Tegye fel kérdését!
0670 424 8985
Chat
A kosár üres
0670 424 8985
Chat

Trusty Step Csúszásgátló Folyadék 3,79L

Csúszásgátló rendszerek: Trusty Step Csúszásgátló Folyadék 3,79L
Csúszásgátló rendszerek: Trusty Step Csúszásgátló Folyadék 3,79L

Csúszásgátló rendszerek / Trusty Step Csúszásgátló Folyadék

A láthatatlan csúszásmentesítő megoldás. Kezelje Trusty Step csúszásgátló folyadékkal burkolatát, és az nedvesség hatására sem fog csúszni!

3,79 liter folyadék 33-37 m2 felület kezelésére elegendő.

Ha nincs megelégedve a termék teljesítményével, 15 napos visszavásárlási garanciát vállalunk.

 

Vásárlás

Kiszerelés
Szín 3,79 Liter
Színtelen
39.500 31.600 Ft + ÁFA Raktáron
db

Információ

A Trusty Step Vállalatról:

A Trusty Step vállalat 22 éve alakult az Egyesült Államokban, annak érdekében, hogy megelőzze az elcsúszásból, elesésből eredő baleseteket otthonainkban és a munkahelyeken egyaránt. A cégek, munkáltatók és a fogyasztók elfogadták azt a tényt, hogy nedvesség hatására a legtöbb felület veszélyesen csúszóssá válhat. Egyetlen lehetőség az ilyen felületeken történő balesetek elkerülésére, hogy fokozott figyelemmel és óvatossággal közlekedünk. Kiemelkedően fontos felhívni a figyelmet azokban helyiségekben, ahol a padló csúszóssá válhat, de  az elcsúszásos balesetek problémájára nem ez a legmegfelelőbb megoldás. Ugyan a ”VIGYÁZAT,  NEDVES PADLÓ”  és más egyéb jelöléseket egyre sűrűbben láthatjuk, a balesetek évről évre magasabb számban fordulnak elő azokon a területeken, ahol a felület nincs megfelelő csúszásmentesítő termékkel ellátva. Ennek eredményeképp a biztosítási díjak megnövekedhetnek, kulcsfontosságú személyek eshetnek ki a munkából az esetleges sérülések miatt, ezért lelassulhat a munkavégzés és a termelékenység. Ezen problémákra javasoljuk Önnek a Trusty Step csúszásmentesítő termékeket, melyek segítik Önt, hogy kialakíthassa a lakó-, kereskedelmi- és ipari területek padlóinak biztonságát.

 

A TRUSTY STEP Termékek jelentik Önnek a megoldást a csúszós felületekre:

A Csúszásmentes felületet képző termék nedvesség hatására csúszásmentessé alakítja padlóját, úgymint a kerámia, porcelán, terméskő, márvány, gránit, terazzo, beton padlókat. A termékek kültéri és beltéri felhasználásra egyaránt alkalmasak. A termékek megfelelnek a nemzetközi ASTM szabványnak, az UL nemzetközi biztonsági szabványnak és az Amerikai Fogyatékkal Élők biztonsági követelményeinek.

A Trusty Step garantálja, hogy a kezeléssel - a használati utasítások betartása mellett – a felület szabvány által előírt súrlódási együtthatóját 0.6-nál magasabbra változtatja. Fontos szempont a mindennapos takarítás során a felületen lévő zsír, olaj és más egyéb szennyeződések gondos eltávolítása.

 

              A felület a kezelés előtt                                                                            A felület a kezelés után

 

 

 

 

AZ ELCSÚSZÁSOS BALESETEK JELENTIK LEGFŐBB PROBLÉMÁT!

A következő statisztikák az Amerikai Nemzeti Biztonsági Tanács adatain alapulnak:

• Több mint 25 ezer elcsúszásból eredő sérült kerül kórházba minden nap

• A dolgozóknak fizetett kárpótlás éves szinten eléri a 1.8 milliárd dollárt, ami olyan 450 milliárd forintnak felel meg.

• Az elcsúszásos/eséses balesetek teljes költsége eléri 100 milliárd dollárt.

Sikeresen a kosárba helyezte a terméket.

Folytatja a vásárlást, vagy szeretné feladni a megrendelést?