Tegye fel kérdését a Chaten
0670 424 8985
Chat
A kosár üres
0670 424 8985
Chat

Notice: Undefined index: parent_id in /var/www/csuszasgatlo/data/www/csuszasgatloszalag.hu/inc/termekeink.php on line 199

Biztonsági üvegfólia

: Biztonsági üvegfólia
: Biztonsági üvegfólia : Biztonsági üvegfólia

/ Biztonsági üvegfólia

Egy ideális világban természetes a felelős gondolkodásmód. Nem lehet kérdés, hogy a biztonságos életteret, munkakörnyezetet mindenki számára biztosítják, mert ez nem luxus. Ez feltétele a hatékony munkavégzésnek, a nyugodt életnek. Szerencsére egyre többen vannak, akik ilyen módon gondolkodnak, és kiemelt figyelemmel kezelik ezt a kérdést.

Információ

Biztonsági fóliák - betörés védelem
A biztonsági fólia védelmet nyújt a személyi sérülés, valamint tulajdon elleni káresetekkel szemben. A biztonsági fóliák egy láthatatlan réteget képeznek az üvegen, ezáltal segítséget nyújtva az üvegtörés okozta balesetek elkerülésében.
A hagyományos biztonsági fóliák tiszta, egyrétegű poliészter fóliák, amelyek egy speciális vastagabb ragasztóréteg segítségével képesek egyben tartani a törött üveget is. A fóliák alkalmasak arra, hogy a graffititől, vandalizmustól és egyéb behatásoktól megóvják a felületet.
Az ablaküveg belső oldalára rögzített biztonsági fólia megnöveli az üveg szilárdságát és még a törött ablaküvegeket is képes a helyükön tartani, megóvva ezzel életünket, testi épségünket. Így tehát védi otthonunk biztonságát, valamint elriasztja a nem kívánt látogatókat. Minden általunk felszerelt fólia javít a már meglévő síküveg minőségén és megfelel az összes európai, illetve hazai egészségügyi és biztonsági előírásnak.
Az összes biztonsági fólia az ipar legerősebb és legtartósabb karcmentesített rétegével van ellátva, hogy az üvegeket a hagyományos módszerekkel tisztíthassuk a fólia sérülése nélkül.
Használjon biztonsági fóliát, védje értékeit a betörés ellen!
Sajnos napjainkban egyre több a bűnözés, a betörés, mind otthonokba, mind pedig üzletekbe. Mindenki próbál védekezni, ki drága riasztórendszerek beszereltetésével, ki biztonsági őrökkel, sokan rácsok felszerelésével, mások pedig biztonsági fólia felhelyezésével. A biztonsági fólia bizonyítottan hatékony megoldás a betörések megelőzésében!
Miben segít nekünk a tükröző biztonsági fólia?
A nagy üvegfelületek, a kirakatok bárki számára könnyen láthatóvá teszik, hogy mikor nem tartózkodik senki az üzletben, illetve hogy milyen értékek találhatók a helyiségben. Így könnyen válhat szinte bárki betörés áldozatává. A tükröző biztonsági fólia megakadályozza, hogy kívülről belássanak az üzletbe, felmérjék a bent hagyott értékeket. Ráadásul nem szükséges a meglévő üveg cseréje, a fólia rátehető szinte bármilyen üvegfelületre.

 

Sikeresen a kosárba helyezte a terméket.

Folytatja a vásárlást, vagy szeretné feladni a megrendelést?