Tegye fel kérdését a Chaten
0670 424 8985
Chat
A kosár üres
0670 424 8985
Chat

EverSafe Csúszásgátló bevonat

EverSafe Csúszásgátló bevonatról álatlánosságban:

Az EverSafe Csúszásgátló bevonat egy teljesen átlátszó, víztiszta bevonat.  Úgy teszi biztonságossá padlóját, hogy gyakorlatilag nem változtat annak eredeti megjelenésén, illetve színén. Az EverSafe Csúszásgátló bevonat használata egyszerű, ráadásul higiénikus, mivel könnyedén takarítható, valamint nyom nélkül eltávolítható bármely felületről.

Az EverSafe Csúszásgátló bevonat tökéletes megoldást nyújt fürdőhelyiségekben, kültéri és beltéri medencékben és körülötte, bejárati és közlekedő területeken, lépcsőkön, teraszokon, erkélyeken, rámpákon, fa deszkázatokon. Felhasználható otthonainkban, bevásárló központokban, kórházakban, közintézményekben, ipari konyhákban, raktárakban, laboratóriumokban és sok más területen.

Az EverSafe Csúszásgátló bevonat alkalmazható a csúszós kerámián, természetes köveken, faburkolatokon, fémen, linóleumon, üvegen és más egyéb padlóburkolatokon, csempéken, ahol mezítláb vagy cipóvel közlekednek.

Rendelésre nem csak átlátszó kivitelben, hanem a RAL színskála bármelyik színében elérhető. Rehabilitációs szakmérnökök taktilis vezetősáv képzésére is kiírják bevonatunkat színezett kivitelben.

Cégünk nem csak a terméket kínálja, hanem egy teljes szolgáltatást, melynek keretein belül vállaljuk a szaktanácsadást, helyszíni szemlét, valamint a kivitelezést is. Érdeklődjön elérhetőségeinken.

Az EverSafe Csúszásgátló Bevonat Előnye:

Az EverSafe Csúszásgátló bevonat az egyik legjobb csúszásgátló megoldás a világon. A biztonsági bevonat optimális csúszásmentes felületet hoz létre, kopásálló, tartós és következő egyedi tulajdonságai teszik egyedülállóvá.

  • Átlátszó
  • Nyom nélkül eltávolítható
  • Környezetbarát
  • Kosz és vízlepergető
  • Nem változtatja meg a felületet
  • DIN és MSZ ISO szabványoknak megfelel
  • Többféle érdességben elérhető
  • Bármilyen felületen alkalmazható
  • RAL színskála szerint színezhető
  • Taktilis vezetősávok kialakítására alkalmas

EverSafe Csúszásgátló bevonat kiszerelései:

Csúszásgátló bevonatunk a webáruházunkban 2 négyzetméterre elegendő szettekben vásárolható meg, melyben a bevonat felkenéséhez minden szükséges kiegészítő benne van. Ezen felül kérhető nagyobb mennyiségben is és abban az esetben az áraink kedvezőbbek. Kérjen egyedi árajánlatot munkatársunktól. 

 

Sikeresen a kosárba helyezte a terméket.

Folytatja a vásárlást, vagy szeretné feladni a megrendelést?