Tegye fel kérdését a Chaten
0670 424 8985
Chat
A kosár üres
0670 424 8985
Chat

2018.02.14.

Csúszásgátlás tudatos odafigyeléssel

Tegyen környezete csúszásmentességéért és előzze meg a bajt mielőtt nem késő!

Egy borongós nap reggelén könnyen előfordulhat, hogy az embernek nincs kedve kikászálódni az ágyból, aztán persze rohanni kell, hogy beérjen időben a munkahelyre, aminek a csúszós kövön, lépcsőn, vagy aszfalton még akkor is könnyen baleset lehet a vége, ha a felületet nem éri csapadék. Rengeteg csúszás okozta baleset történik járólapokon, lépcsőkön, s ezek elsődleges oka, hogy nem vesszük elég komolyan a veszélyt, s gyakran nem fordítunk kellő figyelmet a csúszásgátlásra, vagy azt hisszük, hogy az adott felület szárazon nem lehet veszélyes. Sajnos az elővigyázatlanság gyakran súlyos balesetekhez vezet, ami akár hetekig, hónapokig tartó kezeléssel, lábadozással jár, például végtagtörés esetében.

Az októberi esős napok idején pedig még könnyebben előfordulnak csúszás okozta balesetek, mint máskor, így különösen fontos, hogy elég figyelmet fordítsunk a megelőzésükre!
Általános csúszásgátló szalagjaink kiválóan alkalmasak beltéri és kültéri felületek csúszásmentesítésére, elsősorban olyan helyekre, ahol cipővel közlekedünk. Szalagjaink között mindenki megtalálja az adott felülethez megfelelő szélességű és érdességű terméket, melyet igény szerint szakszerűen fel is helyezünk megrendelőinknek, vásárlóinknak.

Kültérre és beltérre javasolt csúszásgátló szalagjainkat itt találod

Kérj ingyenes mintát

Sikeresen a kosárba helyezte a terméket.

Folytatja a vásárlást, vagy szeretné feladni a megrendelést?