Tegye fel kérdését!
0670 424 8985
Chat
A kosár üres
0670 424 8985
Chat

Világító Jelölőszalag fehér-fekete, 90-120 perc

Jelölő szalagok: Világító Jelölőszalag fehér-fekete, 90-120 perc

Jelölő szalagok / Világító jelölőszalagok

Világító jelölőszalagjaink napjainkban egyre nagyobb jelentőséggel bírnak Magyarországon is, mivel a Tűzoltsóság illetve a Katasztrófavédelem előírja, hogy a legtöbb létesítményben utánvilágító tulajdonságokkal rendelkező termékek használata kötelező. Alacsonyan telepített biztonsági jelölésként, az illetékes szervvel egyeztetve az esetek 95%-ában elfogadják a termékeinket, mely a piacon egyedülálló áron érhető el nálunk, így jelentős összegeket spórolhat meg.

Vásárlás

Kiszerelés
Szín 25mmx10m 50mmx10m 100mmx10m
Fehér-Fekete
3.500 3.250 Ft + ÁFA Raktáron
db
6.000 5.500 Ft + ÁFA Raktáron
db
11.000 Ft + ÁFA Rendelésre
db

Információ

Az utánvilágító szalagjaink felépítése a következő: van egy hagyományos öntapadós műanyag alapjuk egy impregnált filmbevonattal, amely utánvilágítós. Bármilyen természetes, vagy mesterséges fénnyel feltöltődik, és amint a fények kialszanak, a termék jól látható erős fényt bocsát ki. Nappali fényben halványzöld színe van, sötétben pedig fehér fénnyel világít.

Tűz esetén a füst-mivel forró- felszáll a helyiség tetejébe, megakadályozza, hogy a fény beszűrődjön az épületbe, amivel komoly problémákat okozhat az ott lévőknek, akik elveszítik tájékozódási képességüket az égő épületben még akkor is, ha ismerik a helyszínt. Egy csík utánvilágító szalag a szegélylécekre, illetve az ajtók körül lehetővé teszi, hogy az emberek könnyedén tájékozódjanak az útvonalakon, és lássák a kijáratokat.

Sötétben világító veszélyre figyelmeztető jelölő szalagunk a hagyományos világító jelölőszalgunk egy továbbfejlesztett verziója. Egyetlen hátránya van a  sima világító jelölőszalagnak, mégpedig hogy a színe nem olyan élénk, nappali fényben halványzöld színe van. Azzal a módosítással, hogy 45°-os szögben fekete sávokat helyeztünk el a szalag teljes hosszában, egy rendkívül jól látható, távolról is jól észrevehető szalagot kaptunk.

Természetes, vagy mesterséges fénynél a veszélyre figyelmeztető utánvilágítós szalagnak zöldes árnyalata van, de sötétben egy erőteljes fehér fénnyel világít. A fekete sávok nem világítanak, a színük ugyanolyan marad bármilyen fénynél. A veszélyre figyelmeztető szalag kiválóan alkalmas lépcsők, útvonalak, ajtók megjelölésére. A veszélyre figyelmeztető világító szalag rendkívül kedvező áron kapható, ám kiváló minőségű termék. Tartós öntapadó felülete szinte bármilyen felületen jól tapad, és éveken át használható.

A maximális tekercsszélesség 585mm, a legtöbb tekercs 10m-es hosszúságú. Megrendelésre bármilyen formát méretre vágunk. Gyárunkban rengeteg már meglévő forma mellett, amely rendelkezésre áll örömmel készítünk bármilyen új design-t is.

Sikeresen a kosárba helyezte a terméket.

Folytatja a vásárlást, vagy szeretné feladni a megrendelést?