Tegye fel kérdését!
0670 424 8985
Chat
A kosár üres
0670 424 8985
Chat

2019.05.16.

Vakvezető sáv közintézményekbe

Közintézmények felújításakor kötelező előírás, hogy a vakok és gyengén látók számára vezetősávot, más néven taktilis sávokat alakítsunk ki. Csúszásgátló szalagjainkkal megvalósíthatóak ezek a sávok és elfogadottak a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége által.

Vakvezetősáv, taktilis sáv, akadálymentesítő sáv és hasonló megnevezésekkel lehet találkozni a hétköznapokban, melyek arra szolgálnak, hogy megkönnyítsék a vakok és gyengénlátók mindennapjait, segítség a tájékozódásukat.

Természetesen nagyon sokféle megoldás létezik kültérre és beltérre egyaránt, az alumínium elemektől a különféle beton, akril, poliészter termékekig, de árban óriási különbségeket lehet tapasztalni.

Közintézmények felújításakor vagy új épület megvalósításakor, már kötelezően ki kell alakítani ezeket a sávokat, melyeket legtöbbször rehabilitásciós szakmérnökök, vagy akadálymentes mérnökök terv szinten is előírnak.

A taktilis sávok kialakíthatóak különféle csúszásgátló szalagokból is, vagy a GRP üvegszálas poliészterből készült csíkjaink segítségével.  

A szalagjaink között megtalálhatóak beltéri és kültéri termékek egyaránt és árban garantáltan megtérül az egyéb drága taktilis jelekkel szemben. 

Jó pár évvel ezelőtt a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége is sikeresen tesztelte termékeinket, így egészen biztos, hogy egy ellenőrzést követően nem lesz probléma szalagjaink használatával.

A szalagokat gyorsan és könnyedén felhelyezheti és a gumis felületű szalagjaink beltérben tisztán tartható, ezért kiváló alternatívát jelent a drága taktilis elemekkel szemben:

 

1., 2mm vastag Csúszásgátló szalag, extrém teherbírású

 

2., Fokozott érdes gumiszerű szalagok, beltérre

 

3., Normál és fokozott érdes csúszásgátló szalagok, kültérre és beltérre 

 

4., GRP üvegszálas csúszásgátló csíkok

 

Termékeinkből ingyenesen adunk mintákat és a kivitelezés is vállaljuk. Keressenek minket bizalommal árajánlat kérés kapcsán. 

Sikeresen a kosárba helyezte a terméket.

Folytatja a vásárlást, vagy szeretné feladni a megrendelést?