Tegye fel kérdését a Chaten
0670 424 8985
Chat
A kosár üres
0670 424 8985
Chat

Mélytisztító és Zsírtalanító Szuper Koncentrátum

: Mélytisztító és Zsírtalanító Szuper Koncentrátum

A Trusty Step csúszásgátló folyadékkal történő csúszásmentesítést követően javasolt időnként alkalmazni, hogy a burkolat pórusait mélyen áttisztítsuk, ezáltal biztosítható hosszú időre a burkolat csúszásmentessége.

Információ

A statisztikák kimutatják, hogy az elcsúszásos balesetek az első helyen szerepelnek a kereskedelmi és ipari konyhákban, melyekért nagyban a nedves és zsíros padló felületek a felelősek. Az Egyesült Államokban Az elcsúszásos/eséses balesetek teljes költsége eléri a 100 milliárd dollárt. A hidegburkolatok porózusak, ezért a zsírt könnyen beszívják. A Trusty Step Mélytisztító és Zsírtalanító Szuper Koncentrátum emulgeálja a zsírt és eltávolítja azt a csempe pórusaiból, ezáltal megakadályozza a zsír lerakódását, beépülését a burkolatokba, melyek a csempét csúszóssá teszik. Egy flakon mélytisztítóval 750-930 négyzetmétert lehet feltakarítani.

Javasoljuk ipari konyhákba, élelmiszer-tároló egységekbe, élelmiszer feldolgozó üzemekbe, ahol napi szinten fordul elő fehérje alapú szennyeződés. A Trusty Step Mélytisztító és Zsírtalanító Szuper Koncentrátum, vízzel elegyedő oldószerekből és nagy teljesítményű tisztítószerekből tevődik össze, mely könnyen oldja a különböző állati zsiradékokat, hal- illetve hús maradványokat, vér és más egyéb fehérje alapú szennyeződéseket. A Trusty Step Mélytisztító és Zsírtalanító Szuper Koncentrátum közepesen habosodó reakciója által hatékonyan távolítja el az olajat és alkalmazható automata felmosó berendezésekkel is. Nem okoz korróziót és biológiailag lebomlik, valamint az ipari konyhákban elvárt agresszív tisztítási teljesítményt nyújtja anélkül, hogy vegyi égéseket és sérüléseket okozna, mint más egyéb maró lúgos zsírtalanítók. A Trusty Step Mélytisztító és Zsírtalanító Szuper Koncentrátum alkalmazható fém-, beton-, kerámia csempe-, kő-, laminált-, gumi és festett felületeken.

 

Használati Utasítás


Padlók, falak, pultok, vagy más kemény felületek rendszeres takarítása alkalmával adjon 2,5 dl tisztítószert 4 liter meleg vagy hideg vízhez. A higított oldatot használhatja automata felmosó berendezéssel, vagy kézi felmosóval. Vigye fel a habszerű anyagot és 5 percen keresztül terítse szét a felületen. Ezt követően öntsön tiszta vizet a felületre és gumis padlólehúzóval vagy nedves porszívóval távolítsa el maradéktalanul a tisztítószert.

A hígítási arány a szennyeződés mértékétől függően változhat 1:20 és 1:10 között.

 

A termék ”SOKKOLÁSOS” kezelésként is alkalmazható erősen szennyezett területeken. Ebben az esetben a hígítási arány 1:3. Egy egység tisztítóhoz 3 egységnyi vizet adjon.

Sikeresen a kosárba helyezte a terméket.

Folytatja a vásárlást, vagy szeretné feladni a megrendelést?