Tegye fel kérdését a Chaten
+3620 464 2672
Chat
A kosár üres
+3620 464 2672
Chat

Szállítási információk

20.000.- forint feletti megrendelés esetén a szállítási díj ingyenes, ezalatt pedig bruttó 1.400.- forint.

Házhozszállítás esetén a kiszállítást  GLS futárszolgálat végzi. A csomag feladásakor e-mailben értesíti Önt a futár, hogy a következő munkanapon csomagja kiszállításra kerül. Az e-mail tartalmazza a csomagszámot és az utánvétel összegét. A kiszállítás napjának reggelén Ön egy értesítést fog kapni, mely tartalmazza a futár telefonszámát, a GLS Ügyfélszolgálat telefonszámát és egy 3 órás időablakot a várható kézbesítésről. A kiszállítási kísérlet meghiúsulása esetén emailben újabb értesítést kap. Az e-mailben megadott linken keresztül Ön kiszállítási rendelkezést tud rögzíteni, melyben kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre, személyes csomagátvételt egy meghatározott listából kiválasztott GLS CsomagPontban. Amennyiben Ön rendelésénél fizetési módként utánvétet jelölt meg, a csomag és a kiszállítás díját készpénzben egyenlítheti ki, az átvétellel egyidejűleg.

Személyes átvétel esetén a a 1083 Budapest, Baross utca 114-116 szám alatti Mintaboltunkban veheti át a termékeket.

Amennyiben Ön megrendelésének végösszegét annak leadásakor a webshop-ban bankkártyával kiegyenlítette, a szállítást további költség nem terheli.

Banki utalás esetén utalását a következő számlaszámra várjuk: 10104105-46969800-01000005 (Kedvezményezett neve: Fal 2001 Kft.) A megjegyzésbe kérjük tüntesse fel a megrendelés azonosítóját! Amint az összeg beérkezik bankszámlánkra a csomagot elindítjuk.

A raktáron nem megtalálható áruk szállítása 1-3 hét.

Mintaboltunk Nyitvatartása: Hétfőtől Péntekig 9-17 óráig. 14 óráig történő rendelés leadása esetén a szállítás másnap megtörténik, amennyiben a termék raktáron van.

 

Sikeresen a kosárba helyezte a terméket.

Folytatja a vásárlást, vagy szeretné feladni a megrendelést?