragasztószalagjaink három főcsoportba sorolhatóak:

1. Kétoldalas ragasztószalagok

A mindkét oldalon öntapadó flíz, polipropilén, pvc, poliészter, szövetháló hordozójú ragasztószalagok csoportja. 

2. Kétoldalas habszalagok

Mindkét oldalán ragasztóréteggel ellátott polietilén (PE) és PVC hordozós habszalagok tartoznak.

3. Akrilhabok (AFT, VHB)

Ezeknél a ragasztószalagoknál a ragasztóanyagnak nincs "hordozója" pl: polietilén vagy habosított pvc. A hordozó maga a teljes keresztmetszetben tapadó habosított ragasztóanyag, amit akrilhabnak nevezünk.

Kétoldalas PVC fólia (S4400), 9, 19, 25, 50mm x 50m

Raktáron

890 Ft + ÁFA

db

Kétoldalas fólia általános felhasználásra

Raktáron

550 Ft + ÁFA

db

Kétoldalas kézzel téphető Vlies fólia

Raktáron

550 Ft + ÁFA

db

Új!

Akrilhab víztiszta szalag

Raktáron

4.780 Ft + ÁFA

db

Csomagoló szalagok

 • Termékek
 • Információ

Csomagoláshoz szükséges ragasztószalagok széles választékban és kivitelben. Kiváló minőségben és versenyképes árakon.

Csomagoló szalagjaink az alábbi kivitelben érhetőek el:

 1. Egyszerű csomagoló szalag barna,átlátszó színben
 2. Low-Noise, Csendes csomagoló szalag barna, átlátszó színben
 3. Szálerősített ragasztószalag
 4. Ragasztószalag 990fm hosszban kék, átlátszó színben
 5. Biztonsági ragasztószalag
 6. "Törékeny" és "Akciós" feliarattal ellátott ragasztószalag
 7. Egyedileg elkészített nyomtatott ragasztószalag

Keresse webáruházunkban, vagy kérjen egyedi árajánlatot elérhetőségeinken

Biztonsági Táblák

Táblák, Biztonság, dohányzásra kijelölt hely, dohányozni tilos, elsősegély, világító tábla, tűzvédelem, tűzvédelmi tábla, munkavédelem, elcsúszás, megbotlás, csúszásveszély, vigyázat lépcső, lépcső csúszásgátló

Tűzvédelmi tájékoztató táblák

 • Termékek
 • Információ

Tűzvédelmi tájékoztató táblák.

Tilos a dohányzás

Raktáron

395 Ft + ÁFA

db

Segélykérő telefonszámok

Raktáron

375 Ft + ÁFA

db

Tűz esetén betörni!

Raktáron

200 Ft + ÁFA

db

Medencét jelző tábla

Rendelésre

1.100 Ft + ÁFA

db

Kézi tűzjelző

Raktáron

295 Ft + ÁFA

db

Tűzoltókészülék

Raktáron

295 Ft + ÁFA

db

Tűzoltó tömlő

Raktáron

295 Ft + ÁFA

db

Tűzcsap

Raktáron

295 Ft + ÁFA

db

Létra

Raktáron

295 Ft + ÁFA

db

Tűzjelző telefon

Raktáron

295 Ft + ÁFA

db

A tűzveszélyességi osztályba sorolt helyiség

Raktáron

295 Ft + ÁFA

db

B tűzveszélyességi osztályba sorolt helyiség

Raktáron

295 Ft + ÁFA

db

C tűzveszélyességi osztályba sorolt helyiség

Raktáron

295 Ft + ÁFA

db

D tűzveszélyességi osztályba sorolt helyiség

Raktáron

295 Ft + ÁFA

db

E tűzveszélyességi osztályba sorolt helyiség

Raktáron

295 Ft + ÁFA

db

Tűzcsap

Raktáron

210 Ft + ÁFA

db

Tűzcsapszekrény

Raktáron

210 Ft + ÁFA

db

Tűzcsapszerelvény

Raktáron

210 Ft + ÁFA

db

Tűzivíztároló

Raktáron

210 Ft + ÁFA

db

Csúszásveszély

 • Termékek
 • Információ

Menekülési útirány- és elsősegély

 • Termékek
 • Információ

Menekülési útirány- és elsősegély jelzésekhez használható tábláink sokféle méretben, anyagkivitelben érhető el webáruházunkban. Tábláink között megtalálhatóak sötétben után világító jelzések is, melyek megfelelnek a DIN 67510 szabványnak. Tábláink raktárkészletről elérhetőek és egyedi táblák gyártását is vállaljuk igénye szerint.

