Tegye fel kérdését a Chaten
0670 424 8985
Chat
A kosár üres
0670 424 8985
Chat

2019.06.29.

Medence, terasz, uszoda Csúszásgátlását Bízd Ránk

A nyári időszakban, ha lehetne akkor minden időt a vízparton töltenénk. A víz hatására azonban a legtöbb felület csúszóssá válhat, így nem árt figyelni az elcsúszásos balesetek megelőzésére is, hiszen gipszben senki nem szereti átvészelni a nyarat.

Lehet strandon, uszodában, otthon a medence körül, vagy csak a teraszon felállított mobil medencében, akkor számolni kell azzal, hogy a körülöttünk lévő burkolatok könnyen csúszóssá válhatnak. Ha nem szeretnél állandóan azon aggódni, hogy hova lépsz vagy hogy gyermeked mikor csúszik el játék közben, akkor elég sok megoldás közül tudsz választani webáruházunkban.

Csúszásgátló uszodai szőnyegeink kimondottan erre a felhasználásra lettek kifejlesztve. Vevőink között nagyon sok fürdő és uszoda is van, hiszen balesetek szempontjából ezek a legveszélyesebb helyek a nyári időszak alatt. Sajnos hiába előírás a megfelelő csúszásmentes burkolatok létesítése, sajnos az új fürdők esetében sem tartják be legtöbbször a követelményeket. 

Az elcsúszásos baleseteknek nagyon sokféle kimenetele lehet a zúzódástól a komolyabb törésekig, ficamokig, így nem árt elővigyázatosnak lenni, mert könnyen begipszelt végtag lehet a vége, nem mellesleg idősebb korban már komolyabb kockázatot rejthet magában egy elcsúszásos baleset.

A szőnyegeken kívül vannak kémiai kezelő rendszereink, mellyel láthatatlan módon lehet csúszásmentesíteni nagyobb felületeket is, de a különféle csúszásgátló szalagjaink is tökéletes megoldást biztosítanak.

 

1., Csúszásgátló uszodai Szőnyegek

Laguna, Ultima, Modena szőnyegeink antibakteriálisak és 2-3 év garanciát adunk rájuk. Ellenállnak a magasabb igénybevételeknek is és könnyedén, gyorsan telepíthetőek.

A RampMat körmintás gumiszőnyegünk is megoldást jelenthet. A Széchenyi Fürdőben például nagyon sok ilyen szőnyeget telepítettünk.

Tekintsd meg a Szőnyegeink

2., Trusty Step Láthatatlan Csúszásgátló Folyadék

A Csúszásmentes felületet képző termék nedvesség hatására csúszásmentessé alakítja padlóját, úgymint a kerámia, porcelán, terméskő, márvány, gránit, terazzo, beton padlókat. A termékek kültéri és beltéri felhasználásra egyaránt alkalmasak. 

A Trusty Step folyadékkal esztétikusan csúszásmentesíthetőek nagyobb felületek is anélkül, hogy ragasztanánk rá, vagy szőnyeget tennénk a felületre.

Tekintsd meg a Láthatatlan kezelő rendszerünk

3., Vizes, mezítlábas felületre való Csúszásgátló szalagok

Az AquaSafe és nem karcos csúszásgátló szalagjainkat egyedülálló csúszásmentes felülete tökéletesen alkalmassá teszi arra, hogy csúszásmentes padlófelületet biztosítson, viszont finomabb felületének köszönhetően lehet rajta mezítláb közlekedni, nem karcolja meg a bőrt, és nem húzza ki a szálat a ruházatból. 

Tekintsd meg Csúszásgátló szalagjaink

4., GRP csúszásgátló csíkjaink

GRP csúszásgátló csíkjaink elérhetőek mezítlábas felhasználású környezethez is és extrém élettartammal bírnak, így akár 5-10 évre is megoldást biztosítanak. 

Tekintsd meg GRP termékeink

 

Sikeresen a kosárba helyezte a terméket.

Folytatja a vásárlást, vagy szeretné feladni a megrendelést?