Tegye fel kérdését a Chaten
0670 424 8985
Chat
A kosár üres
0670 424 8985
Chat

2019.10.22.

Pécsi társasház csúszásgátlása

A minap Pécsen egy új építésű társasház lépcsőit és közlekedőit csúszás mentesítettük csúszásgátló szalagokkal és Trusty Step csúszásgátló folyadékunkkal.

Nagyon sokszor fordul elő, hogy a kivitelezéskor nem a legmegfelelőbb csszámenetes kültéri lap kerül beépítésre, ezért utólagosan kell megoldani a felületek csúszásgátlását. Legutóbbi munkánkat Pécsen végeztük, ahol a kültéri járólap enyhe nedvesség hatására is életveszélyesen csúszóssá válik. 

A lépcső csúszásgátlásának a leggyorsabb és leghatékonyabb módja a csúszásgátló szalagok használata. A csúszásgáltó szalagok felhelyezése nem igényel különösebb szaktudást, azonban nagyobb felületeknél már saját csapatunkat szoktuk ajánlani. A csúszásmentes szalagok többféle érdességben, színben és méretben érhetőek el, valamint ajánlunk hozzá olyan kiegészítő termékeket is, mellyel az élettartam jelentősen növelhető. Csúszásgátló szalagjainkkal az elmúlt 10 év során sok 10.000 folyómétert értékesítettünk és büszkék vagyunk arra, hogy termékeinkkel hozzájárulunk egy biztonságosabb környezet kialakításárhoz.

A társasház közlekedőinek csúszásgátlására a Trusty Step láthatatlan csúszásgátló folyadékunkat használtuk, mellyel tökéletesen csúszásmentes felületet lehet elérni akár 30 percen belül. A csúszásgátló folyadék használata egyszerű és a kezelést követően a burkolat akár 8 évig is csúszámentes lesz. Nagyobb egybefüggő felületek esetén ár érték arányban a legjobb és legesztétikusabb megoldást biztosítja a rendszer. A kivitelezést természetesen a folyadékok esetében is vállaljuk és számos referenciánk van fürdők és közintézményekben és nagyon sok társaházban is. 

A kivitelezésről az alábbi képek készültek:

 

 

Csúszásgátló szalagok

Trusty Step csúszásgátló folyadék

 

TERMÉKEINKBŐL INGYENES MINTÁKAT BIZTOSÍTUNK SZÁMODRA. 

ELŐZD MEG A BAJT MOST!

 

Sikeresen a kosárba helyezte a terméket.

Folytatja a vásárlást, vagy szeretné feladni a megrendelést?