Tegye fel kérdését a Chaten
0670 424 8985
Chat
A kosár üres
0670 424 8985
Chat

Notice: Undefined index: parent_id in /var/www/csuszasgatlo/data/www/csuszasgatloszalag.hu/inc/termekeink.php on line 199

Hővédő üvegfólia

: Hővédő üvegfólia
: Hővédő üvegfólia : Hővédő üvegfólia

/ Hővédő üvegfólia

Hatalmas üvegfelületek, beáradó természetes fény és tökéletes kilátás. Három tényező, amely nemcsak a 21. századi építészet alapeleme, de a kellemes otthoni és irodai környezet alappillére is. A terjedelmes irodai üvegfelületek, otthoni ablakok azonban számos negatív tulajdonsággal is járhatnak: nyári túlzott felmelegedés, téli hővesztés, energiapazarlás, vakító fény, képernyők csillogása, berendezési tárgyak fakulása. A LLumar Hő- és UV védő építészeti ablakfóliái tökéletes megoldást nyújtanak ezekre a problémákra és nagy mértékben csökkentik az energia felhasználást!

Információ

A különböző típusú, árnyalatú kültéri és belső fóliák és az általunk biztosított szakszerű fóliatelepítés eredménye:

  • Fény & UV védelem: a fóliák hatékonyan kiszűrik az UV sugarak 99%-át, így védelmet nyújt a káros sugarak ellen és meggátolja a bútorok, design elemek és műalkotások fakulását.
  • Energiatakarékosság & Hővédelem: a LLumar fólia meggátolja a túlzott felmelegedést vagy a hővesztést, ezáltal csökken a hűtéshez/fűtéshez szükséges energiafogyasztás. Tehát jelentős összeget takaríthat meg, amennyiben az ablakfóliázás mellett dönt. Szigetelő ablakfólia minden évszakra. Ez nem elenyésző tényező, ha figyelembe veszi, hogy egy átlagos háztartás energia kiadásainak közel 50%-ért az ablakon keresztüli hőmozgás a felelős. Irodaépületek esetében pedig akár 15%-os megtakarítás is generálódhat a fóliatelepítést követően.
  • Tökéletes kilátás: tévhit, hogy az ablakfóliázás ront az érintett helység fényviszonyain! Ugyan a LLumar fóliái akár 87%-kal csökkenti a zavaró vakító fény előfordulását, a kilátásra és a benti nappali fénymennyiségre, világítási igényekre nincsen hatással. Az ablakfólia mellett nincs szükség más külső vagy belső árnyékolástechnikai eszközre sem, így valóban zavartalanul élvezheti a kilátást.

A LLumar UV-védő ablakfólia bőrgyógyászok által is ajánlott, megelőzésre alkalmas termék, elsősorban bőrbetegségek, mint például a bőrrák, valamint napérzékenység esetén. A LLumar UV-fóliák az amerikai Bőrrák Alapítvány és a Brit Bőr Alapítvány által is ajánlottak. Magyarországon a Szegedi Tudományegyetem végzett méréseket a LLumar UV-fóliák hatásos védelmének igazolására. 

  • A LLumar energiatakarékos fóliák csökkentik a lakótér hőmérsékletét, így mérséklik a klimatizálási költségeket.
  • A LLumar segít csökkenteni a háztartások energiafelhasználását, pénzt takarít meg és megóvja a környezetet.

Tekintsd meg a BME méréseit az energiamegtakarítás mértékéről.

 

A fóliák általános jellemzője a könnyen tisztíthatóság, az éveken át tartó teljesítmény és a friss megjelenés.

 

Sikeresen a kosárba helyezte a terméket.

Folytatja a vásárlást, vagy szeretné feladni a megrendelést?