Tegye fel kérdését a Chaten
0670 424 8985
Chat
A kosár üres
0670 424 8985
Chat

Notice: Undefined index: parent_id in /var/www/csuszasgatlo/data/www/csuszasgatloszalag.hu/inc/termekeink.php on line 199

Perforált üvegfólia

: Perforált üvegfólia
: Perforált üvegfólia : Perforált üvegfólia : Perforált üvegfólia

/ Perforált üvegfólia

A one way vision fólia mára jól bevált és egyre nagyobb teret hódít a reklámhordozó és díszítő elemek világában. A kis és nagyméretű üvegfelületek dekorálására szolgáló lyukacsos felületű fólia nemcsak kiváló hirdető felület, de a kíváncsi szemektől is megvéd.

Információ

Nevéből adódóan a fólián keresztül a sötétebb környezetbe nem lehet belátni. A one way vision fólia egy perforált üvegfólia, amely a hátoldalán fekete színű. A nyomat fedettsége 40%-os, 1,5 mm-es lukacsozással. A perforált ablakfóliát elsősorban kirakat dekorációnak használják, ahol fontos, hogy ki lehessen látni. Előfordul gépjárművek oldal és hátsó ablakán is. Ez a lyukacsos – one way vision – fólia egy olyan ablakfólia ami ablaküvegre, kirakatüvegre tökéletes megoldás, főleg olyan helyeken ahol szeretnék a teljes felületet kihasználni, amellett, hogy az irodába, üzlethelyiségbe fény jusson be.  A one way vision fólia, egy olyan lyukacsos fólia, amin a nyomat már 2-3 méterről tökéletesen látszik, akár fotót, akár feliratot szeretnénk megjeleníteni. Fontos, megemlíteni, hogy az ablakra felhelyezett ablak fólián belülről kilátunk, szinte észrevétlen az ablakon. A lyukaknak köszönhetően csak mimimális mértékben csökkentei a fény beszűrődését a helyiségbe, így akár lámpa nélkül is dolgozhatunk szemben a régi hagyományos ablak matricával szemben.

Hol használhatjuk One Way Vision fóliát?

– Ablakgrafika, ablakmatrica, ablakdekoráció
– Kirakat dekoráció, üzletdekoráció,
– Autódekor, nyomtatott hátsó ablak
– Személy-, teher- és tömegközlekedési gépjármű nyomtatott ablakfólia

Tartós One Way Vision üvegfólia: 160 mikron vastag, fehér perforált üvegfólia, a fekete hátoldalán visszaszedhető akril ragasztóval. 40%-os a nyomat fedettsége, 1,5 mm-es lukacsozással.

Kültéri élettartama 2-3 év. 

 

Sikeresen a kosárba helyezte a terméket.

Folytatja a vásárlást, vagy szeretné feladni a megrendelést?