Világító tábláinkon kívül megtalálható kínálatunkban sokféle világító padló jelölő szalag és csúszásgátló szalag is. 

Tekintse meg világító szalagjainkat 

 

 

Menekülési felvonó (piktogram)

Raktáron

270 Ft + ÁFA

db

Elsősegélyhely

Raktáron

330 Ft + ÁFA

db

Homlokzati mentési pont

Raktáron

500 Ft + ÁFA

db

Lépcsőn elérhető szintek - Füstmentes lépcsőház

Raktáron

270 Ft + ÁFA

db

Lépcsőn elérhető szintek - Lépcsőház

Raktáron

270 Ft + ÁFA

db

Mentési ablak (piktogram)

Raktáron

270 Ft + ÁFA

db

Lépcsőn elérhető szintek - Lépcső

Raktáron

270 Ft + ÁFA

db

Ajtó vésznyitó

Raktáron

1.500 Ft + ÁFA

db

Nyitáshoz nyomja a rudat

Raktáron

1.540 Ft + ÁFA

db

Ajtókilincs jelölő jobbra mutató

Raktáron

780 Ft + ÁFA

db

Ajtókilincs jelölő balra mutató

Raktáron

780 Ft + ÁFA

db

Ajtókilincs jelölő gombkilincshez

Raktáron

780 Ft + ÁFA

db

Menekülési felvonó (felirat)

Raktáron

270 Ft + ÁFA

db

Átmeneti védett tér (piktogram)

Raktáron

270 Ft + ÁFA

db

Átmeneti védett tér (felirat)

Raktáron

270 Ft + ÁFA

db

Átmeneti védett tér (tájékoztató feliratok és piktogramok)

Raktáron

440 Ft + ÁFA

db

Mozgássérült piktogram (jobb)

Raktáron

270 Ft + ÁFA

db

Mozgássérült piktogram (bal)

Raktáron

270 Ft + ÁFA

db

Vészhelyzeti ablak menekülési létrával (piktogram)

Raktáron

270 Ft + ÁFA

db

Elsősegélyhely (piktogram)

Raktáron

270 Ft + ÁFA

db

Elsősegélyhely elsősegélynyújtó nevével

Raktáron

330 Ft + ÁFA

db

Vészhordágy

Raktáron

270 Ft + ÁFA

db

Vészhordágy (felirattal)

Raktáron

330 Ft + ÁFA

db

Biztonsági zuhany (piktogram)

Raktáron

270 Ft + ÁFA

db

Szemmosó (piktogram)

Raktáron

270 Ft + ÁFA

db

Szemmosó (felirat)

Raktáron

330 Ft + ÁFA

db

Raktáron

2.560 Ft + ÁFA

db

Orvos (piktogram)

Raktáron

270 Ft + ÁFA

db

Vésztelefon (piktogram)

Raktáron

270 Ft + ÁFA

db

Defibrillátor (piktogram)

Raktáron

270 Ft + ÁFA

db

Defibrillátor

Raktáron

330 Ft + ÁFA

db

Menekülési út le (jobb ISO)

Raktáron

725 Ft + ÁFA

db

Új!

Menekülési út le (bal ISO), világító kivitelben is

Raktáron

725 Ft + ÁFA

db

Menekülési út jobbra (ISO)

Raktáron

725 Ft + ÁFA

db

Menekülési út balra (ISO)

Raktáron

725 Ft + ÁFA

db

Menekülési út jobbra, lépcsőn le (ISO)

Raktáron

725 Ft + ÁFA

db

Menekülési út balra, lépcsőn le (ISO)

Raktáron

725 Ft + ÁFA

db

Menekülési út jobbra, lépcsőn fel (ISO)

Raktáron

725 Ft + ÁFA

db

Menekülési út balra, lépcsőn fel (ISO)

Raktáron

725 Ft + ÁFA

db

Iránynyíl jobbra (ISO)

Raktáron

405 Ft + ÁFA

db

Iránynyíl balra (IOS)

Raktáron

405 Ft + ÁFA

db

Iránynyíl

Raktáron

325 Ft + ÁFA

db

Vészkijárat (felirat + piktogram, ISO)

Raktáron

325 Ft + ÁFA

db

Emergency exit (felirat + piktogram, ISO)

