Tegye fel kérdését!
0670 424 8985
Chat
A kosár üres
0670 424 8985
Chat

2020.04.02.

Padlójelölő szalagjaink extra kedvezménnyel

A vírusveszély idejére sárga és sárga-fekete padlójelölő szalagjainkra extra kedvezményt adunk. Azonnal szállítjuk termékeinket.

A koronavírus miatt egyre több megkerest kapunk jelöléstechnikai termkeinkre, hiszen azok az üzletek, áruházak, patikák, benzinkutak, melyek a járvány ideje alatt is nyitva lehetnek potenciális veszélyforrást jelentenek és a szükséges követési távolságokat érdemes betartatni. 

A padlójelölő szalagjainkkal és a PermaLine cover jelölő kereteinkkel különféle jelöléseket, biztonsági határokat alakíthatunk ki. Az egymástól minimálisan 1-2m-es távolság betartását jelölőszalagjaink segítségével könnyen feljelölhetjük és tartósan az aljazot fognak maradni. Jelölő kereteink segítségével, pedig különféle szöveges információt jeleníthetüönk meg a padlón.

 

Tekintsd meg jelölőszalagjaink

 

A jelölő kereteink A4 vagy A5-ös befogadó mérettel bírnak és többféle színben elérhetően. A keretek alá lapra kinyomtatott szöveget lehet betenni és a keret öntapadójával pedig a burkolatra ragasztani, ami tartósan, hosszú hónapokig a padlón marad, ráadásul takaríthatósága egyszerű.

 

Tekintsd meg PermaLine Cover kereteink

Kordonszalagjaink segítségével elkeríthetőek a különféle biztonsági zónák, buszok vezető fülkéi, üzletek bejáratai. Végünk egyedi feliratos kordonszalagokat is készít, mellyel egyénre szabhatóak a jelölések.

 

Tekintsd meg kordonszalagjaink

Sikeresen a kosárba helyezte a terméket.

Folytatja a vásárlást, vagy szeretné feladni a megrendelést?