Tegye fel kérdését!
0670 424 8985
Chat
A kosár üres
0670 424 8985
Chat

2019.04.18.

Elektromosan Állítható Irodai Asztal

Ergonomikus irodai környezetet valósítunk meg számodra, álláskönnyítő termékeink és elektromos állítható irodai asztalaink segítségével. Mondj búcsút a háti panaszoknak és légy aktívabb az irodai munkád során.

#Álljfelazegészségedért

Aki irodai munkavégzés többnyire ülő helyzetben történik és nem fordítunk elég időt arra, hogy felálljunk és megmozgassuk testünket. Biztos érezted már pár órás ülő munka közben, hogy beállt a vállad, a nyakad körüli izomzat, a hátad középső szakasza vagy éppen a derekad. A nem megfelelően végzett ülőmunka a lehető legkárosabb a szervezet számára, mindamellett megannyi olyan negatív élettani hatása is van, melyek 20-30 év irodai munka után éreztetik csak hatásukat:

 

 

Mi segítünk Neked

Elhivatottak vagyunk abban, hogy olyan termékeket kínáljunk, melyekkel megelőzhetőek az ülő munkavégzés okozta káros élettani hatások.

Termékeink segítségével kialakíthatod az ideális irodai munkakörnyezeted, ráadásul egészségesebben és aktívabban dolgozhatsz.

Elektormosan állítható irodai asztalaink egy új dimenziót nyitnak számodra. Asztalaink segítségével kombinálhatod az ülő- és álló munkát, így a hátad kisebb terhelést kap és a tested aktivizáltabb lesz a munkád során. Asztalaink egyedülló minőséget képviselnek és 5 év garaciát adunk a termékekre. 

Az asztalok mellé speciális álláskönnyítő szőnyegeket, álló helyzetben használható székeket és monitorállványt is kínálunk, így teljesen egyedülállóvá teheted munkaállomásod.

Szeretnéd kiróbálni az asztalt?

Baross utcai üzletünkben bármikor kirpóbálhatod az asztalt, ezen felül van arra is lehetőség nagyobb irodák számára, hogy kihelyezzünk egy ingyenesen kipróbálható asztalt 1 hónap erejéig. 

 

Szeretnéd kipróbálni az asztalt?

 

Sikeresen a kosárba helyezte a terméket.

Folytatja a vásárlást, vagy szeretné feladni a megrendelést?