Raktáron

325 Ft + ÁFA

db

Kijárat (felirat + piktogram, ISO)

Raktáron

325 Ft + ÁFA

db

Exit (felirat + piktogram, ISO)

Raktáron

325 Ft + ÁFA

db

Kijárat - Exit (felirat)

Raktáron

405 Ft + ÁFA

db

Vészkijárat - Emergency Exit (felirat)

Raktáron

405 Ft + ÁFA

db

Vészkijárat (bal, piktogram, ISO)

Raktáron

405 Ft + ÁFA

db

Vészkijárat (jobb, piktogram, ISO)

Raktáron

405 Ft + ÁFA

db

Menekülési út előre (bal, ISO)

Raktáron

725 Ft + ÁFA

db

Menekülési út előre (jobb, ISO)

Raktáron

725 Ft + ÁFA

db

Gyülekezőhely

Raktáron

45.000 Ft + ÁFA

db

Pinceszint

Raktáron

780 Ft + ÁFA

db

Földszint

Raktáron

780 Ft + ÁFA

db

I. emelet

Raktáron

780 Ft + ÁFA

db

II. emelet

Raktáron

780 Ft + ÁFA

db

III. emelet

Raktáron

780 Ft + ÁFA

db

IV. emelet

Raktáron

780 Ft + ÁFA

db

V. emelet

Raktáron

780 Ft + ÁFA

db

VI. emelet

Raktáron

780 Ft + ÁFA

db

VII. emelet

Raktáron

780 Ft + ÁFA

db

VIII. emelet

Raktáron

780 Ft + ÁFA

db

Emeletjelző, a IX. emelettől

Raktáron

1.400 Ft + ÁFA

db

Biztonsági lift

Raktáron

780 Ft + ÁFA

db

Tűz esetén a liftet használni tilos!

Raktáron

780 Ft + ÁFA

db

Füstmentes lépcsőház

Raktáron

780 Ft + ÁFA

db

Kijárat, menekülési útvonal szabadba vezető vége

Raktáron

3.480 Ft + ÁFA

db

Első lépcsőfok jelölése a menekülés irányát mutató jellel

Raktáron

560 Ft + ÁFA

db

Figyelmeztető jelzések

 • Termékek
 • Információ

 Figyelmeztető jelzések

Csomagolóanyag

SZERKESZTÉS ALATT

Ragasztószalagok

 • Termékek
 • Információ

Csomagoláshoz szükséges ragasztószalagok széles választékban és kivitelben. Kiváló minőségben és versenyképes árakon.

Maszkoló szalag

 • Termékek
 • Információ

Festéshez és egyéb tevékenységekhez alkalmazható maszkoló szalag.

Könnyedén eltávolítható bármely felületről és nem hagy maga után nyomot, valamint megakadályozza, hogy a nem kívánt felületek festékesek legyenek.

- Méretek: 25, 38, 50mm,  x 40m

- Vastagság: 135 mikron

- Csomagolás: 4 tekercs/doboz, 24 tekercs/doboz 

Maszkoló szalag NOVA

Raktáron

199 Ft + ÁFA

db

Maszkoló szalag (Comm. tape)

Raktáron

200 Ft + ÁFA

db

Maszkoló szalag (Scapa)

Rendelésre

300 Ft + ÁFA

db

Kézi és mini roll stretch fólia

 • Termékek
 • Információ

Különféle áruk raklapon történő biztonságos rögzítéséhez, valamint egységrakatok képzéséhez az egyik leggazdaságosabb megoldás.  Használatával biztosan egyben marad a raklapra helyezett áru az anyagmozgatás és szállítás közben.

 

- Méretek: 100, 500mm széles

- Vastagságok: 17, 23, 30 mikron

- Csomagolás: 6 tekercs/doboz, 40 doboz/raklap

- Kedvezmények iránt érdeklődjön elérhetőségeinken 

Légpárnás Boríték

 • Termékek
 • Információ

feltöltés alatt

Nyomatott egyedi ragasztószalag

 • Termékek
 • Információ

Pántolástechnika

 • Termékek
 • Információ

feltöltés alatt

Kiegészítők

Nyeles Súrolópad

 • Termékek
 • Információ

Kézi Súrolópad

 • Termékek
 • Információ

Munkavédelmi eszközök

 • Termékek
 • Információ

Felszínsimító

 • Termékek
 • Információ

A világ legmagasabb minőségű, legtartósabb és leghatékonyabb öntapadós csúszásgátló szalagjait forgalmazzuk.

 

 

Leírás:

C Valamint más egyéb felületeken is egy jól kötő réteget alakíthatunk ki. A normál kiszerelés 1 l-es, amely körülbelül 5m2 fedésére elegendő, melyet ecsettel célszerű felhordani a kívánt felületre. Nagyobb mennyiség esetén 5 és 25 l-es kiszerelésben is kaphatóak.

 

Felülettisztító

 • Termékek
 • Információ

A világ legmagasabb minőségű, legtartósabb és leghatékonyabb öntapadós csúszásgátló szalagjait forgalmazzuk.

Leírás:

A hatékony felülettisztításhoz javasoljuk az általunk forgalmazott tisztítószert, amely segít eltávolítani a szennyezőanyagokat, nem hagy maga után zsíros nyomot, mint a denaturált szeszek nagy része, a benzin és hasonló tisztítószerek. 1 literes kiszerelésben kapható és kevés mennyiség szükséges a felület alapos megtisztításához.

Szegélyragasztó

 • Termékek
 • Információ

A világ legmagasabb minőségű, legtartósabb és leghatékonyabb öntapadós csúszásgátló szalagjait forgalmazzuk.

Leírás:

A szalagok éleinek külső hatások elleni védelmére, víz elleni szigetelésére a szegélyragasztó használata javasolt. A szegélyragasztó segít megelőzni a csúszásgátló szalag éleinek megemelkedését a magas forgalmú területeken, valamint megvédi és meghosszabbítja a szalagok élettartamát.

A szegélyragasztót a szalag szélei mentén kell alkalmazni. Egy tubus (140ml) olyan 35-40 méterre elegendő. Figyelem: a szalag teljes kerületét kell számításba venni, így körülbelül 1 tekercs (18,3 m) védelmére elegendő.

VIGYÁZZON a szegélyragasztó használatakor, hogy ne nyomjon sok ragasztót az élek mentén, csak vékonyan egy keveset!!!

Ne a szalag alá nyomja be a Szegélyragasztót, hanem a Csúszásgátló élei mentén használja!!!

 

Szegélyragasztó használatban
 

ProSolve termékek

Cégünk a ProSolve termékek kizárólagos forgalmazója. A ProSolve 1982 óta szolgálja ki az angol ipart a legkiválóbb építési és ipari termékeiből. Termékeink között megtalálhatóak a különféle padló jelölő festékek, építési kordonhálók, porfogók, kéz- és szerszámtörlő kendők, gélek, különféle kenő anyagok, racsnis hevederek, ipari ragsztószalagok. 

Termékeink széles körben használhatóak a legtöbb iparágban úgymint mezőgazdaság, építőipar, autóipar stb. . Kérjen ajánlatot tőlünk és legyen viszonteladónk. 

Kulcsszavak: jelölő festék, festék, padló jelölő, jelöléstechnika, pontjelölő festék, útburkolat jelölő festék, útburkolat jelölő

Jelölő festékek

 • Termékek
 • Információ

Cégünk a ProSolve termékek kizárólagos forgalmazója. A ProSolve 1982 óta szolgálja ki az angol ipart a legkiválóbb építési és ipari termékeiből. 

Jelölő festékeink között az alábbi termékeik találhatóak:

- Vonal jelölő festékek 

- Pontjelölő festékek

- Fluoreszkáló jelölő festékek

- Útfestékek

- Kézi és kerekes applikátorok 

Új!

ProSolve HI-VIS Fluoreszkáló Jelölő Festék 500ml

Raktáron

1.990 Ft + ÁFA

db

Új!

ProSolve Survey Spray jelölő festék 750ml

Raktáron

1.800 Ft + ÁFA

db

%
Új!

ProSolve LineMarker padlófesték 750ml

Rendelésre

2.200Ft + ÁFA 1.990 Ft + ÁFA

db

Kéztörlő kendők

 • Termékek
 • Információ

Kifejezetten arra lett kialakítva, hogy a kézről, különböző  felszínekről, szerszámokról el lehessen távolítani a  szennyeződéseket víz nélkül. Az érdes, dörzshatású kendő  hatékonyan és gyorsan tünteti el a beszáradt, beivódott koszt,  zsírt és kormot.

Betörés és Hővédelem

dewfwefwefwffwfw

 

 

Biztonsági üvegfólia

 • Termékek
 • Információ